CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Drimon.
Pese apo katw ap'to Jimny kai des ti ginetai me to sistima diefthinsis.
An den katexeis apo auta,pigene se mastora.
Mporei na kremete apo mia klosti gia na spasei kati....kai tote se vlepw na xreiazesai ola ta Jumbo mazi gia na to ftiakseis.
Mporei na kremete apo mia klosti gia na spasei kati....kai tote se vlepw na xreiazesai ola ta Jumbo mazi gia na to ftiakseis.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ!!!!antonisxj wrote: άντε να τα διακοσαρίσω και να με χαιρόσαστε.
Πρέπει ο επίτιμος να ανακηρύξει 10ήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 33(

Έπεσα αλλά δεν έβγαλα άκρη.St. Tselios wrote:Drimon.

Πρέπει να στράβωσαν τα ακρόμπαρα με το ζόρι, γι αυτό έχω την απόκλιση του τιμονιού. Τώρα για το ότι τραβάει με παραξενεύει! Μπορεί να έχει στραβώσει κάνα μπράτσο ή να άνοιξαν οι τροχοί σαν τα πόδια της π@@τάνας και να θέλει ευθυγράμμιση.

-
H mpara troxou - troxou einai pisw apo ton aksona.
Tin koitakses?
An einai opws ta les prepei na exei stravwsei poly.
Tin koitakses?

Σοοοοοοππππππααααααααα!!!!!St. Tselios wrote:H mpara troxou - troxou einai pisw apo ton aksona.
Το αμάξι μου δεν ξέρω ρε π@π@ρ@!!!!
Την κοίταξα. Δεν έχει στραβώσει καμιά μπάρα!St. Tselios wrote: Tin koitakses?
Πρέπει να έχουν πάρει τα ακρόμπαρα.
Έτσι όπως πίεζα το τιμόνι (αριστερά) δεν συμπιεζόντουσαν οι μπάρες για να στραβώσουν, εφελκύονταν. Γι αυτό και πρέπει να έχουν πάρει τα ακρόμπαρα ή ο ατέρμονας (το τελευταίο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι

Είσαι παπαρας;;;σιγά μην έχει πάρει ο ατερμονας!!εμένα το τιμόνι καθεται έτσι δυο χρόνια.μόνο ευθυγραμιση θέλει το αυτοκίνητο.εκτός κ αν είναι όντως τόσο ψεύτικο κ πήραν όλα.αν όντως όμως έχουν πάρει όλα αυτά πήγαινε πάλι στο πηγάδι κ πετά το μέσα!!!
-
georgexj wrote:Είσαι παπαρας;;;σιγά μην έχει πάρει ο ατερμονας!!εμένα το τιμόνι καθεται έτσι δυο χρόνια.μόνο ευθυγραμιση θέλει το αυτοκίνητο.εκτός κ αν είναι όντως τόσο ψεύτικο κ πήραν όλα.αν όντως όμως έχουν πάρει όλα αυτά πήγαινε πάλι στο πηγάδι κ πετά το μέσα!!!
Etsi bravo

Υπέθεσα το χειρότερο για να είμαι προετοιμασμένος!georgexj wrote:Είσαι παπαρας;;;σιγά μην έχει πάρει ο ατερμονας!!εμένα το τιμόνι καθεται έτσι δυο χρόνια.μόνο ευθυγραμιση θέλει το αυτοκίνητο
Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή!!!

Φιλαράκι δεν σου έχουν πει ότι...............georgexj wrote: εκτός κ αν είναι όντως τόσο ψεύτικο κ πήραν όλα.αν όντως όμως έχουν πάρει όλα αυτά πήγαινε πάλι στο πηγάδι κ πετά το μέσα!!!
ΙΑΠΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;;!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕΣ???ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ???ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΛΟ ΜΕΣΑ Κ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΕΙΧΕ Κ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ ΤΟ ΤΗΛΕΧΗΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝΕ!!ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ!!!

ρε λέλο... πηγάδι είναι αυτό?Drimon wrote:St. Tselios wrote:Το "πηγάδι" που με κατάπιε.......
απο τη φωτό βλέπω ότι μόνο τα πόδια σου δεν φαίνονται.
υπαρχουν δύο περιπτώσεις. ή τα πόδια σου είναι 2-3 μέτρα στο μήκος, ή το πηγάδι είναι τελικά "λακουβάκι"
χέσεμας ρε Ντριμόνη με το ghostmobil. τράβα κάνε καμιά δεξίωση εκεί στο ναυτικό που είσαι και άσε τις μαλακίες μεγάλο παιδί.
αν θες να δείς "τρύπα" που καταπίνει αυτοκίνητα, θα ψάξω να σου βρώ μια φωτό.
if it doesn't break, fix it until it does