CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

ρε Τσέλιο...
τι έπαθες?
παρεξήγησες?
μα καλά, νόμιζες ότι παρεξήγησα επειδή με είπες γκαντέμη?
μου έχετε φορτώσει τόσα διακοσμητικά επίθετα εδωμέσα και θα παρεξηγήσω ΕΣΕΝΑ για μια κουβέντα?
μα δεν με ξέρεις καθόλου μου φάινεται.
να σου πώ και κάτι? επειδή ο ακατανόμαστος είναι απο τα χανιά δεν φταίω εγώ. όλα κι'όλα. σε πολλά φτάιω γιατί έχω βάλει το χεράκι μου, σ'αυτό δεν φτάιω.
τα εμπόδια που περνούσες τα είδα στο βίντεο. βράχο - βράχο τον καημό. και στο τέλος άφησες και μια λαδιά να μην μπορεί να ανέβει ο επόμενος. απατεώνα.
λές ότι δεν σε νοιάζει τι θέση θα πάρεις στον αγώνα, αλλά δεν το αποχωρίζεσαι και το βόθρο.
για το αν πέρασες καλά στον αγώνα, είναι λογικό, αφού ήταν εκεί και Μιχαλόπουλος...

αλλά...
πραγματικά... πίστεψες έστω και για μια στιγμή ότι παρεξήγησα?
έλεος...
τέλως πάντων, αν κάτι σε ενόχλησε απο τα γραφόμενά μου, τότε συγνώμη, οι πρόθεσή μου δεν ήταν τέτοια.
μου φάινεται ότι εσέις οι λαρισαίοι έχετε την παρεξήγηση ψωμοτύρι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άντε τώρα να κλείσεις την τρύπα του κάρτερ με λίγη τσίχλα και έλα να τα πούμε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:αυτη τραβηχτηκε καθαρα και μονο για τον βασιλια....

η εκφραση που εχει παρει ειναι την ωρα που του λεμε οτι εκοψε ημιαξονιο και δεν λεει να το πιστεψει
και αυτή είναι η έκφραση ανθρώπου με κομμένο ημιαξόνιο?
θα τρελαθούμε?

ορίστε ποιά είναι η σωστή έκφραση
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Κοίτα τον βασιλια καλοσύνες!!!
Μωρε μπράβο!
Ζητήστε και συγγνωμη ο ενας απο τον άλλο τώρα, αγκαλιαστείτε και λίγο.....ου ου ου ρεεεεεεεεε!!!!!!
St. Tselios wrote: 3.Δεν ησουν εκει και ομως λες πως οδηγουσα σαν το μοσχαρι ή σαν τον βουη.
Συγγνωμη κιόλας που επεμβαίνω......αυτός ο βούης ποιος είναι???
πάει τάπα αυτός????
ειναι οπως λέμε σουμάχερ ή ροσι????
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

antonisxj wrote:
kostas654 wrote:αυτη τραβηχτηκε καθαρα και μονο για τον βασιλια....

η εκφραση που εχει παρει ειναι την ωρα που του λεμε οτι εκοψε ημιαξονιο και δεν λεει να το πιστεψει
και αυτή είναι η έκφραση ανθρώπου με κομμένο ημιαξόνιο?
θα τρελαθούμε?

Image
Καλά αντωνη εσυ είσαι σαν τον E.T. τον εξωγήινο που του λένε οτι έσπασε ημιαξονιο και αυτός νομίζει οτι κέρδισε σοκοφρέτα και χαίρεται!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο γιατρός είναι ετσι και αν υπήρχε ενα συνεφάκι απο πάνω με την σκέψη του θα έγραφε " ε ε ε ε ε ε........μα τα τσεροκι σπάνε??? δεν το πιστεύω πλάκα με κάνεις???"
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

χέσεμας ρε Γιαννάκι.
πετάχτηκες κιεσύ σαν την πορδή.
άσεμε τώρα που περνάω περίεργες μέρες και είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα και να πάω να κάνω γκούτου-γκούτου στου Τσέλιου.

Το "βούη" στα μέρη μου, είναι το "μουσκάρι", το "βόδι", κατάλαβες?
άρα αν σου πεί κάποιος ότι οδηγάς σαν το βούη, σημαίνει οτι πάς όπου νάναι σαν μουσκάρι.
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:ρε Τσέλιο...
Kaneis lathos na nomizeis pws egw "stravwsa"...
To an se kserw i oxi.....to exeis grapsei toses fores apo ta senaria pou grsfw gia'sena.
Apla den ithela oute gia mia stigmi na perasei ap'to myalo sou (an yparxei auton to kairo :lol: ) oti auta peri kantemias ta ennoousa.

Auta...kai elpizw na vrethoume "antipaloi" se ena trial...gia na mas doune kai stis eidiseis.
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

Τσέλιο...
έχω ένα φίλο υψηλόβαθμο στην αστυνομία και τον ρώτησα: "αν ποτέ πάω στη Λάρισα με κάτι φίλους και χρειαστούμε για ένα δυό βράδια ένα καλό κελί, θα κανονίσεις?"
"φυσικά" μου είπε "ότι γουστάρεις, με ξύλο ή χωρίς? το αντέχετε το ξύλο?"
τι να του απαντήσω? :D

εμείς αν βρεθούμε αντίπαλοι σε trial, δεν θα τρέξουμε, θα κάνουμε σαμποτάζ ο ένας στον άλλο. εγώ τουλάχιστον, δεν πρόκειται να σ'αφήσω να τρέξεις.
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:γεια σας κ απο μενα.το 2μερο στην λαρισσα ητανε σουπερ!!!περασα πολυ ωραια αλλα πολυ η κουραση!!!

1)στενοχωρηθηκα πολυ με τον doctor που εσπασε απο το πρωτο εμποδιο!!δεν το περιμενα κ ας λεει ο κωστας κ ο γιαννης τα δικα του!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα μας επεισες τωρα :mrgreen:

Εσυ ΧΑΡΗΚΕΣ μολις εσπασα στο πρωτο εμποδιο και σου εφυγε το αγχος, γιατι εαν συνεχιζα ΣΙΓΟΥΡΑ θα εσπαγα αυτα που θελεις να αγορασεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καγκουρα :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:[

Image
Καλα, τοσο καιρο αυτη η φωτο εδω μεσα....κανενας σας ΔΕΝ καταλαβε οτι εχει αυτη την εκφραση επειδη του βαζω κωλ....δαχτυλο???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε παρεξηγειστε και ιντερνετικα????? Καγκουρες....τς,τς,τς... :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Καλα, τοσο καιρο αυτη η φωτο εδω μεσα....κανενας σας ΔΕΝ καταλαβε οτι εχει αυτη την εκφραση επειδη του βαζω κωλ....δαχτυλο???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΑΑΑΑΑΑΧΧ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”