το οπτικοακουστικό θέαμα ήταν σαν να μου χτυπούσε μέσα στην καρδιά. έχω νιώσει εγώ τέτοια... ούούούού... ένα σωρό.St. Tselios wrote:Αυτο πρεπει να πονεσε λιγο:
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
if it doesn't break, fix it until it does
τωρα τελευταια με εχει πονεσει κ μενα!!!!δεν μπορω να ακουω τετοιους ηχους!!!
κ ειναι κ ο ενας πισω απο τον αλλον!!
έτσι είναι αυτά. ή έρχονται όλοι μαζί ή δεν έρχονται καθόλου.georgexj wrote:τωρα τελευταια με εχει πονεσει κ μενα!!!!δεν μπορω να ακουω τετοιους ηχους!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kapoia mera tha ta matheis k su!!!alla gia na ginei auto prepei na exei zwntania o pethamenos sou iapwnas!!

Ιάπωνας είναι φίλε!georgexj wrote:kapoia mera tha ta matheis k su!!!alla gia na ginei auto prepei na exei zwntania o pethamenos sou iapwnas!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ!!!!
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Ετσι ακριβως!!!Drimon wrote: Ιάπωνας είναι φίλε!
ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσα δε φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια!!georgexj wrote:kapoia mera tha ta matheis k su!!!alla gia na ginei auto prepei na exei zwntania o pethamenos sou iapwnas!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω ακουσει κανεναν Ιαπωνα να λει οτι πηρε την κορωνα στη μασχαλη!!Αντε να σπασει κανενα μπιλιαδορο το πολυ.Εσεις και νταρdana αξονα να βαλετε ολο και κατι θα παρετε παραμασχαλα!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
XALARWSTE IAPWNAKIA!!!KAPOIA MERA THA SAS TA VGALEI K SAS OLA MAZI.
ETSI KSEKINANE OLA.DEN SPANE DEN XALANE K ME TON KAIRO ANOIGOUME K TIS 2 MASXALES!!

ETSI KSEKINANE OLA.DEN SPANE DEN XALANE K ME TON KAIRO ANOIGOUME K TIS 2 MASXALES!!
τι θές? φωτογραφίες?ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Δεν εχω ακουσει κανεναν Ιαπωνα να λει οτι πηρε την κορωνα στη μασχαλη!!Αντε να σπασει κανενα μπιλιαδορο το πολυ.Εσεις και νταρdana αξονα να βαλετε ολο και κατι θα παρετε παραμασχαλα!!![]()
τι θές? βίντεο?
τι θές? οπτιοκοακουστικά ντοκουμέντα?
ότι θές έχω. εδώ. ντόπιο πράμα!!!!!!
άφήστε ρε τις μαλακίες, όλα σπάνε... την ανάλογη δύναμη στο ανάλογο πόδι και στο ανάλογο μυαλό χρειάζονται. τίποτα άλλο. ακούτε κι'εμένα. όταν είχα το samurai το πήγαινα σαν τη χεσμένη κότα. σιγά-σιγά μη σπάσω τ'αυγά. και είχα σπάσει μόνο ένα ημιαξόνιο και ένα lock-right (έσπασα το μπλοκέ στην άσφαλτο επειδή ήθελα να παίζω κολιές).
μόλις πήρα το cherokee έννιωσα πολύ πιό ασφαλές σε ότι επιχειρούσα να κάνω, έννιωσα τη δύναμη και τη ροπή του κινητήρα και τότε κατάλαβα ότι είμαι και γαμώ τους κάγκουρες. και τότε άρχισα να τα χώνω όπου έμπαινα. και τότε έμαθα να αλλάζω κορωνωπήνια και ημιαξόνια.
ευχαριστώ και αντίο.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".