Και αναμένω

Kύριοι dodo friar Doukeridodo wrote:friar wrote:O F7S.Doukeris wrote:Αλήθεια, αυτό το "μου" στο 9 ποιος το έγραψε;![]()
![]()
![]()
![]()
Θεός είσαι....
Απο εμένα δεν υπάρχει καποιο θέμα, καλα κανει και υπάρχει το μου και δεν με νοιαζει, δεν πιανομαι απο λεπτομέριες, ... Το κείμενο συνυπογράφεται απο πολλούς, αλλα ενας το πληκτολογεί... Για τον λόγο αυτό λοιπόν, εγω προσωπικά θεωρώ μικρότητα το σχόλιο περί "μου"...kos4wd wrote:Kύριοι dodo friar Doukeri
Για να τελειώνει το αστείο με το "μου"
ναι είναι δικό μου.Είμσι ο Σιδέρης Χρήστος
Είναι όμως και του Θωμά του Φίλιππα του Παναγιώτη και του Γιάννη που το διαβάσαμε και φαίνεται ότι το θεώρησαμε κτήμα μας και γι αυτό δε μας χάλασε το ..μου
Να τελειώσει το θέμα ...."μου" εδώ?
Αναληθές.Τον Απρίλη ο Παυλόπουλος ζήτησε από μένα να σας συντονίσω και να βρω κοινή ημερομηνία για να τα πούμε.Προσπάθησα πολύ να σας συντονίσω για να βρούμε κοινή ημερομηνία αλλά δε τα κατάφερα.Ομως μεγαλύτερο πρόβλημα μου δημιούργησαν με τις δουλείές τους οι Αθηναίοι και όχι οι επαρχιώτες.Dista wrote: 1. Πράγματι η Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ έχει συνεδριάσει λίγες φορές και αυτό όπως όλοι γνωρίζουμε οφείλετε στη δυσκολία να βρεθεί ημερομηνία που να μπορούν όλοι να παρευρεθούν και κυρίως τα μέλη από την επαρχία που έχουν το πρόβλημα της απόστασης. Για το λόγο δε αυτό, ο πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε από τον Απρίλιο,
Οι λέσχες όλες της Ελλάδος το ψήφισαν.Καμία επιτροπή.Με ποια πλειοψηφία πάρθηκε η απόφαση?Dista wrote: 3. Η επιτροπή ψήφισε την δημιουργία της Κ0 στα τράιαλ. Από εκεί και πέρα ο οργανωτής του Επάθλου Τράιαλ Κεντρικής Ελλάδας αποφάσισε να ζητήσει να μη προκηρυχτεί η κατηγορία αυτή στο έπαθλο για τους λόγους που εξέθεσε και η επιτροπή το δέχθηκε. Δεν βλέπω που είναι το μεμπτό για την επιτροπή από τη στιγμή που η πλειοψηφία το δέχτηκε.
Να σηκώσουμε κεφάλι κάποτεDista wrote: 1. .
4. Για τον κανονισμό, όλοι της επιτροπής ενημερωθήκαμε ότι αυτή ήταν η απόφαση της ΕΘΕΑ. Η πλειοψηφία της επιτροπής εξέθεσε τις αντιρρήσεις της σε αυτή την απόφαση αλλά δεν νομίζω ότι σαν επιτροπή μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.
Dista wrote: 1. 5. Για το δίχτυ στα τράιαλ ξέρετε όλοι ότι συζητήθηκε στη τελευταία συνάντηση και προτάθηκε (εκκρίθηκε από τους παρόντες και αναμένονται οι απόψεις - ψήφοι των υπολοίπων για να οριστικοποιηθεί)το δίχτυ αντί να περιχαρακώνει όλο το εμπόδιο...............Το μέτρο προτάθηκε να ισχύσει από το Φθινόπωρο οπότε πάλι δεν βλέπω το λόγο της αντίδρασης.
6
Dista wrote: 8. Για την Κ2 και το cage τα γεγονότα είναι λίγο διαφορετικά. Ο κ. Δουκέρης δήλωσε, σε αυτό το φόρουμ αλλά και στην επιτροπή, ότι σαν Οργανώτρια Λέσχη δεν θέλει να ξανακάνει αγώνα της Κ2 χωρίς cage.
Προτιμάμε να τους ρωτάμε για σοβαρά θέματα όπως to cageDista wrote: 1. Συμφωνώ ότι αυτό θα πρέπει να κάνετε, αλλά δεν νομίζω ότι η συνάντηση στη Λάρισας σας εξέλεξε μόνο για να υποστηρίξετε τα όσα αποφασίστηκαν σε αυτή, αλλά και για τη κρίση σας και την εμπειρία σας ώστε να τους εκπροσωπήσετε και να αποφασίζετε για κάθε θέμα που παρουσιάζετε.
Δημήτρης “Dista” Σταθάκος
Γι αυτό ρωτάμε τις λέσχες μιας και είναι οι πιο αντιπροσωπευτικοί εκπρόσωποι αγωνιζομένων τουλάχιστον στην επαρχίαDista wrote: 1. 4. Συμφωνώ και σε αυτό, απλά θα προσθέσω ότι δεν πρέπει να υποκύψουμε ούτε στα συμφέροντα των οργανωτών και λεσχών, υπολογίζοντας και τους αγωνιζόμενους.
