johny4x4 wrote:

Ρε φίλε τι έφτιαξε εκεί το τυπάκι;

Εκεί στο 0:25!

Μπλούζα με το λογότυπο του καγκουροκλάμπ;

Τι έκανες εκεί ρε τρελέ;

Θεέ!!!

Τρελέ!!!

Τρισμέγιστε!!!!

Αρχιψήστερμαν!!!!!

johny4x4 wrote:
Ποιός;;;;YJ ''The Doctor'' wrote:Ποιος έχει γενεθλεια σήμερα;![]()
Drimon wrote: Τσάκισα τον Άρχοντα και τι θα κάμω τώρα;!!!
Δεν έχει Τζάμπο εδώ, να του τα πάρω καινούρια όλα!!!
Drimon wrote:Λοιπών καγκούρια, από χθες το βράδυ είμαι πολύ στεναχωρημένος.![]()
Ο Τζιμάρας λαβώθηκε.![]()
![]()
Έδειχνα σ' ένα φιλαράκι, εδώ στη Λέρο, πως πάνε βόλτα στο βουνό με τ' αμάξι ώσπου μας "κατάπιε" ένα πηγάδι!![]()
Με αρκετό κόπο (και γέλιο) κατάφερα να βγάλω το αμάξι αλλά δεν βγήκε αλώβητο.![]()
Τσαλάκωσα το δεξί φτερό (δεν ανοίγει πλέων η πόρτα του συνοδηγού), τον προφυλακτήρα, στράβωσα τιμόνι (για να πάει ευθεία του βάζω 80 μοίρες αριστερά) και τραβάει δεξιά σαν τον βούι (όπως λέει και ο αρχί).![]()
![]()
![]()
Λόγο του ότι το κινητό δεν υποστηρίζει νυχτερινή λήψη δεν έχω φωτό από το συμβάν. Θα πάω αύριο να τραβήξω την λακκούβα και τη ζημιά του αμαξιού.![]()
Μου φαίνεται ότι κάποιοι εδώ μέσα δεν χρειάζεται να μιλάνε. Πιάνει η γκαντεμιά τους και που γράφουν απλώς και μόνον.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως θα ξανανοιξει η πορτα:Drimon wrote:Το μόνο που θέλω είναι να ξανανοίξει η πόρτα και να μην τραβάει δεξιά (πείτε καμιά λύση γι αυτό γιατί έχει κολλήσει το μυαλό). Έτσι κι αλλιώς από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα το φτιάξω μετά την χειμερινή περίοδο.![]()
St. Tselios wrote:Χρονια πολλα στον Βασιλια μας...που απο τωρα αρχιζει και κρυβει την ηλικια του...![]()
![]()
![]()
Ετων:33
St. Tselios wrote:Πως θα ξανανοιξει η πορτα:Drimon wrote:Το μόνο που θέλω είναι να ξανανοίξει η πόρτα και να μην τραβάει δεξιά (πείτε καμιά λύση γι αυτό γιατί έχει κολλήσει το μυαλό). Έτσι κι αλλιώς από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα το φτιάξω μετά την χειμερινή περίοδο.![]()
Παρκαρεις διπλα και πλαγιως απο ενα δεντρο.
Βαζεις ιμαντα-τροχαλια στο δεντρο,απλωνεις τον εργατη σου και δεν τον γαντζο στην πορτα.
Κλεινεις τα ματια και πατας το κουμπι τραβηγματος του εργατη σου.
Μολις ανοιξει η πορτα θα το καταλαβεις με το ανοιγμα της πλαφονιερας.
Τραβαει το τιμονι δεξια:
Πιανεις γυρω στα 40 χλμ.
Σημαδευεις ενα ψηλο πεζοδρομιο.
Αν το ανεβεις...δεν πιανει το κολπο.
Πρεπει να μην το ανεβεις.
Παντα το τιμονι τερμα δεξια.