CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πατινι Dora the explorer ( το original ) σε τιμη ευκαιρειας!!!!!!!

Σε αριστη κατασταση, δεν εχει παει ποτε εκτος διαμερισματος....

Προσεγμενο στη χρηση του, δεν εχουν ανεβει ΠΟΤΕ δυο πιτσιρικια ταυτοχρονα....

Διαθετει,

αξονες μπροστα πισω απο χυτοσιδηρο ( πολυ πιο αντοχης απο τα καλαμακια.... ) με βιδες για οχταρακι
τροχους 35χ15χ15 ( σε εκατοστα ) πλαστικους με τακουνια
μοτερ heavy duty ( κανει και για ανεμιστηρακι με μετατροπη.. )
μπαταρια 3V, φωτα,φλας,κλπ....

Τα παραπανω ταιριαζουν απολυτα ΧΩΡΙΣ καμια μετατροπη σε Jimny ( και το ενισχυουν στα ευαισθητα σημεια του )

Ευκαιρεια!!!!!!!

ΥΓ. πληροφοριες με π.μ.

:mrgreen:

ρε φιλε γιατι τους ανοιγεισ τα ματια?
αστους ετσι οπως ειναι να σπανε κ να περνουμε τα ημιαξονια τους για να πινουμε κ τον καφε μας στο βουνο!!που να βρισκεις καλαμακια εκεινη την ωρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor''

johny4x4 wrote:Λοιπον μάγκες αμα είναι στην επόμενη καγκουροεκδρομή να σκάσετε ολοι με jimny να μου το πειτε να έρθω και εγώ με το δικό μου!!!!!
drimon βρες μου καμια αναρτησούλα 5 πόντους μεταχειρισμένη και ενα χωμάτινο σε μαμα διαστάσεις!!!!

Οποιος εχει Fiat Panda 4x4 μπορει να ερθει, ιδια κατηγορια ειναι :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
johny4x4 wrote:Λοιπον μάγκες αμα είναι στην επόμενη καγκουροεκδρομή να σκάσετε ολοι με jimny να μου το πειτε να έρθω και εγώ με το δικό μου!!!!!
drimon βρες μου καμια αναρτησούλα 5 πόντους μεταχειρισμένη και ενα χωμάτινο σε μαμα διαστάσεις!!!!

Οποιος εχει Fiat Panda 4x4 μπορει να ερθει, ιδια κατηγορια ειναι :lol: :lol: :lol:
εγω εχω κατι σε ποιο παλιο μοντελο!!πειραζει??ενα ρενο κατρελ για οσους το ξερουνε!!!ειναι κ 4χ4!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

σταυρο εδω μπορεις να βρεις τα παντα!!!!!

http://www.jumbo.gr/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

κ εδω για να μην ψαχνεσαι που θα πας.αν κ εχεις ψαχτει γιατι ηθελες να βοηθησεις τον drimon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.jumbo.gr/branches.asp?m=1&e_ ... cat_id=256
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:[

εγω εχω κατι σε ποιο παλιο μοντελο!!πειραζει??ενα ρενο κατρελ για οσους το ξερουνε!!!ειναι κ 4χ4!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τωρα εξηγουνται ολα..... :mrgreen:

με τετοιο εμαθε να οδηγαει και ο Prost......

γι'αυτο πας ετσι με το λεωφορειο σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
lker

Post by lker »

Φτου ρε πουστη μου ...
Παρατηρω στροφη προς Ιαπωνες ... και εμεις ? Ποιον θα πειραζουμε τωρα οταν σπαει ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor''

lker wrote:Φτου ρε πουστη μου ...
Παρατηρω στροφη προς Ιαπωνες ... και εμεις ? Ποιον θα πειραζουμε τωρα οταν σπαει ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτο σκεφτεσαι εσυ? Που λεμε τα αυτοκινητα σας πατινια δεν σε πειραξε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( μεγαλο προτερημα η αυτογνωσια :mrgreen: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
lker wrote:Φτου ρε πουστη μου ...

Αυτο σκεφτεσαι εσυ? Που λεμε τα αυτοκινητα σας πατινια δεν σε πειραξε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( μεγαλο προτερημα η αυτογνωσια :mrgreen: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”