Επιτροπή 4Χ4, επιστολή διαμαρτυρίας

Post Reply
S.Doukeris

Re: Επιτροπή 4Χ4, επιστολή διαμαρτυρίας

Post by S.Doukeris »

thomas wrote:
atlasteam wrote:. Τέτοιο ξεπρόστιασμα μεταξύ σας ούτε σε απογευματινό σήριαλ τύπου λάμψης ! Ρε σεις , εσείς επιλέξατε να είστε ότι είστε. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε παρετηθείτε - αποσυρθείτε να μπουν άλλοι
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ
ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ
ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ { ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ } ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.

ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

Φίλοι αγωνιζόμενοι , από ότι έχετε καταλάβει σε δίαφορες ενότητες του φόρουμ , τα πρόβλημα δεν είναι οι κανονισμοί και οι διατυπώσεις τους αλλά η αντιπάθεια και αλληλοφαγομάρα μεταξύ των παραπάνω.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΟΥΣ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ.
ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΗ.

Όχι ότι θα συμβεί τίποτα το φοβερό απλά ελπίζω στο φιλότιμο και να γεμίσουμε τα θέματα με απαντήσεις μόνο με το παραπάνω εικονίδιο για να σταματήσουν οι αντιπαλότητες και να πρητανεύσει η λογική και η σύνθεση απόψεων

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ , ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΤΟΥ 4Χ4 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Θωμά Καλημέρα
Επειδή είναι έτσι ακριβώς, οι πράξεις μετράνε και όχι τα λόγια και οι θεωρίες, θέλεις να μας εξηγήσεις γιατί όταν σας ανατέθηκε από την εθεα -σαν πιο ειδικούς σε αυτούς τους αγώνες- να φτιάξετε μαζί με τον Κατσιμαλή τους τεχνικούς κανονισμούς για wild terrain κλπ δεν έγινε τίποτα και έχουμε φτάσει σήμερα μετά από τόσους μήνες να μην έχουμε επίσημους κανονισμούς;
Υπάρχει περίπτωση και εδώ να μεσολάβησε κάποιος;
Last edited by S.Doukeris on Fri Jul 31, 2009 00:47, edited 1 time in total.
stavrosd

Post by stavrosd »

S.Doukeris wrote:
stavrosd wrote: Είναι δυνατόν να βγαίνει βασικός οργανωτής και μέλος της επιτροπής και να ανακοινώνει οτι "δεν ξανακάνω αγώνες χωρίς Rollcage" χωρίς πρώτα να το συζητήσει με την επιτροπή και απο κοινού να αποφασίσουν!?
Ε
Τι λες ρε Σταύρο, μιλάς σοβαρά;
Η επιτροπή θάρθει μετά να απολογηθεί στη χήρα;
Για σοβαρευτείτε, εγώ μίλησα εκ μέρους της λέσχης που εκπροσωπώ. Δεν μίλησα ούτε εκ μέρους της εθεά ούτε εκ μέρους των υπολοίπων λεσχών.
...
Σπύρο και βέβαια μιλάω σοβαρά!!
Ελπίζω ποτε κανένας να μην απολογηθεί σε χήρα, αλλα με σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να συμβεί!
Εσύ δεν είσαι απλά ο αντιπρόσωπος μιας λέσχης!
Εσυ είσαι πρώτα μέλος της επιτροπής που έχει θεωρητικά την αρμοδιότητα να βάζει το πλαίσιο σε όλους τους αγώνες.
Αντε και να αρχίσει η καθε λέσχη να λέει τα δικά της, ωραία οι μισοί αγώνες με cage και οι άλλοι μισοί χωρίς!
Αυτό θες?
Δε νομίζω!
Με τέτοιες κινήσεις απλά αποδυναμώνεις το όργανο που θεσπίστηκε για να φέρει βελτιώσεις στο χώρο(δε θα συμβεί απο τη μία μέρα στην άλλη).Όργανο στο οποίο είσαι μέλος και έχεις υποχρεώσεις απέναντί του.
Καταλαβαίνω οτι πιθανών τρόμαξες τόσο πολύ ωστε να πεις "Δε πάει άλλο" αλλά αν δε μπορείς να κρατηθείς και να λειτουργήσεις όπως πρέπει αποχώρησε απο την επιτροπή (δε θα το ήθελα σε καμία περίπτωση) και άσε την πλειοψηφία που δε σε εκφράζει να δρομολογήσει τα πράγματα όπως νομίζει καλύτερα!
Τότε μπορείς να λές ότι πιστεύεις και να κάνεις με τη λέσχη σου ότι θεωρείς σωστό!
Είναι αστείο και λυπηρό να βγαίνει προς εμάς τους αγωνιζόμενους αυτό το μπάχαλο και να απαξιώνετε έτσι ο χώρος.
Είστε δέκα άνθρωποι με εμπειρία και αγάπη/συμφέροντα στο χώρο. Σίγουρα δε θα συμφωνείτε σε όλα (δε θα είχε νόημα αλλιώς) αλλά αυτο που πλειοψηφικά θα αποφασίσετε θα είναι σίγουρα καλό, ίσως όχι το καλύτερο αλλά σίγουρα καλό! Μη το γ@@@τε!!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

