CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ακου κατι.

Τα τροπαια βαλτα στον κωλο σου που τα εχει αναγκη να στρωσει. Εμενα δεν με ενδιεφεραν και δεν με ενδιαφερουν χαζοΟΕΟ.
Τι θες να μας πεις οτι εισαι ο πιο εμπειρος λογω παλαιοτητας και ενασχολησης με τον χωρο του 4χ4? Σκατα εισαι :twisted: Ξερεις απο ποτε εκανα εγω εκτος δρομου και με τι? Ε πως την ειδες?
Η περιμενεις να σου δωσω και αναφορα τι κανω με αμαξια, ε? Οτι γουσταρω κανω τι σε νοιαζει εσενα παπαρα :twisted:

Λοιπον ακου, επειδη σε ΒΑΡΕΘΗΚΑ παιξε με τον Ντριμονη απο εδω και εμπρος τον Βασηλια και μην ξανασχοληθεις με εμενα γιατι πλακα-πλακα θα σε πατησω αμα σε πετυχω πουθενα :evil: :evil: :evil:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor''

Drimon wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote: Αντε γ@μησου και εσυ παπαρακο.
Κι άλλο;;; :shock: :shock:
Παλεύω να ανακτήσω δυνάμεις από το χθεσινοβραδινό "ματς" κι εσύ με στέλνεις πάλι;;;!!! :| :| :|
Θα ψοφήσω στο τέλος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πας να ψοφησεις ( μην μας το βαλεις και αυτο σε βιντεο δεν αντεχω αλλο ) που με εβαλες να μαλωσω με τον αρχι :twisted:
Εσυ και οι παπαριες σου φταινε για ολα εδω μεσα :twisted: :twisted:
The Donkey tube chassis
antonisxj

Post by antonisxj »

θα μου κλάσεις μια μάντρα σκατόφλωρε.
όταν εγώ έκανα off-road με το bmx εσύ ακόμα έψαχνες την απομόνωση. και επειδή δεν την έυρισκες αγόρασες αυτόματο.
εγω φιλαράκο, ούτε σε έβρισα ούτε σου είπα να βάλεις τίποτα στον κώλο σου. αλλά ότι είναι ο λόγος σου είναι και ο κώλος σου. όση αξία έχουν τα σκατά, έχουν κι'αυτά που λές.
πρόσεξε, μην με προκαλείς γιατί η Δ' πλησιάζει. θα έρθω με ένα κομμένο ημιαξόνιο να σε κυνηγάω, και δεν σε σώζει κανείς καραγκιόζη, βρωμιάρη, ψωριάρη, ανήπλυτε, σιχαμένε.
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

Τα βλέπεις παπαράκο Ντριμόνη? εσύ είσαι η αιτία και τσακώνομαι με άνα άνθρωπο που εκτιμώ και αγαπώ τόσο πολύ.
YJ ''The Doctor''

Μπα μαθαμε και την λεξη φλωρος? Ξερεις τι ειναι ο φλωρος ηληθιε? Εχεις δει απο κοντα? Γυρναγες εσυ στις Ντισκο στα '80s και ξερεις πως μοιαζουνε? Σκατοπαπαροβασηλια??? :twisted:

Και σιγα τι μας ειπες για τα ΒΜΧ? Τοσο φρεσκος εισαι και μας το παιζεις κιολας? Ρε παπαρα εαν θες να μαθεις εγω το 1977 ειχα αυτοκινητακι-φορμουλα με πεταλια ( ανθρακι σκελετος, μαυρο τιμονι και καθισμα, κοκκινο πλαστικο για αριθμο συμμετοχης ) με τρακτερωτα λαστιχα και κατεβαινα την κατηφορα - χωματοδρομο διπλα απο το εξοχικο της γιαγιας μου με χιλια. Και ειχε και πετρες και ξεσανταριζα ολη την ωρα. Ασχετε, εσυ εισαι σκατοφλωρος!!!!

Και ακου να δεις εγω ετσι γουσταρω και σε βριζω, ετσι μιλαω στον καθενα και σε οποιον αρεσει :twisted: Στη Δ' να πας μονος σου, να ανεβεις σε ενα υψωμα και να χαιρεσαι το ερημο βασηλειο σου ( ξεχασα θα εχεις και τον πιστο σου υπηκοω Ντριμονακο απο κατω :mrgreen: ) :twisted: :twisted: :twisted:
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

Ναι ρε παπαρακο Ντριμονακο...με εκανες και εμενα να τσακωθω με τον καγκουραδερφο μου για τον οποιο τρεφω τεραστια συναισθηματα αγαπης και φιλιας.....
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

Αρχι, με οσα σου εγραψα με αγαπας ακομα????? :mrgreen:
The Donkey tube chassis
antonisxj

Post by antonisxj »

φιλαράκι, εσύ είχες αυτοκινητάκι με πετάλια γιατί είσαι πιό αρχαίος και απο τους δεινόσαυρους.
στο εξοχικό της γιαγιάς σου είχατε κατοικίδιο ένα σκυλόσαυρο και τρώγατε αυγά απο ραμφορνιθόσαυρα πουλερικά?χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα
γελοίε...
εγώ είχα αυτοκινητάκι με μπαταρία παρακαλώ, και μάλιστα τζιπάκι. είχα ροπή που θα τη ζήλευες και ο vatanen.
μετά έκανα τετρακίνηση με το τρακτέρ του χωριού. όταν εγώ ανέβαινα πρανοί εσύ προσπαθούσες να ταιριάξεις τις κόκκινες κάλτσες με το σκαρπίνι και το στράς πουκάμισο για να πάς στο JAKCY-O να το παίξεις γαμπρός. τρομάρα σου. σκατόφατσα.
antonisxj

Post by antonisxj »

σ'αγαπάω ακόμα αλλά με πονάς και κλάιω.
antonisxj

Post by antonisxj »

αυτός ο πούστης ο Ντριμόνης φταίει για όλα.
θα τον πετύχω σε ακτίνα βολής και θα του σπάσω ένα ημιαξόνιο στο κεφάλι.
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”