24 Ώρες 4Χ4 2010

Φωκίων

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by Φωκίων »

quinda wrote:Εμεις συνεχισαμε την προσπαθεια και γυρισαμε μετα το ζαππειο καπακι σπιτια μας...

Καλη συνεχεια σε ολους...

Χαρης-Κων/νος
Θεσσαλονικη
tj wrangler
No 232
Φιλαρακι αυτο ειναι ενα θεμα...
Αναρωτιεμαι ποσο να στοιχιζει μια αυτοκινητονταλικα για (ποσα??) αυτοκινητα.. αθηνα- θεσσαλονικη αθηνα να μαζευοσαστε και να μοιραζοσαστε το εξοδο..
( αμα βαλεις τι καιει ενα τουμπανο ραγκλερ + διοδια...)
Ξερω γω??? μπας και ερχεται η μια η αλλη χωρις να χρειαστει να οδηγησετε...
quinda

Post by quinda »

Δεν ξερω ποσο κοστιζει να μου το φερουν κατω...ειναι ομως και το θεμα των υποχρεωσεων μας,τα κανονιζουμε ετσι ωστε να τα προλαβουμε ολα οριακα και ρυθμιζουμε ετσι το ποτε θα φυγουμε και ποτε θα γυρισουμε πισω...
Αλλα και μην ξεχνας οτι και περισυ νομιζω,μονο εγω ειχα ερθει απο Θεσσαλονικη...οποτε δεν υπαρχει αλλος να μοιραστει τα εξοδα της νταλικας...
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Η υπαρξη της ισως να "εφερνε" κόσμο...
Τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα!!!

Χαρηκα που σε γνωρισα!!!!!!!
kankou

Post by kankou »

Για να γράφει αυτά που γράφει τα πιστέυει ο άνθρωπος, τον Δημητριάδη εννοώ.
Που είναι όλοι αυτοί τώρα που σνομπάρανε αυτόν τον αγώνα και κυρίως τον διοργανωτή του? Ελπίζω η ιστορία για το πριν τον αγώνα να πάει πλέον περίπατο και να μην ξαναακούσουμε για το 2009.
Έχουν να που κάτι?
Μήπως σας έκλεισε τα στόματα ή ότι άλλο υπάρχει?
Ελπίζω τώρα να καταφέρετε ΌΛΟΙ σας να ρίξετε νεράκι στο κρασάκι και να κάτσετε σε ένα τραπέζι να τα βρείτε, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ.
Θα είναι προς όφελος ΌΛΩΝ μας επαγγελματιών - ερασιτεχνών κλπ.
Εγώ προσωπικά, παρότι τα σκάω κάθε χρόνο για να τρέξω άρα δεν έχω όφελος, μπορώ να διαθέσω χρόνο μόνο ως προς την διαδικασία.
Εσείς εάν θέλετε (όποιοι εσείς ξέρετε) ξεχάστε λίγο το παρελθόν και μαζευτείτε να φτιάξετε τα πράγματα. Μέσα από τις κρίσεις βγαίνουν λαβράκια, εάν δεν είσαστε κοντόφθαλμοι όλοι, ΕΜΠΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
243

Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος γάτος ηλεκτρολόγος που να ξέρει ΆΡΙΣΤΑ από vitarakia?
comanche

Post by comanche »

Δεν μ'ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας για τον 24ωρο του 2009, αλλά για τον 24ωρο του 2010 μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν καταπληκτικός...ήμουν σκούπα στον αγώνα και τουλάχιστον από την δική μου την πλευρά είδα ότι οι άνθρωποι που τον διοργάνωσαν έδειξαν σοβαρότητα και συνέπεια σε όσα είχαν εξαγγείλει...ήταν συνεχώς πάνω από τους υπολογιστές παρακολουθώντας τα σήματα των αυτοκινήτων και ταυτόχρονα στο τηλέφωνο να ενημερώνουν για προβλήματα των συμμετεχόντων...δεν χρειάσθηκε να κάνω πολλά και όταν χρειάσθηκε οι αγωνιζόμενοι ανεξαρτήτως προβλήματος (σπάσιμο-ηλεκτρικά-χάσιμο πορείας-μετωπική με ελιά ) αντιμετώπισαν με χιούμορ τις καταστάσεις...συγνώμη εάν δεν πρόλαβα να βοηθήσω κάποιους...
.
.
.
.
.
.του χρόνου συμμετοχή και για μένα και την κόρη μου.
panrok90

Post by panrok90 »

