Μιλάς κι εσύ;St. Tselios wrote: Agga.....αν την βαλεις να δει τον Drimon,ξερεις τι θα πει?
"Αυτο ειναι τσιπ μπαμπα"

Εσύ που παίρνεις το jimny για να την λες στους υπόλοιπους;;;

Ασ' το ρε αχαΐρευτε και λίγο το αμάξι στην marilu!!!

Μιλάς κι εσύ;St. Tselios wrote: Agga.....αν την βαλεις να δει τον Drimon,ξερεις τι θα πει?
"Αυτο ειναι τσιπ μπαμπα"
μετα απο το Σ/Κ που περασα(2 γαμους σαββατο-κυριακη) τη δευτερα το μονο που ηθελα ηταν μια βολτα στο βουνο να ηρεμισει το κεφαλι μου!!!St. Tselios wrote: ...με κανει να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα και ειμαι πληρης καλυμμενος.
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:...το μονο που ηθελα ηταν μια βολτα στο βουνο να ηρεμισει το κεφαλι μου!!!
μεσα στο μυαλόμου είσαι.St. Tselios wrote:Kαγκουρες...
Γραψτε οτι θελετε...
Δουλεψτε με οσο θελετε (αλλωστε και εγω αυτο κανω)...![]()
Αλλα ενα θα σας πω...και αυτη ειναι η ουσια:
Εγω με τον εναν η με τον αλλο τροπο καθε Σαββατο & Κυριακη ειμαι σε αυτο που αγαπαω πιο πολυ απο καθε χομπυ που εχω ασχοληθει τοσα χρονια (και πιστεψτε με δεν ειναι και λιγα)
Και δεν ειναι αλλο απο το 4Χ4.
Οπως και να το κανουμε στις δυσκολες εποχες που ζουμε αυτο για πολλους ειναι ακατορθωτο.![]()
Την μια οι οικονομικες δυσκολιες,την αλλη οι διαφορες υποχρεωσεις...δεν σε αφηνουν να χαρεις αυτα που θες.![]()
Το να ειμαι καθε τοσο στο βουνο...με κανει να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα και ειμαι πληρης καλυμμενος.
Παρτε παραδειγμα τον Βασιλια που εχει ''σαλταρει'' με την κατασταση του.
Oταν θελει να ξεδωσει τι λεει:"Να παρω τον ιπποπαταμο και να παω μια βολτα"
St. Tselios wrote:Kαγκουρες...
Γραψτε οτι θελετε...
Δουλεψτε με οσο θελετε (αλλωστε και εγω αυτο κανω)...![]()
Αλλα ενα θα σας πω...και αυτη ειναι η ουσια:
Εγω με τον εναν η με τον αλλο τροπο καθε Σαββατο & Κυριακη ειμαι σε αυτο που αγαπαω πιο πολυ απο καθε χομπυ που εχω ασχοληθει τοσα χρονια (και πιστεψτε με δεν ειναι και λιγα)
Και δεν ειναι αλλο απο το 4Χ4.
Οπως και να το κανουμε στις δυσκολες εποχες που ζουμε αυτο για πολλους ειναι ακατορθωτο.![]()
Την μια οι οικονομικες δυσκολιες,την αλλη οι διαφορες υποχρεωσεις...δεν σε αφηνουν να χαρεις αυτα που θες.![]()
Το να ειμαι καθε τοσο στο βουνο...με κανει να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα και ειμαι πληρης καλυμμενος.
Παρτε παραδειγμα τον Βασιλια που εχει ''σαλταρει'' με την κατασταση του.
Oταν θελει να ξεδωσει τι λεει:"Να παρω τον ιπποπαταμο και να παω μια βολτα"
georgexj wrote:.οχι σαν μερικους μερικους που κοιτανε να απλωνουνε τα πανια κτλ κτλ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:[ και την κυριακή θα κάνω βουνίσια εκδρομή με προορισμό τα παϊδάκια σε ψηλοκορφη ταβέρνα.
και να γαμηθούν όλα... γιατί άντε... και δεν είμαι καλά λέμεεεεεεε.
antonisxj wrote:...πήρα απόφαση όμως. αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι Σ/Κ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΣ...
...και την κυριακή θα κάνω βουνίσια εκδρομή με προορισμό τα παϊδάκια σε ψηλοκορφη ταβέρνα...
και να γαμηθούν όλα... γιατί άντε... και δεν είμαι καλά λέμεεεεεεε.
georgexj wrote:
....οχι σαν μερικους μερικους που κοιτανε να απλωνουνε τα πανια κτλ κτλ....