Δον:Drimon ακους?
Drimon:Ελα Γιωργο...
Δον:Προς τα που κοβει το τιμονι?
Drimon:Κοβει λιγο δεξια.
Δον:Βαλε μπρος,βαλε τα αργα,βαλ'του και μια φωτια....και ανεβα
St. Tselios wrote:
Έφτιαξα μία μαύρη και μία άσπρηDrimon wrote:Φλαράκο εγώ μια μαύρη είχα δει τότε!Τώρα βλέπω μια ΑΣΠΡΗ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
βγάλε τιμή για τα μπλουζάκια, θέλω 3 μαύρα, 3 άσπρα, 3 χακί και 3 μπλέ.aggas wrote:Έφτιαξα μία μαύρη και μία άσπρηDrimon wrote:Φλαράκο εγώ μια μαύρη είχα δει τότε!Τώρα βλέπω μια ΑΣΠΡΗ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
St. Tselios wrote:
Ρε συ...τα μπλουζάκια τα έφτιαξα στην Σαντορίνη. Δεν τα έφτιαξα εδώ για να μπορώ να σας βγάλω. Αλλά άμα συμφωνούμε να ψάξω να βρώ που μπορούμε να φτιάξουμε.antonisxj wrote:βγάλε τιμή για τα μπλουζάκια, θέλω 3 μαύρα, 3 άσπρα, 3 χακί και 3 μπλέ.
δεν κάνω πλάκα. θέλω μπλουζάκια. πες τι να σου στείλω να μου τυπώσεις. οι υπόλοιποι ας κάνουν τα κουμάντατους.
aggas wrote:Ρε συ...τα μπλουζάκια τα έφτιαξα στην Σαντορίνη. Δεν τα έφτιαξα εδώ για να μπορώ να σας βγάλω. Αλλά άμα συμφωνούμε να ψάξω να βρώ που μπορούμε να φτιάξουμε.antonisxj wrote:βγάλε τιμή για τα μπλουζάκια, θέλω 3 μαύρα, 3 άσπρα, 3 χακί και 3 μπλέ.
δεν κάνω πλάκα. θέλω μπλουζάκια. πες τι να σου στείλω να μου τυπώσεις. οι υπόλοιποι ας κάνουν τα κουμάντατους.![]()
![]()
Ρε π@π@ρ@ είναι υπό γωνία η φωτό!antonisxj wrote: ρε λέλο... πηγάδι είναι αυτό?
απο τη φωτό βλέπω ότι μόνο τα πόδια σου δεν φαίνονται.
antonisxj wrote: υπαρχουν δύο περιπτώσεις. ή τα πόδια σου είναι 2-3 μέτρα στο μήκος,
Δεν θα το έλεγα αυτό!antonisxj wrote: ή το πηγάδι είναι τελικά "λακουβάκι"
Πάλι φωτό από τον κ@λ@ σου θα μας βάλεις;;;antonisxj wrote: αν θες να δείς "τρύπα" που καταπίνει αυτοκίνητα, θα ψάξω να σου βρώ μια φωτό.
Μα, αν φυλάγεσαι πώς θα το δω;;;antonisxj wrote:αν θες να δείς τον κώλο μου λουγκράκο, να μου το πείς να φυλάγομαι.
Όμως ασχολήσαι!!!antonisxj wrote: θαρείς πως σ'έχω όρεξη να ασχολούμαι με τις μαλακίες σου?
Κρατήρας ήταν!antonisxj wrote: έπεσες σε μια λακούβα με το ντενεκάκι σου και θαρείς πως έπεσες σε κρατήρα.
Γιατί, πάει εσένα;antonisxj wrote: άντε να κάνεις καμιά δεξίωση ρε λέλο και άσε την τετρακίνηση. αφού βλέπεις οτι δεν σε πάει.