Τι να πει κανείς για αυτόν τον ΑΓΩΝΑ??? Καταρχήν συγχαρητήρια σε αγωνιζόμενους, τερματίσαντες και μη, νικητές και ''καπελλομένους'' και φυσικά ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην οργάνωση!
Η 1η ειδική αρκετά καλή και απο θέμα τοπίου και από εδάφους! Αποκορύφωμα η γνωστή ''κολαση''. Που να έβρεχε κιόλας :) Μετά φαί στο Δίστομο και εκκίνηση 2ης που ευτυχώς ξεκινήσαμε νωρίς απο το service, γιατί μετά δεν είχαμε τι να κάνουμε, ε και γυρίσαμε πίσω να πάρουμε το ξεχασμένο σενσοράκι :lol: :lol: . Επίσης καλή, με φοβερό τοπίο εκεί ψηλά στον Παρνασσό περνώντας από την ειδική του Acropolis ;) . Ξανά Δίστομο και μετά η 3η ίσως η δυσκολότερη και η πιο ''μοναχική'' (ούτε μας έφτασαν, ούτε φτάσαμε κανέναν) με εξαίρεση τους ''καμένους'' κυνηγούς που κυκλοφορούσαν στις 5.30 το πρωί :shock: . Στο τελός που μας βρήκε το ξημέρωμα εκεί στα χωράφια ήταν το κάτι άλλο! Κάτι μας έπιασε και πηγαίναμε τόσο τέζα που δεν προλάβαινα να διαβάζω τουλίπες. Το ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα! Μετά Plaza, ξεκούραση και πάμε στην 4η. Σχετικά εύκολη (μάλλον των λίγων χλμ) και το καλύτερο από όλα... είχαμε προπορεία λίγο λιγότερο από λεπτό και χωρίς να το καταλάβουμε περνάμε το flying και πήραμε ποινή 48''. Αλλά τι να kl@soun 48'' μπροστά στις στις 2 ώρες και 40'. Tελικά τερματίσαμε την 4η ειδική μαζί με τον Χάρη τον θεσσαλονικιό, όπως το 2009, έτσι και φέτος! Άντε και του χρόνου να 'μαστε καλά ,την τελευταία θα την τερματίσουμε πάλι μαζί)!
Ραντεβού λοιπόν σε 364 μέρες!!!

Rokanis Jr
No. 246 - 1o Kia
Nothing like motorsport!!!
heroicentaur

Post by heroicentaur »

kankou wrote: Που είναι όλοι αυτοί τώρα που σνομπάρανε αυτόν τον αγώνα και κυρίως τον διοργανωτή του?
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
243

Πως να μιλησουνε αφου δεν τρεξανε καν στον φετινο αγωνα.
Image ImageImage
subahunter

Post by subahunter »

quinda wrote:Δεν ξερω ποσο κοστιζει να μου το φερουν κατω...ειναι ομως και το θεμα των υποχρεωσεων μας,τα κανονιζουμε ετσι ωστε να τα προλαβουμε ολα οριακα και ρυθμιζουμε ετσι το ποτε θα φυγουμε και ποτε θα γυρισουμε πισω...
Αλλα και μην ξεχνας οτι και περισυ νομιζω,μονο εγω ειχα ερθει απο Θεσσαλονικη...οποτε δεν υπαρχει αλλος να μοιραστει τα εξοδα της νταλικας...

λοιπον οσον αφορα το θεμα της αυτοκινηταμαξας επειδη με το δικο μας club(www.subamaniacs.com) εχουμε βαλει προσφατα 15/10/10, για ενα διημερο στην πιστα των Σερρων, να σας ενημερωσω οτι συμφερει πολυ περισσοτερο...
παραδειγμα: 7 subaru impreza φορτωθηκαν στο Σ.Ε.Φ παρασκευη μεσημερι, πηγανε πιστα σερρων ξημερωματα, και αφου φορτωθηκανε κυριακη απογευμα φτασαν αθηνα αργα το βραδυ της κυριακης.

κοστος ανα αμαξι αθηνα-σερρες-αθηνα=230 ευρω

βαλε ποσο καιει ενα βελτιωμενο ιμπρεζα, οσο και ενα τουμπανο 4χ4 δηλ. 15λ/100 περιπου επι 1300 χλμ μιλαμε
για τουλαχιστον 195 λιτρα βενζινης επι 1.55 ισον 302 και κατι ψηλα χωρις να βαλουμε διοδια συν 50 ευρω,
και χωρις να υπολογισουμε τυχον φθορες αλλα και την κουραση........
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Χμ... αρχιζει να γινεται ενδιαφερον.... για του χρονου..
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Φωκίων wrote:Χμ... αρχιζει να γινεται ενδιαφερον.... για του χρονου..
Απλός ευχόμαστε να μην περιμένουμε 364 μέρες ακόμα. :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”