Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
ROCKY XXX

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by ROCKY XXX »

γιατρε μην ακουσ κανεναν.καντω οτι χρωμα εσυ γουσταρεισ.η δικια μου γνωμη ειναι να βρεισ ενα χρωμα βασικο(π.χ μαυρο ματ)και οποιαδηποτε αλλο χρωμα που θελεισ να του βαλεισ να το βαλεισ σε αυτοκολιτο,και αν δεν σου αρεσει το αλαζεις.
antonisxj

Post by antonisxj »

ROCKY XXX wrote:γιατρε μην ακουσ κανεναν.καντω οτι χρωμα εσυ γουσταρεισ.η δικια μου γνωμη ειναι να βρεισ ενα χρωμα βασικο(π.χ μαυρο ματ)και οποιαδηποτε αλλο χρωμα που θελεισ να του βαλεισ να το βαλεισ σε αυτοκολιτο,και αν δεν σου αρεσει το αλαζεις.
να σου φέρω κιεγώ μερικά αυτοκόλητα απο πατατάκια, απο σοκοφρέτες, απο το μπλέκ και την σούπερ κατερίνα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
ROCKY XXX wrote:γιατρε μην ακουσ κανεναν.καντω οτι χρωμα εσυ γουσταρεισ.η δικια μου γνωμη ειναι να βρεισ ενα χρωμα βασικο(π.χ μαυρο ματ)και οποιαδηποτε αλλο χρωμα που θελεισ να του βαλεισ να το βαλεισ σε αυτοκολιτο,και αν δεν σου αρεσει το αλαζεις.
να σου φέρω κιεγώ μερικά αυτοκόλητα απο πατατάκια, απο σοκοφρέτες, απο το μπλέκ και την σούπερ κατερίνα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κ απο το playboy φιλε το ξεχασες!!!
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:...........απο το μπλέκ και την σούπερ κατερίνα
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Τέτοια διαβάζεις ρε ΛΕΛΟ;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Ρε γιατρέ την φωτό με το XJ, στο προφίλ σου στο FB, γιατί την έβαλες; :roll: :roll:

Για να θυμάσαι τον μακαρίτη; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

drimon, ασχολήσου με τις δεξιωσεις του ναυτικού. ...και... καλησπέρα.

Γιώργο το playboy δεν έχει αυτοκόλητα, μόνο γιγαντοαφίσες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:

Μπα!
Αλλαξαμε τροπαριο τωρα?
Δεν εχει πλεον αφισα Ματσας?

Καλα σε λεει Λελο ο Drimon, τετοια διαβαζεις?? :lol: :lol:

Λοιπον Καγκουρες, αυτοκολλητα θα εχει οτι ειχε και το XJ. :mrgreen:

Δον, κρατα τις αφισες Playboy για το δικο σου και δωσε και μια στον αρχι....αλλωστε ΤΣΟΝΤΑ τα δικα σας εμειναν
για να μας προσφερουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drimonako, καλα σου λεει ο King. Ασχολησου με το καταστρωμα στο καραβι και προσεξε μην φας και καμια γλιστρα οταν εχει υγρασια. Ασε τις λακουβες για αλλους ( βλεπε video το Δον :lol: :lol: :lol: )
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Καλα σε λεει Λελο ο Drimon, τετοια διαβαζεις?? :lol: :lol:
Είδες που έχω δίκιο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako, καλα σου λεει ο King. Ασχολησου με το καταστρωμα στο καραβι και προσεξε μην φας και καμια γλιστρα οταν εχει υγρασια. Ασε τις λακουβες για αλλους ( βλεπε video το Δον :lol: :lol: :lol: )
Μην αγχώνεσαι φίλε μου. Το κατάστρωμα είναι αντιολισθητικό! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Και μια λεπτομέρεια. Δεν ασχολούμαι με το κατάστρωμα! :D )
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Drimon wrote:[
(Και μια λεπτομέρεια. Δεν ασχολούμαι με το κατάστρωμα! :D )

Καταλαβα....σε πηρανε και εκει χαμπαρι τι καγκουρας εισαι και σε βαλανε στα αμπαρια, ε? :lol: :lol:

Λοιπον, θελω σοβαροτητα τωρα!
Μη μου χαλατε το thread! Γιατι ποσταρετε οτι ναναι?
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Λοιπον, θελω σοβαροτητα τωρα!
Μη μου χαλατε το thread! Γιατι ποσταρετε οτι ναναι?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί;
Προσπαθείς να πουλήσεις και το YJ;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”