E, ΧΕΣΕ μας και εσυ πρωι-πρωι με την αργοκινητη βραδυκαυστη ταλαιπωρια σουantonisxj wrote:ούτε κιεσύ μπορείς να μιλάς... mr. ecological desasterYJ ''The Doctor'' wrote:και 4 πλασιο.....antonisxj wrote:Ντριμονάκο εσύ στη γωνιά σου όταν μιλάνε για jeep και αυτοκίνητα με κυβισμό σχεδόν διπλάσιο απο το καρναβάλι σου.
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- YJ ''The Doctor''
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
χεσμένο σ'έχω
εχθές άλλαξα αντλία νερού και θερμοστάτη και το βράδυ έβγαλα τον υποπόταμο για δοκιμή και πετούσε. έγινε ιπτάμενος υποπόταμος.
το καλύτερο όμως έγινε σήμερα το πρωί. ήρθε ένα φίλος μηχανικός σε μια κατασκευαστική και μου είπε ότι φτιάχνουν λιμνοδεξαμενή στον ομαλό και έχουν κάνει βουνά απο χώματα εκσκαφής. το Σαββατοκύριακο με βλέπω να καγκουριάζω άγρια... ειδικά αν βράξει και λίγο. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ!!!!!!!

εχθές άλλαξα αντλία νερού και θερμοστάτη και το βράδυ έβγαλα τον υποπόταμο για δοκιμή και πετούσε. έγινε ιπτάμενος υποπόταμος.
το καλύτερο όμως έγινε σήμερα το πρωί. ήρθε ένα φίλος μηχανικός σε μια κατασκευαστική και μου είπε ότι φτιάχνουν λιμνοδεξαμενή στον ομαλό και έχουν κάνει βουνά απο χώματα εκσκαφής. το Σαββατοκύριακο με βλέπω να καγκουριάζω άγρια... ειδικά αν βράξει και λίγο. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ!!!!!!!

if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote:........έβγαλα τον υποπόταμο για δοκιμή και πετούσε. έγινε ιπτάμενος υποπόταμος.

Δεν το πιστεύω!!!!!!

- YJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:χεσμένο σ'έχω![]()
Ιπταμενος θα γινει μονο οταν αποφασισεις να τον πεταξεις στον γκρεμο

Για το ΣΚ μην ξεχασεις να παρεις μαζι το κουβαδακι σου, το ποτιστηρι και τα σχεδια με τα ψαρακια,βατραχακια κλπ

The Donkey tube chassis
Ο Ντουμάνης μας!!!
Α ρε π@@στη ΝΤΟΥΜΑΑΑΑΑΝΗ!!!!!

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:

Α ρε π@@στη ΝΤΟΥΜΑΑΑΑΑΝΗ!!!!!

Ο Γιαννάκης μας έχει αρχίσει να παρεκτρέπεται:
Το σετ δεν το θέλω για όταν κολλάω εγώ (βγαίνω και μόνος μου), αλλά για εσένα!
Να έρχομαι με το βαλιτσάκι να σε ξεκολλώ, σαν γιατρός ένα πράμα!!

Γιαννάκη για να μην κάνουμε κόφα την αγγελία του ανθρώπου, σου απαντώ εδώ!johny4x4 wrote:Τι να τα κάνεις ρε κακομοίρη?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα τα χρειαστείς. Αν κολλήσεις σίγουρα θα έχει ο Τσέλιος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορρυ για το offtopic φίλε jeep2008 αλλά δεν άντεξα!!!!!
Το σετ δεν το θέλω για όταν κολλάω εγώ (βγαίνω και μόνος μου), αλλά για εσένα!
Να έρχομαι με το βαλιτσάκι να σε ξεκολλώ, σαν γιατρός ένα πράμα!!

Ειλικρινά όταν κολλήσω θα αφήσω έσενα να με ξεκολλήσεις και θα γελάω!!!!
Τον Κώστα ένα ξημέρωμα που είχε πάρει λάθος δρόμο απο τα παραλιακά και κόλλησε σε εναν βούρκο πάλευα να τον ξεκολλήσω με το jimny συν ενα galloper και δεν μπορούσαμε!!!!!
Οταν έρθει η σειρά σου όμως και θα σε ξεκολλήσει ο τσέλιος γιατι αυτός σε έχει προλάβει όχι οτι δεν θέλει κάποιος άλλος (έχουν πάρει σειρα προτεραιότητας) το jimnaki θα γινει και πιο πρακτικό!!!!!

Τον Κώστα ένα ξημέρωμα που είχε πάρει λάθος δρόμο απο τα παραλιακά και κόλλησε σε εναν βούρκο πάλευα να τον ξεκολλήσω με το jimny συν ενα galloper και δεν μπορούσαμε!!!!!
Οταν έρθει η σειρά σου όμως και θα σε ξεκολλήσει ο τσέλιος γιατι αυτός σε έχει προλάβει όχι οτι δεν θέλει κάποιος άλλος (έχουν πάρει σειρα προτεραιότητας) το jimnaki θα γινει και πιο πρακτικό!!!!!

- YJ ''The Doctor''
Wow
Τι ΘΗΡΙΟ ειναι αυτο???

Τι ΘΗΡΙΟ ειναι αυτο???

The Donkey tube chassis
Και να είσαι σίγουρος πως θα είναι "χειρουργική" κίνηση!!!johny4x4 wrote:Ειλικρινά όταν κολλήσω θα αφήσω έσενα να με ξεκολλήσεις και θα γελάω!!!!

Επειδή είσαι άχρηστος εσύ δεν σημαίνει ότι το αμάξι δεν μπορεί να ξεπατώσει ένα χαζοπερίπτερο!johny4x4 wrote: Τον Κώστα ένα ξημέρωμα που είχε πάρει λάθος δρόμο απο τα παραλιακά και κόλλησε σε εναν βούρκο πάλευα να τον ξεκολλήσω με το jimny συν ενα galloper και δεν μπορούσαμε!!!!!

Extra long κατασκευή για extra long απόλαυση!YJ ''The Doctor'' wrote:Wow![]()
Τι ΘΗΡΙΟ ειναι αυτο???![]()
![]()