Αξιέπαινη προσπάθεια....ελπίζω να έχει διάρκεια και υποστήριξη από εκεί που πρέπει!!!
Προσωπικά πιστεύω στην ιδιωτική πρωτοβουλία που σε αυτή την περίπτωση έχει κάνει το θαύμα της , δεν με απασχολούν τα ονόματα στο ΔΣ κλπ..., μου αρκεί το αποτέλεσμα, το οποίο αν γίνει η ανάλλογη προβολή θα έχει κοινωνικό όφελος μιάς και τόσα χρόνια ούτε το κράτος ούτε οι συλλογοί μας όσες πόρτες και αν χτύπησαν δεν κατάφεραν κάτι αναλλογο.
Υ.Γ Έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των εκθεμάτων έχει εισαχθεί από εξωτερικό!!!!!
ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Π.Α.Λ.Ι.Σ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
- sv2ipw stelios
Re: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ SV2IPW
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)

FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
Συμφωνώ, απόλυτα με τον Στέλιο. Είμαστε μπροστά σε μια μοναδική περίπτωση όπου η Ιδιωτική Πρωτοβουλία παράγει Πολιτισμό, επενδύει στην διάσωση της ιστορικής συλλογικής μνήμης, και όχι σε συνήθη αναπαραγωγή των κεφαλαίων της, όπως θα περίμενε κανείς.sv2ipw stelios wrote:Προσωπικά πιστεύω στην ιδιωτική πρωτοβουλία που σε αυτή την περίπτωση έχει κάνει το θαύμα της , δεν με απασχολούν τα ονόματα στο ΔΣ κλπ..., μου αρκεί το αποτέλεσμα,...
Και πράγματι, το ΤΙ και ΠΩΣ και από ΠΟΥ προήλθαν τα κεφάλαια, και ποιός είναι στο Δ.Σ. ...δεν μας ενδιαφέρει.
Μας αρκεί το εκπληκτικό αποτέλεσμα..
Πράγματι, τα εκθέματα που προήλθαν μέχρι τώρα από την ελληνική αγορά, είναι ελάχιστα..sv2ipw stelios wrote:Υ.Γ Έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των εκθεμάτων έχει εισαχθεί από εξωτερικό!!!!!
Αυτό Στέλιο, το είδες; ...

Περίμενε να το δεις ολοκληρωμένο και θα πέσεις τ'ανάσκελα!!
Καλησπέρα και από μένα
Περιμένουμε με ανυπομονησία τα εγκαίνια του νέου μουσείου
Όσο για το Μ151Α2, Χαρίδημε στηρίζω το Μ151 του Στέλιου ως ότι καλύτερο έχω δει σε ανακατασκευή και πολύ δύσκολα θα το φτάσει οποιοσδήποτε επαγγελματίας της ανακατασκευής...

Μακάρι και γω να είχα τον χρόνο και την όρεξη να φτάσω το επίπεδό του...
Όσο για το Μ151Α2, Χαρίδημε στηρίζω το Μ151 του Στέλιου ως ότι καλύτερο έχω δει σε ανακατασκευή και πολύ δύσκολα θα το φτάσει οποιοσδήποτε επαγγελματίας της ανακατασκευής...

Willys-Overland 1963 M38A1C ΕΣ27030
Willys-Overland 1953 M38 ΕΣ69148
Dodge 1953 Μ37 ΕΣ48617
Bantam 1951 Μ100
Willys-Overland 1953 M38 ΕΣ69148
Dodge 1953 Μ37 ΕΣ48617
Bantam 1951 Μ100
- friar
Εξαρτάται από την πόρτα και ποιός την κτυπάει.sv2ipw stelios wrote:Αξιέπαινη προσπάθεια....ελπίζω να έχει διάρκεια και υποστήριξη από εκεί που πρέπει!!!
Προσωπικά πιστεύω στην ιδιωτική πρωτοβουλία που σε αυτή την περίπτωση έχει κάνει το θαύμα της , δεν με απασχολούν τα ονόματα στο ΔΣ κλπ..., μου αρκεί το αποτέλεσμα, το οποίο αν γίνει η ανάλλογη προβολή θα έχει κοινωνικό όφελος μιάς και τόσα χρόνια ούτε το κράτος ούτε οι συλλογοί μας όσες πόρτες και αν χτύπησαν δεν κατάφεραν κάτι αναλλογο.
Υ.Γ Έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των εκθεμάτων έχει εισαχθεί από εξωτερικό!!!!!
Ο σωστός συνδιασμός είναι που κάνει τα θαύματα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Συμφωνώ με τον Γιάννη εχω την τύχη να δω του Στέλιου από κοντά!!!!! Τέτοια ανακατασκευή σπάνια βλέπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολύ υψηλού επιπέδου και όπως λέει και ο Γιάννης ¨by the book"ikalimnos wrote:Καλησπέρα και από μένα

FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
τα ονόμαζαν ...Αύρες........για την καταστολή των διαδηλώσεων.alex-tj97 wrote:αυτο της Αστυνομιας στην πρωτη φωτογραφια τι ειναι?
Εποχές αξέχαστες (οχι για μενα δεν της θυμηθηκα ,αλλα για αλλους ειναι η χρυση εποχη του Περικλή και ισως με τις τωρινες καταστασεις να εχουν απολυτο δικιο)
FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
ΒΑΙΟΣ wrote:Εποχές αξέχαστες (οχι για μενα δεν της θυμηθηκα ,αλλα για αλλους ειναι η χρυση εποχη του Περικλή και ισως με τις τωρινες καταστασεις να εχουν απολυτο δικιο)
ποιές εννοείς?..............έτσι από περιέργεια ρωτάω.....