antonisxj wrote:Τσέλιο...
έχω ένα φίλο υψηλόβαθμο στην αστυνομία και τον ρώτησα: "αν ποτέ πάω στη Λάρισα με κάτι φίλους και χρειαστούμε για ένα δυό βράδια ένα καλό κελί, θα κανονίσεις?"
"φυσικά" μου είπε "ότι γουστάρεις, με ξύλο ή χωρίς? το αντέχετε το ξύλο?"
τι να του απαντήσω?![]()
εμείς αν βρεθούμε αντίπαλοι σε trial, δεν θα τρέξουμε, θα κάνουμε σαμποτάζ ο ένας στον άλλο. εγώ τουλάχιστον, δεν πρόκειται να σ'αφήσω να τρέξεις.
Αστυνομικη Διευθυνση Λαρισας 1 τα μεσανυχτα δυο:
Οργανο:Κυριε Διοικητα,σας εφερα αυτους τους.
Διοικητης:Ποιοι ειναι αυτοι?
Οργανο:Δεν ξερω.Λενε πως ειναι Καγκουρες.
Διοικητης:Καγκουρες?

Οργανο:Μας πηραν τηλεφωνο κατοικοι και μας εκαναν παραπονα για θορυβο απο αυτοκινητα.
Διοικητης προς Βασιλια & Τσελιο:Γιατι ρε κολοπαιδα σπινιαρετε στην ασφαλτο βραδιατικα?
Οργανο:Δεν ηταν στην ασφαλτο κ.Διοικητα.....Σε ενα χωραφι πισω απο τα σπιτια ηταν.
Διοικητης:Χωραφι?Και τι κανανε στο χωραφι.
Οργανο:Μολις πηγαμε εμεις να δουμε απο που ακουγοταν ο θορυβος,τους βλεπουμε να ειναι μουρη με μουρη και να εχουν το γκαζι τερμα.
Οι ροδες απο τα αυτοκινητα γυρνουσαν στον αερα γιατι ειχαν τακαρει και οι δυο.
Και φωναζε ο ενας στον αλλον:Εισαι γκαντεμης....οχι εσυ εισαι ο γκαντεμης....οχι εσυ εισαι κλπ.
Ο Διοικητης σηκωνεται απο το γραφειο και αρχιζει να κανει βολτες τριγυρω τους για να τους δει καλυτερα.
Διοικητης:Δεν μου λες εσυ ο ψηλος...τι εγινε?
Βασιλιας:Ειναι ο χειροτερος γκαντεμης στην γη.Απο που να αρχισω?Μολις μου παιρνει τηλεφωνο,πριν το σηκωσω κοβω ημιαξονιο στον ιπποποταμο.
Διοικητης:Ημιαξονιο?Ιπποποταμος?Πως γινεται αυτο?
Τσελιος:Μην τον ακουτε κ.Διοικητα.Αυτος ειναι ο χειροτερος.Ειναι και απο τα μερη του Μητσοτακη.
Βασιλιας:ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ.
Τσελιος:ΕΣΥ
Βασιλιας:ΟΧΙ ΕΣΥ
Διοικητης:ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ.......Ειστε καλα?Τι γκαντεμηδες και μ@λακιες?Τα πιστευετε αυτα?Οργανο......παρ'τους και τους δυο μεσα,να καθησουν μεχρι αυριο το πρωι να συνελθουν τα πουλακια μου.
Οργανο:Μπρος......μεσα.
Μετα απο λιγα λεπτα:
Οργανο:κ.Διοικητα,εχουμε προβλημα...Μολις ανοιξα την πορτα του κελιου για να τους βαλω μεσα,εσπασαν οι μεντεσεδες και επεσε η πορτα κατω...Τι να κανω?
Διοικητης:Φωναξε καποιον να την κολλησουμε.
Οργανο:Μαλιστα.
Μετα απο λιγα λεπτα:
Οργανο:Κυριε διοικητα...εχουμε προβλημα...Εκει που κολλουσε ο μαστορας,καηκε ο πινακας του ρευματος.
Διοικητης:Τι διαολο γινεται?Φωναξε ηλεκτρολογο.
Οργανο:Μαλιστα
Μετα απο λιγα λεπτα:
Οργανο:Κυριε Διοικητα,τρεξτε.....εγινε σπινθηρας στον πινακα και πηραμε φωτια.
Διοικητης:Δεν ειναι δυνατον...
Και κατεβαινοντας ο Διοικητης τα σκαλια τρεχοντας...πεφτει και αρχιζει τις κολοτουμπες...και σταματαει ακριβως στα ποδια του Βασιλια και του Τσελιου...
Σηκωνει το κεφαλι του και τους λεει:"Φυγετε απο'δω.......ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ"