CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

Drimon.
Pese apo katw ap'to Jimny kai des ti ginetai me to sistima diefthinsis.
An den katexeis apo auta,pigene se mastora.
Mporei na kremete apo mia klosti gia na spasei kati....kai tote se vlepw na xreiazesai ola ta Jumbo mazi gia na to ftiakseis.
Image
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: άντε να τα διακοσαρίσω και να με χαιρόσαστε. :mrgreen:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ!!!!

Πρέπει ο επίτιμος να ανακηρύξει 10ήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 33( :lol: :lol: :lol: ) γενεθλίων του βασιλιά μας!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Drimon.
Pese apo katw ap'to Jimny kai des ti ginetai me to sistima diefthinsis.
An den katexeis apo auta,pigene se mastora.
Mporei na kremete apo mia klosti gia na spasei kati....kai tote se vlepw na xreiazesai ola ta Jumbo mazi gia na to ftiakseis.
Έπεσα αλλά δεν έβγαλα άκρη. :evil:
Πρέπει να στράβωσαν τα ακρόμπαρα με το ζόρι, γι αυτό έχω την απόκλιση του τιμονιού. Τώρα για το ότι τραβάει με παραξενεύει! Μπορεί να έχει στραβώσει κάνα μπράτσο ή να άνοιξαν οι τροχοί σαν τα πόδια της π@@τάνας και να θέλει ευθυγράμμιση. :evil: :evil:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

H mpara troxou - troxou einai pisw apo ton aksona.
Tin koitakses?
An einai opws ta les prepei na exei stravwsei poly.
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:H mpara troxou - troxou einai pisw apo ton aksona.
Σοοοοοοππππππααααααααα!!!!!
Το αμάξι μου δεν ξέρω ρε π@π@ρ@!!!!
St. Tselios wrote: Tin koitakses?
An einai opws ta les prepei na exei stravwsei poly.
Την κοίταξα. Δεν έχει στραβώσει καμιά μπάρα!
Πρέπει να έχουν πάρει τα ακρόμπαρα.
Έτσι όπως πίεζα το τιμόνι (αριστερά) δεν συμπιεζόντουσαν οι μπάρες για να στραβώσουν, εφελκύονταν. Γι αυτό και πρέπει να έχουν πάρει τα ακρόμπαρα ή ο ατέρμονας (το τελευταίο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι :( ).
georgexj

Post by georgexj »

Είσαι παπαρας;;;σιγά μην έχει πάρει ο ατερμονας!!εμένα το τιμόνι καθεται έτσι δυο χρόνια.μόνο ευθυγραμιση θέλει το αυτοκίνητο.εκτός κ αν είναι όντως τόσο ψεύτικο κ πήραν όλα.αν όντως όμως έχουν πάρει όλα αυτά πήγαινε πάλι στο πηγάδι κ πετά το μέσα!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:Είσαι παπαρας;;;σιγά μην έχει πάρει ο ατερμονας!!εμένα το τιμόνι καθεται έτσι δυο χρόνια.μόνο ευθυγραμιση θέλει το αυτοκίνητο.εκτός κ αν είναι όντως τόσο ψεύτικο κ πήραν όλα.αν όντως όμως έχουν πάρει όλα αυτά πήγαινε πάλι στο πηγάδι κ πετά το μέσα!!!

Etsi bravo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:Είσαι παπαρας;;;σιγά μην έχει πάρει ο ατερμονας!!εμένα το τιμόνι καθεται έτσι δυο χρόνια.μόνο ευθυγραμιση θέλει το αυτοκίνητο
Υπέθεσα το χειρότερο για να είμαι προετοιμασμένος!
Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή!!! ;) ;)

georgexj wrote: εκτός κ αν είναι όντως τόσο ψεύτικο κ πήραν όλα.αν όντως όμως έχουν πάρει όλα αυτά πήγαινε πάλι στο πηγάδι κ πετά το μέσα!!!
Φιλαράκι δεν σου έχουν πει ότι...............
ΙΑΠΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;;!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj

Post by georgexj »

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕΣ???ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ???ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΛΟ ΜΕΣΑ Κ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΕΙΧΕ Κ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ ΤΟ ΤΗΛΕΧΗΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝΕ!!ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Το "πηγάδι" που με κατάπιε.......
Image
ρε λέλο... πηγάδι είναι αυτό?
απο τη φωτό βλέπω ότι μόνο τα πόδια σου δεν φαίνονται.
υπαρχουν δύο περιπτώσεις. ή τα πόδια σου είναι 2-3 μέτρα στο μήκος, ή το πηγάδι είναι τελικά "λακουβάκι"

χέσεμας ρε Ντριμόνη με το ghostmobil. τράβα κάνε καμιά δεξίωση εκεί στο ναυτικό που είσαι και άσε τις μαλακίες μεγάλο παιδί.
αν θες να δείς "τρύπα" που καταπίνει αυτοκίνητα, θα ψάξω να σου βρώ μια φωτό.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”