Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
johny4x4

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by johny4x4 »

Καλε μην μου πείτε πως είναι ο drimon???
Πωπω αυτό το παιδι τελικά είναι απίστευτο!!!
Τζιζζζζζζζζζζιζζζζζζιιιιιζζζζζζζιιιιιι!!!
Μου έμοιαζε λιγάκι το αμάξι αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να πιστέψω οτι κάνει τέτοιες ανωμαλίες με το αμάξι του!!! Μα καλά δεν το λυπάται????????
Γιωργάκι απόψε τι κάνεις? Να κατέβω κάτω να πιουμε ενα ποτάκι και με τον κωστάκη και να συζητήσουμε για αυτά που κάνει το jimny στα βίντεο??
Image
georgexj

Post by georgexj »

ελα φιλε!!
lker

Post by lker »

Κάγκουρες καλησπέρα σας :D
Εγώ οι μονες ημερομηνίες μέσα στον οκτωβριο που δεν μπορώ ειναι 27 - 31, ενεκα προγραμματισμένης εκδρομής μας με τους αδερφούς Προέδρους του Brat ... οποια άλλη αποφασιστεί είμαι μέσα :D
Για μέρος ειλικρινά δεν έχω σκεφθεί ... μονο ο Αγιος μου περασε απο το μυαλο για εγγυημενες καταστασεις, αλλα έχουμε παει και τοσες φορες ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

εγω για τα μερη της ηπειρου ειμαι μεσα!!!οπως το ειπα κ στον σταυρο μια μερα στο τηλεφωνο τι να ξεκινησουμε απο ναυπλιο να ρθουμε αγ κων/νο που ειναι 300 κ κατι χιλιομετρα τι να παμε ηπειρο ειναι τα ιδια χιλιομετρα!!!οποτε γιατι οχι.ασε που εχει πολυ φοβερα μερη.λιμνη ζιρου ο καμπος εκει στον λουρο κ απο κει προς αρτα που εχει ασπροχωμα.ειναι ολα καλα!!!κ το στανταρ ειναι οτι θα βρουμε κ λασπη γιατι εκτος το οτι κραταει εκει νερα απο τα ποταμια κ τις λιμνες βρεχει κιολας!!!αλλα κ οπου αλλου θελετε ειμαι παλι μεσα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γι αυτο ας ξεκινησουμε απο τον βασιλια μας να μας πει την πρωτη ημερομηνια!! ;) ;) ;)
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:εγω για τα μερη της ηπειρου ειμαι μεσα!!!οπως το ειπα κ στον σταυρο μια μερα στο τηλεφωνο τι να ξεκινησουμε απο ναυπλιο να ρθουμε αγ κων/νο που ειναι 300 κ κατι χιλιομετρα τι να παμε ηπειρο ειναι τα ιδια χιλιομετρα!!!οποτε γιατι οχι.ασε που εχει πολυ φοβερα μερη.λιμνη ζιρου ο καμπος εκει στον λουρο κ απο κει προς αρτα που εχει ασπροχωμα.ειναι ολα καλα!!!κ το στανταρ ειναι οτι θα βρουμε κ λασπη γιατι εκτος το οτι κραταει εκει νερα απο τα ποταμια κ τις λιμνες βρεχει κιολας!!!
+10000

georgexj wrote:αλλα κ οπου αλλου θελετε ειμαι παλι μεσα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γι αυτο ας ξεκινησουμε απο τον βασιλια μας να μας πει την πρωτη ημερομηνια!! ;) ;) ;)
+10000000000000
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Na'rthw kai egw??? :D
ελα.αφου το ξερεις δεν μπορω να σου αρνηθω.σε θελω διπλα μου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
georgexj wrote:εγω για τα μερη της ηπειρου ειμαι μεσα!!!οπως το ειπα κ στον σταυρο μια μερα στο τηλεφωνο τι να ξεκινησουμε απο ναυπλιο να ρθουμε αγ κων/νο που ειναι 300 κ κατι χιλιομετρα τι να παμε ηπειρο ειναι τα ιδια χιλιομετρα!!!οποτε γιατι οχι.ασε που εχει πολυ φοβερα μερη.λιμνη ζιρου ο καμπος εκει στον λουρο κ απο κει προς αρτα που εχει ασπροχωμα.ειναι ολα καλα!!!κ το στανταρ ειναι οτι θα βρουμε κ λασπη γιατι εκτος το οτι κραταει εκει νερα απο τα ποταμια κ τις λιμνες βρεχει κιολας!!!
+10000

georgexj wrote:αλλα κ οπου αλλου θελετε ειμαι παλι μεσα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+10000000000000

αχιλλεα θελω κοκκινοληθια να αφησω ολα τα ημιαξονια κ τους κεντρικους εκει!!!!

+100000000000000000000000000000
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

κ κατι ποιο σημαντικο στην ολη υποθεση.οπου κ να μεινουμε γιατι το εχει παραβλεψει κ ο αχιλλεας ειτε στο καναλι ειτε φιλλιπιαδα ειτε θεσπρωτικο το πολυ σε 5 χιλιομετρα ασφαλτινα μετα μπαινουμε σε χωμα.κ καλο χωμα!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
antonisxj

Post by antonisxj »

παιδάκια, σήμερα έχω τελικά νέα απο το γιατρό.
ζόρικα για 15 μέρες ακόμα.
πλήρης ανάρωση σε περίπου 30 μέρες.
αυτή είναι η εκτίμησήτου και ευχόμαστε για τα καλύτερα.
άρα... εκδρομή μετά τα μέσα του Οκτώμβρη. όπου γουστάρετε.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”