μαλακίες λές.PanosXJ wrote:![]()
![]()
....πέρα απο αυτό νομίζω ότι ο Κώστής έχει δίκιο....ίσως θα έπρεπε επίσης να μην ξαναγράψω εδώ.....
σε επιρεάζει η γνώμη ενός?
οκ. λοιπόν.
γιατί να σε επηρεάσει η γνώμη του Κώστα και όχι η δικήμου?
ε! χέσεμας! εγω εξακολουθώ να λέω ότι δεν αποτελεί βασική προϋπόθεση να γνωριστούμε όλοι απο κοντά, δεν λέω ωραίο θα ήταν, αλλά κάποιοι μπορείνα μην θέλουν βόλτες και συναντήσεις. μπορεί να τη βρίσκουν μόνοι τους.
σκεφτείται όμως ότι υπάρχουν πολοί οι οποίοι έρχονται στις συναντήσεις μας και ποτέ δεν γράφουν εδωμέσα, τι σημαίνει αυτό? πρέπει να του διώξουμε επειδή δεν συμμετέχουν κι'εδώ?
πρέπει όλοι να καταλάβεται ότι εδώ δεν είναι ιδιωτικό club. δεν γράφουμε τίποτα που να μην φαίνεται δημόσια, δεν κάνουμε τίποτα που να μην φαίνεται δημόσια και γιαυτό το λόγο μπορεί να γράψει, να κρίνει, να ακολουθήσει, να συνευρεθεί ο οποιοσδήποτε.
δεν αποκλείουμε κάποιους που συμμετέχουν στην κουβέντα αλλά όχι στη βόλτα, όπως επίσης δεν αποκλείουμε κάποιους που συμμετέχουν στη βόλτα αλλά όχι στην κουβέντα.
αν κάποιος δεν θέλει να συνφορουμίζεται

και για να μην ξαχνιόμαστε...
ΜΟΝΟ ΕΓΩ μπορώ να διώξω κάποιον απο το club. άμα γουστάρω, το κλειδώνω και κάθομαι μόνος μου να γράφω, μόνος μου να ρωτάω, μόνος μου να απαντάω, να μην έχω αναγκη κανέναν σας. τελικά είμαι διχασμένη προσωπικότητα. γιαυτό δε νιώθω μοναξία, έχουμε ο ένας τον άλλο.

μην ξεχνάτε λοιπόν. ΜΟΝΟ ΕΓΩ