Ασε λοιπόν ν αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι.Λέσχες ως οργανωτές και εκπρόσωποι των αγωνιζομένων.Σεβάσου όμως την άποψή τους την άλλη βδομάδα όπως θα κάνω και γω και μην αφήσεις να γίνει στην ΕΛΠΑ ότι θέλουν οι λίγοιDista wrote: 1. 6. Διαφωνώ. Δεν ξέρω τι θα πουν οι λέσχες που οργανώνουν αγώνες τράιαλ,
[/quote]Ο και επειδή τοπες πολλές φορές (δε θέλω να πιστεψω ότι έχεις άλλο σκοπό που το κάνεις) δεν υπάρχει καμμία εκρεμμότητα από τους απόντες .Εχουν δώσει εγγράφως εδώ και καιρό όλες τις απαντήσεις στο πρόεδρο.Φαντάζομαι ότι θα σας ενημερώσειο πρόεδροςDista wrote: οι υπόλοιποι κκ. Σιδέρης, Βλασακίδης και Γώγου ενημερώθηκαν την επομένη γραπτώς για τα θέματα και αναμένονται οι απόψεις και ψήφοι τους.Δημήτρης “Dista” Σταθάκος
Ποιός πλάθει ιστορίες με δράκους αγαπητέ; Θες να μάθεις;S.Doukeris wrote:Στις 8/7/2009 έγινε όπως γνωρίζετε η συνάντηση της επιτροπής στην Έλπα. Παρόντες ήταν όσοι αναφέρει ο Σταθάκος πιο πάνω. Μετά από μια συζήτηση 5-6 ωρών πήραμε κάποιες αποφάσεις. Ο Αθανασίου ανέλαβε να τις γράψει περιληπτικά για να τις διαβάσουν οι απόντες έτσι ώστε να προσθέσουν ή να σχολιάσουν κάτι που θεωρούσαν αναγκαίο.
Την ίδια μέρα που έγραψε το μέηλ αυτό όμως, έγραψε και την επιστολή διαμαρτυρίας και προσπάθησε να πείσει τους υπόλοιπους που δεν ήταν στην συνάντηση να συνυπογράψουν.
ΓΙΑΤΙ;
Γιατί άλλα είπαμε και άλλα κάνουμε;
Ποιος τελικά προσπαθεί να υποβαθμίσει την επιτροπή και το ρόλο της;
Τι συμφέροντα μπορεί να υπάρχουν πίσω από όλα αυτά;
Ποιος την επιτροπή των δέκα θέλει να την κάνει των τεσσάρων για να την ελέγχει;
Και σε τελευταία ανάλυση ποιος από τους υπόλοιπους τις επιτροπής (Γώγος-Βλασακίδης-Σιδέρης) οργανώνουν αγώνες γρήγορους; Κανένας. Άρα ποιος τελικά θα αποφασίζει; Ο μοναδικός που ασχολείται με τέτοιο αγώνα, δηλαδή ο Αθανασίου;
Ας μην είμαστε αφελείς τελικά. Η αλήθεια είναι πάντα μία.
Κουράστηκα να διαβάζω παραμύθια και ιστορίες με δράκους.
Ελπίζω σε μια συνάντηση το Σεπτέμβριο για να λυθούν διάφορες απορίες και επιτέλους να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει.
Πάντα έλεγα ότι ο Αθανασίου βλέπει φαντάσματα και ώρες ώρες κάνει...Μ.......κίες.S.Doukeris wrote: Την ίδια μέρα που έγραψε το μέηλ αυτό όμως, έγραψε και την επιστολή διαμαρτυρίας και προσπάθησε να πείσει τους υπόλοιπους που δεν ήταν στην συνάντηση να συνυπογράψουν. .
Ελα ντέ.Ακόμα δε καταλάβατε όλοι?S.Doukeris wrote: Ποιος τελικά προσπαθεί να υποβαθμίσει την επιτροπή και το ρόλο της;
Τι συμφέροντα μπορεί να υπάρχουν πίσω από όλα αυτά;
Ποιος την επιτροπή των δέκα θέλει να την κάνει των τεσσάρων για να την ελέγχει; .
Το 5ο ENDURO τον Οκτώβρη στη Κω σου λέει κάτι?Το 1ο ENDURO στη Μυτιλήνη? Οι αγωνιζόμενοι από τη Πελοπόνησο σε Πάτρα και Ναύπλιο που κατά βάσει εκφράζονται από τις λέσχες Ναυπλίου και Πάτρας SKARTA σου λένε κάτι?S.Doukeris wrote: Και σε τελευταία ανάλυση ποιος από τους υπόλοιπους τις επιτροπής (Γώγος-Βλασακίδης-Σιδέρης) οργανώνουν αγώνες γρήγορους; Κανένας.
Αντε να μάθουμε την αλήθεια γιατί εμείς είμαστε ψεύτεςS.Doukeris wrote: διάφορες απορίες και επιτέλους να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει.