Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by aggas »

Κυρ-Πάνο, μετά από αυτά που έγραψες, μου ήρθε στο νου το ρεφραίν από ένα τραγούδι!!
Λέει λοιπόν το γνωστό άσμα: "Πές μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίίίνεις!!!! Τα 'χεις χαμένα, ανησυχώ για σέέένααα"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

PanosXJ wrote:....ξέρεις γιατι το λέω αυτό Κωστή; .....έχω δεί πολλά κουφάρια αυτοκινήτων τακαρισμένα ή εγκαταλλειμένα, σκουριασμένα και μαυρισμένα απο τη λήθη και τη λησμονιά δεξιά και αριστερά.....και πάντα ένιωθα ένα αίσθημα πυκνής θλίψης....κάθονταν παρατημένα, περιφρονημένα και μελαγχολικά και μου προξενούσαν μια φρίκη......ενώ το XJ μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα άγριο και λυσσασμένο μαντρόσκυλο όλο ζωντάνια και αγριάδα, που θα ξεσκίσει με τις τρομερές μασσέλες και τις διπλές σειρές απο τους αστραφτερούς και κοφτερούς κυνόδοντές του, τις σάρκες καθενός που θα κάνει το θανάσιμο λάθος να το πλησιάσει......στέκεται εκεί περιμένοντας κάποιον να του λύσει το λουρί και να το αφήσει να ξεχυθεί σαν τον γρήγορο άνεμο και να χαθεί στο βάθος του περιφερειακού της Λάρισας με τις μπάντες, αφήνοντας ένα πυκνό σύννεφο καπνού και χαλικιών πίσω του και μια πρωτόγνωρη αίσθηση παγερής ανατριχίλας....έτσι χωρίς κινητήρα, χωρίς άξονες και σαζμάνς.....χωρίς ζαντολάστιχα........
......και νομίζω ότι όλοι το νιώσατε!!!!! ....όλοι νιώσατε αυτό το υπέροχο συναίσθημα βλέποντας το αιμοβόρο XJ του Γιατρού και τις μεγάλες σταγόνες αίματος που έσταζαν απο τα δόντια του.......
(οι Τσεροκάδες το παραδέχονται, οι ρανγκλεράδες το νιώθουν έντονα αλλά οι ενοχές τους, δεν θα τους επιτρέψουν να το ομολογήσουν ποτέ και οι γιαπωνέζοι θα το πνίξουν γρήγορα-γρήγορα στα βάθη της ψυχής και του μυαλού τους και θα το σκεπάσουν με βαριές πέτρες και μεγάλους και ασήκωτους βράχους.....) :lol: :lol: :lol: :lol:

Κυρ-Πανο μας, δε μου λες.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ??????????
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...έ όταν γίνει καμμιά συνάντηση σε κανένα όμορφο μέρος θα γνωριστούμε Γιατρέ μου....εκτός αυτού όποτε περάσω απο Λάρισα θα σου τηλεφωνήσω! :)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

:arrow: aggas
....θα σας λύσω την απορία οριστικά για το τι πίνω λοιπόν....σε κοινωνικές απογευματινές εκδηλώσεις πίνω Southern Comfort με σπασμένο πάγο, το βράδυ Jack Daniel's και Jim Beam και άν βρώ κανένα καλό Kentucky straight burbon (εκτός απο το 4 roses) ή κανένα παλιό Canadian Club, τα απολαμβάνω με πραγματική χαρά!!! Υπάρχουν και απόβραδα που θέλω απλά μαύρο Johnny.....
Στις εξορμήσεις μου στην ενδοχώρα πίνω τσίπρα και μπύρες με τα ψητά και τα σφάγια....στα μέρη του Γιατρού απολαμβάνω με όλη μου τη ψυχή τσίπρα με γλυκάνισο!!!!!
....α και τις Κυριακές απο το πρωί ώς το μεσημεριανό φαγητό απολαμβάνω λευκό ξηρό Martini.....χωρίς ελιά.....
...αυτά....... :D
XJ RULZZZZZZ!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

PanosXJ wrote::arrow: aggas
....θα σας λύσω την απορία οριστικά για το τι πίνω λοιπόν....σε κοινωνικές απογευματινές εκδηλώσεις πίνω Southern Comfort με σπασμένο πάγο, το βράδυ Jack Daniel's και Jim Beam και άν βρώ κανένα καλό Kentucky straight burbon (εκτός απο το 4 roses) ή κανένα παλιό Canadian Club, τα απολαμβάνω με πραγματική χαρά!!! Υπάρχουν και απόβραδα που θέλω απλά μαύρο Johnny.....
Στις εξορμήσεις μου στην ενδοχώρα πίνω τσίπρα και μπύρες με τα ψητά και τα σφάγια....στα μέρη του Γιατρού απολαμβάνω με όλη μου τη ψυχή τσίπρα με γλυκάνισο!!!!!
....α και τις Κυριακές απο το πρωί ώς το μεσημεριανό φαγητό απολαμβάνω λευκό ξηρό Martini.....χωρίς ελιά.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

:lol: :lol: :lol:
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote::arrow: aggas
ώχου, μωρέ τι καταβόθρα είσαι κυρ-Πάνο?
αφιερωμένο μαντιναδάκι.
όπως λέει και ο Γιώργης,

Θέλω το Johny άφθονο στις φλέβες μου να ρέει,
κι'ενα τσιγάρο μάρλμπορο στα χείλη μου να καίει.

το 4χ4 CHIVAS θα το φορτώσω,
πιωμένος θάρθω σπίτι σου τσι μάντρες να ξηλώσω.

εβίβα κυρ-Πάνο! δώστου να καταλάβει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
Pritanis

Post by Pritanis »

Είσαστε οι καλύτεροι!
Μου λείψατε!

Doctor! Τρελό το καινούργιο project!

Πότε λες να το έχεις έτοιμο?
antonisxj

Post by antonisxj »

Pritanis wrote:Είσαστε οι καλύτεροι!
Μου λείψατε!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
έλα και ετοιμάστηκε η καγκουροεκδρόμααααααααααααααααα!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
aggas

Post by aggas »

Pritanis wrote:Είσαστε οι καλύτεροι!
Μου λείψατε!

Γειά σου ρε γίγαντα Πρύτανη :D :D :D :D :D :D :D Και μας μας έλειψες ρε ημίζ!!!!!
Άντε να σε δούμε στην καγκουροσυνάντηση :D :D :D :D
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”