S.Doukeris wrote:Τι λες ρε Σταύρο, μιλάς σοβαρά;
Η επιτροπή θάρθει μετά να απολογηθεί στη χήρα;
Να και η κινδυνολογία... Κλασικά φασιστικη διαχείριση. Ψέματα, συκοφαντίες, αοριστολογίες. Σε λίγο θα φτάσουν και οι σωτήρες. Να δείτε πόσο αληθινά θα βγουν όλα αυτά.
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Λοιπόν σταματήστε τις διαμαρτυρίες και τους τσακωμούς βρέθηκε ο ένοχος για όλο αυτό το μπάχαλο και αυτός είμαι ΕΓΩ!!!
Οι λόγοι είναι:
1.Γιατί είμαι ΜΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
2.Γιατί στην Αθήνα δεν έχουμε μπουγάτσα με τυρί
3.Γιατί τα καλαμάκια είναι για τον nescafe φραπέ ατέλειωτη ευχαρίστηση
4.Γιατί έχω samurai πράσινο και όχι πορτοκαλί :mrgreen:
5.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ :evil: :evil: :evil:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΥΓ. Και όπως λέει και ο φίλος μου ο GENERAL ''Εγώ την έχω μεγαλύτερη...''
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Επαναλαμβάνω
Μπορώ παρακαλώ να έχω με forward το μέηλ που στείλατε στον κ. Παυλόπουλο με την επιστολή διαμαρτυρίας;

Στάθη υπάρχει τρόπος να βεβαιώσεις ότι έχω έναν και μοναδικό λογαριασμό στο φόρουμ;
Αν ναι κάνε το σε παρακαλώ γιατί όπως είδες άρχισαν οι γελοιότητες.
FormerDriver

Post by FormerDriver »

S.Doukeris wrote:Επαναλαμβάνω
Μπορώ παρακαλώ να έχω με forward το μέηλ που στείλατε στον κ. Παυλόπουλο με την επιστολή διαμαρτυρίας;

Στάθη υπάρχει τρόπος να βεβαιώσεις ότι έχω έναν και μοναδικό λογαριασμό στο φόρουμ;
Αν ναι κάνε το σε παρακαλώ γιατί όπως είδες άρχισαν οι γελοιότητες.

Δεν χρειαζεται κ. Δουκερη το κανω εγω...μια και απ οτι φανεται εγω ειμαι εσεις η το αντιστροφο???

Ο διαχειριστης μπορει να δει πανευκολα οτι εχω ηδη χρησιμοποιησει 2 διαφορετικες ΙΡ για να γραψω και ευκολο ειναι να χρησιμοποιησω και τριτη αν χρειαστει. Ολες διαφορετικες απο την δικη σας και σταθερες!

Τωρα αν ο κ. Αθανασιου φανταζεται οτι εχετε 4 διαφορετικες συνδεσεις ταυτοχρονα...ε τι να πω εγω.

Αμα ψαχνεις για φαντασματα τα βρισκεις.

Ευχαριστω.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

D.Papadimitriou wrote:Λοιπόν σταματήστε τις διαμαρτυρίες και τους τσακωμούς βρέθηκε ο ένοχος για όλο αυτό το μπάχαλο και αυτός είμαι ΕΓΩ!!!
Οι λόγοι είναι:
1.Γιατί είμαι ΜΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
2.Γιατί στην Αθήνα δεν έχουμε μπουγάτσα με τυρί
3.Γιατί τα καλαμάκια είναι για τον nescafe φραπέ ατέλειωτη ευχαρίστηση
4.Γιατί έχω samurai πράσινο και όχι πορτοκαλί :mrgreen:
5.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ :evil: :evil: :evil:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΥΓ. Και όπως λέει και ο φίλος μου ο GENERAL ''Εγώ την έχω μεγαλύτερη...''
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλω κάνα παπάκι .... :mrgreen:

Image

Καλές διακοπές κύριοι και να φυλάγεστε γιατί κυκλοφορούν και γρύπες !!! :evil:
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

S.Doukeris wrote:Επαναλαμβάνω
H επιστολή διαμαρτυρίας παραδώθηκε ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ στον κ. Παυλόπουλο πριν αρχίσει η συνεδρίαση. Ο κ. Σιδέρης μιλάει για την ανταλλαγή mail ανάμεσα στους 5 της Επιτροπής 4Χ4 για την σύσταση της επιστολής.

Αυτά για όσους μιλάνε για φαντάσματα και ghost busters.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Άρα λοιπόν το ένα παιδάκι πήγε λίγο πιο νωρίς για να κοροϊδέψει τα άλλα παιδάκια.
Ωραίο ακούγεται!

Να κάνω άλλη μία ερώτηση;
Το περιεχόμενο της επιστολής που στείλατε στον κ. Παυλόπουλο είναι το ίδιο με αυτό που βάλατε εδώ μέσα;
Υπάρχει περίπτωση να στείλατε άλλο και άλλο να λέτε εδώ ότι στείλατε;
Ευχαριστώ
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σαν μικρό παιδάκι που είμαι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,οι επιτροπές είναι δύο; :?: :?: :?:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”