YJ ''The Doctor'' wrote:Τώρα τίποτα,

Μην τα λες έτσι! Θα πάθω τίποτα!!!

Κι όπως λέει και ο αδερφός μου.........."αυτά που γίνονται"!YJ ''The Doctor'' wrote: μετά που θα κάνω ΕΣΥ πάλι χαλικακια θα μπορείς, μέχρι εκεί

YJ ''The Doctor'' wrote:Τώρα τίποτα,
Κι όπως λέει και ο αδερφός μου.........."αυτά που γίνονται"!YJ ''The Doctor'' wrote: μετά που θα κάνω ΕΣΥ πάλι χαλικακια θα μπορείς, μέχρι εκεί
εσυ Κωστακη να πας να χορεψεις με καμια γιαγια κ να αφησεις τα κοριτσακια δεν ειναι για τη μασελα σου!!!!!!!!!kostas654 wrote:ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ.....ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ....καλα δεν τα λεω πεθερουλη μου
καλα εμεις θα ανεβουμε τα χαλικακια μας καλα σου λεει ο Drimonis εσυ?????Drimon wrote:Τουλάχιστον εμείς ανεβαίνουμε κανά "χαλικάκι'!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Γιαπωνεζοκαγκουρες, Άντε να ανεβετε κανένα χαλικακι![]()
Εσύ τι κάνεις;;;
καιρος ειναι να αποκτησουν οι καγκουρες το δικο τους ΘΗΡΙΟ!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Παιδιά, πέρα απο την πλάκα μέχρι να έρθουν τα πράγματα με βλέπω να κάνω Χριστουγεννα κατα το Πασχα..... Ευχαριστώ πάντως όσους καγκουρες χαίρονται μαζί μου-αμοιβαία τα αισθήματα
ΘΗΡΙΟ??? Ποιο θηριο??? Τι με περασες οτι εχω στο μυαλο μου???Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:[καιρος ειναι να αποκτησουν οι καγκουρες το δικο τους ΘΗΡΙΟ!!!!!
Οποτε ολοι μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑ πολυ ωραια αφου θα ειναι μαμμα να μας το δινεις κ εμας να παιζουμε!!!!!!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:ΘΗΡΙΟ??? Ποιο θηριο??? Τι με περασες οτι εχω στο μυαλο μου???Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:[καιρος ειναι να αποκτησουν οι καγκουρες το δικο τους ΘΗΡΙΟ!!!!!
Ενα κανονικο ρανγκλερακι θα ειναι με λιγο πιο μεγαλα λαστιχα, με λιγο πιο ψηλα αμορτισερ...και τιποτα αλλο....περισσοτερο ''μαμα'' θα φερνει...οπως ηταν και το τσεροκακι
YJ ''The Doctor'' wrote:ΘΗΡΙΟ??? Ποιο θηριο??? Τι με περασες οτι εχω στο μυαλο μου???Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:[καιρος ειναι να αποκτησουν οι καγκουρες το δικο τους ΘΗΡΙΟ!!!!!
Ενα κανονικο ρανγκλερακι θα ειναι με λιγο πιο μεγαλα λαστιχα, με λιγο πιο ψηλα αμορτισερ...και τιποτα αλλο....περισσοτερο ''μαμα'' θα φερνει...οπως ηταν και το τσεροκακι
εγω?YJ ''The Doctor'' wrote:ΜΟΝΟ στον ''γαμπρο'' μου, σε κανεναν αλλο
ναι.YJ ''The Doctor'' wrote:30 - 9.5...