ξερω ρε συ γιάυτο λεω για καπου αλλου νωριτερα!!!kostas654 wrote:παμε πολυ μακρια αχιλλεα για δεκεμβρη και μεχρι τοτε μπορει να ερθει ο βασιλιας τρεχοντας
τρεχοντας με τον ιπποποταμο???
πλακα κανεις ρε Κωστα!!!!!!!!!!!!!!

ξερω ρε συ γιάυτο λεω για καπου αλλου νωριτερα!!!kostas654 wrote:παμε πολυ μακρια αχιλλεα για δεκεμβρη και μεχρι τοτε μπορει να ερθει ο βασιλιας τρεχοντας
Αγγελε αν ειναι για την ημερομηνια που σου ειπα ειμαι μεσα!!!aggas wrote:Λοιπόν καγκουράκια, αν μου κάτσει όπως το προγραμματίζω, ετοιμάζομαι μεσ' τον Οκτώμβρη να ανέβω προς τα εκεί που λέμε να πάμε και ιδιαίτερα για Τζουμέρκα. Μιλάω και δυο μέρες τώρα με τον Τζουμάντζι για ένα συγκεκριμμένο σημείο στα 2150. Αν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες πρέπει να είναι το μέρος τζάμι. Λεπτομέρειες στην πορεία!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω ακόμα ρε συ Αχιλλέα. Περιμένω την κουμπάρα μου να δει το πρόγραμμά της στην δουλειά για να ξέρω και εγώ να σου πώ.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αγγελε αν ειναι για την ημερομηνια που σου ειπα ειμαι μεσα!!!
aggas wrote: Περιμένω την κουμπάρα μου να δει το πρόγραμμά της στην δουλειά για να ξέρω και εγώ να σου πώ.
Drimon wrote:aggas wrote: Περιμένω την κουμπάρα μου να δει το πρόγραμμά της στην δουλειά για να ξέρω και εγώ να σου πώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με την κουμπάρα θα πας ρε αθεόφοβε;;;!!!!!