CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

antonisxj wrote: τι π@π@ρας είσαι μωρ'αδερφάκι μου?
βάζεις πρώτα τις φυτιλιές και μετά θες να κάτσεις να λουφάξεις?
Δεν λουφάζω!
Απλώς ξέρω ότι θα με βάλεις πάλι τιμωρία, οπότε..............................πάω από μόνος μου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: όχι φιλαράκο, θα μπείς στη μέση και θα βγάλεις τα κάρβουνα απο τη φωτιά.
εκατάλαβες κιεσύ? ή να στα κάνω φραγκοδίφραγκα?
Είσαι σίγουρος ότι θες να κάτσω στη μέση; :lol:
Ότι θες να βγάλω τα κάρβουνα από την φωτιά; :lol: :lol:
Μήπως θες να μας γράψουν οι εφημερίδες;;!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

PanosXJ wrote:...καλό Σ/Κ σε όλους..... :)
Γεια σου κυρ-Πάνο μας!!!!! :) :) :)
antonisxj

Post by antonisxj »

κόψε ρε λέλο την πλάκα και κατάλαβε ότι τα έχεις κάνει όλα σκατά. θα δημιουργήσεις πρόβλημα εδω μέσα και το διασκεδάζεις κιόλας?
εδω φιλαράκο να ξέρεις ότι στο παρελθόν δεν είχαμε ποτε΄πρόβλημα μέχρι που ήρθες και άρχισες τα άσχετα σχόλια και τις βλακιούλες. αυτά να πας να τα λές στα φιλαράκια σου και όχι εδώ. εδώ δεν σε ξέρουμε και πολύ για να έχεις πάρει αέρα. άντε τώρα να τα πείς με τον Γιατρό.
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Τι συμαβαινει αρχι? Για εξηγησε μου γιατι βαριεμαι να διαβαζω τις παπαριες σου.
Θελεις κατι???
Αμα θελεις ελα να στο δωσω παπαροκαγκουρα του κωλου απο κοντα και μην κρυβεσαι πισω απο τα jimnakia.
PAPARA :twisted:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

PanosXJ wrote: ...βέβαια, μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και τις δικές τους ιστορίες και ίσως δεν μας πέφτει λόγος αλλά απο την στιγμή που όλα αυτά δημοσιοποιούνται, δεν αποτελούν πλέον και τόσο όμορφη εικόνα.....
Πολύ δίκιο έχεις αγαπητέ συνκάγκουρα.
Θυμήσου όμως την πρώτη πρώτη δημοσίευση στο hall of shame του "νέου" forum...
PanosXJ wrote: ....προτείνω να υπάρξει και χώρος με τίτλο "Hall of Shame" !!!
....και αυτό γιατί εκτός της επιβράβευσης κάποιων επαγγελματιών του χώρου αλλά και άλλων, θα πρέπει να παρουσιάζονται και περιπτώσεις που ντροπιάζουν τα διάφορα επαγγέλματα που εμπλέκονται στο χώρο, περιπτώσεις επαγγελματιών χωρίς ίχνος επαγγελματικής ηθικής,...
"Προϊόν" δεν είναι μόνο το ημιαξόνιο.
Ε σκέψου λοιπόν πως αυτά συμβαίνουν, όταν ένας "επαγγελματίας" που θίγεται αποφασίζει να απαντήσει στις "κατηγορίες". ;)
Και φυσικά η συνέχεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο της "απάντησης".
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
antonisxj

Post by antonisxj »

εγω ρε άσχετε κρύβομαι? δεν κοιτάς τα χάλια σου? άρχισες τις υποδήξεις και τα καπετανηλίκια και θες να κάτσουμε να σ'ακούμε κιόλας? τι νομίζεις? επειδή είσαι γιατρός, είσαι και καλύτερος απο εμάς? ξαφνικά μας προέκυψες και αφεντικό? δεν καταλαβαίνω που το πάς. σου ζητήσαμε εμείς να γίνεις αφεντικό μας? άντε να κάνεις τα καπετανηλίκια σου αλλού, εδώ δε χωράμε και οι δύο. ούστ!
antonisxj

Post by antonisxj »

Nicolas wrote:
PanosXJ wrote: ...βέβαια, μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και τις δικές τους ιστορίες και ίσως δεν μας πέφτει λόγος αλλά απο την στιγμή που όλα αυτά δημοσιοποιούνται, δεν αποτελούν πλέον και τόσο όμορφη εικόνα.....
Πολύ δίκιο έχεις αγαπητέ συνκάγκουρα.
Θυμήσου όμως την πρώτη πρώτη δημοσίευση στο hall of shame του "νέου" forum...
PanosXJ wrote: ....προτείνω να υπάρξει και χώρος με τίτλο "Hall of Shame" !!!
....και αυτό γιατί εκτός της επιβράβευσης κάποιων επαγγελματιών του χώρου αλλά και άλλων, θα πρέπει να παρουσιάζονται και περιπτώσεις που ντροπιάζουν τα διάφορα επαγγέλματα που εμπλέκονται στο χώρο, περιπτώσεις επαγγελματιών χωρίς ίχνος επαγγελματικής ηθικής,...

"Προϊόν" δεν είναι μόνο το ημιαξόνιο.
Ε σκέψου λοιπόν πως αυτά συμβαίνουν, όταν ένας "επαγγελματίας" που θίγεται αποφασίζει να απαντήσει στις "κατηγορίες". ;)
Και φυσικά η συνέχεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο της "απάντησης".
και τι μας νοιάζει εμάς? άντε μην σ'αρχίσω κι'εσένα γιατί πολλά στα έχω μαζεμένα. γιατί ρε Λέλο δεν μου έρχεται ενημέρωση στο mail μου όταν υπάρχει νέο μήνυμα? κώλος τα κάνατε κι'εσεις
antonisxj

Post by antonisxj »

τώρα γιατί δεν μιλάτε? αποσυνδεθήκατε κιόλλας. μόνος μου θα μιλάω? μόνος μου θα βρίζομαι? τι είμαι κανένας τρελλός που μιλάει μόνος του? άντε. απαντήστε!
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:κόψε ρε λέλο την πλάκα και κατάλαβε ότι τα έχεις κάνει όλα σκατά.
Δεν αντιλέγω. Το θέλω και μ' αρέσει!!! :D :D :D

antonisxj wrote: εδω φιλαράκο να ξέρεις ότι στο παρελθόν δεν είχαμε ποτε΄πρόβλημα μέχρι που ήρθες και άρχισες τα άσχετα σχόλια και τις βλακιούλες.
Αφού είσαστε όλοι κοιμήσιδες (ίδιοι με τα τενέκια που καβαλάτε)! Ήρθα εγώ κι ξύπνησαν τα αίματα!!! :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: εδώ δεν σε ξέρουμε και πολύ για να έχεις πάρει αέρα.
Είμαι "αεράτος" όπως και το όχημά μου που περνάει τα εμπόδια ΑΕΡΑ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: άντε τώρα να τα πείς με τον Γιατρό.
Γιατρέ μουουουουουουουουου!!!!!!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

Ντριμόνη δε σου ξαναμιλάω γιατί είσαι μεγάλος μ@λάκας τελικά. την είχα ψιλιαστεί ότι είσαι μ@λάκας αλλά δεν περίμμενα να είσαι τόσο μεγάλος.
άντε να μάθεις πρώτα ποιά είναι η πλώρη και ποιά η πρύμνη του καραβιούσου και μετά έλα να μας μιλήσεις. ηλίθιε.
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”