Γιατί ρε κουμπάρε;aggas wrote:Εεε μα ρε παληκάρι μου..............τα θέλει και εσένα ο ποπούλης σου![]()
![]()
![]()
Επειδή τους παίρνω με το μαλακό; (για να γλυτώνω λίγο κράξιμο

Γιατί ρε κουμπάρε;aggas wrote:Εεε μα ρε παληκάρι μου..............τα θέλει και εσένα ο ποπούλης σου![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Γιατί ρε κουμπάρε;aggas wrote:Εεε μα ρε παληκάρι μου..............τα θέλει και εσένα ο ποπούλης σου![]()
![]()
![]()
Επειδή τους παίρνω με το μαλακό; (για να γλυτώνω λίγο κράξιμο)
Kαλημερα.aggas wrote:Καλημέρα καγκουράκια![]()
![]()
Το Σάββατο λέω να ανέβω Λάρσα για τον αγώνα της Κυριακής. Ψήνετε κανείς;
Θα ερθεις με την βαρκα?kostas654 wrote:![]()
![]()
εγω τα φουλαρα ολα χθες...μεχρι και την βαρκα
St. Tselios wrote: Θα ερθεις με την βαρκα?![]()
Να τα.......Γιώργο άκου τα!!!!!kostas654 wrote:St. Tselios wrote: Θα ερθεις με την βαρκα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι θα ερθω με αετο και σανιδα
Δεν νομίζω!! Τουλάχιστον από αυτά που ακούω από το πρωϊ θα υπάρχει τροφοδοσία σε καύσιμα, γιατί τουλάχιστον για σήμερα δεν κάνουν απεργία γιατί νομικά δεν καλύπτονται λόγω του ότι υπάρχει ακόμα σε ισχύ η επίταξη και κάνουν πορεία διαμαρτυρίας. Βέβαια αφήσανε να εννοηθεί ότι αν τον αποφασίσουν μπορούν καθημερινά να κατεβαίνουν σε πορείες και τότε όντως να δημιουργηθεί πρόβλημα. Εσείς έχετε πληροφορίες από αυτούς που θα κατέβουν για τον αγώνα τι προτίθενται να κάνουν με τα σημερινά δεδομένα;St. Tselios wrote:Kαλημερα.aggas wrote:Καλημέρα καγκουράκια![]()
![]()
Το Σάββατο λέω να ανέβω Λάρσα για τον αγώνα της Κυριακής. Ψήνετε κανείς;
Αν παει η ετσι η υποθεση με τα Δ.Χ. και με τα πρατηρια.......την ''κατσαμε''.![]()
Οχι.aggas wrote:Εσείς έχετε πληροφορίες από αυτούς που θα κατέβουν για τον αγώνα τι προτίθενται να κάνουν με τα σημερινά δεδομένα;