Γιατί ακολουθούμε κανέναν ???Φωκίων wrote:Αραγε αυτος που ακολουθουμε, εχει???
ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Κακης ποιοτητας χιουμορ ηταν Αρη, αυτη η παρατηρηση και με προλαβες πριν την αλλαξω.... ( εγινε ο ΝΙΝΟ internet cafe??? - ξανα ισως κακογουστο χιουμορ!!)
Το θεμα οπως βλεπεις κι εσυ "εκατσε" πλεον..
Προσωπικά δεν ξερω τι χρειαζεται να γινει αποδω και περα ωστε αυτες οι 40σελιδες να βγαλουν ενα καποιο αποτελεσμα.
Υπαρχουν οι αρμοδιοτεροι απο εμενα και σιγουρα πιο αμεσα ενδιαφερωμενοι
Το θεμα οπως βλεπεις κι εσυ "εκατσε" πλεον..
Προσωπικά δεν ξερω τι χρειαζεται να γινει αποδω και περα ωστε αυτες οι 40σελιδες να βγαλουν ενα καποιο αποτελεσμα.
Υπαρχουν οι αρμοδιοτεροι απο εμενα και σιγουρα πιο αμεσα ενδιαφερωμενοι
Καλημέρα και απο εμένα.
Δυστυχώς Φωκίων έχεις δίκιο, το θέμα έκατσε
Ελπίζω οτι είναι απλά θέμα περιόδου, αν και μου κάνει εντύπωση το ταυτόχρονο πάγωμα απο όλους τους οργανωτές.
Το καλό είναι οτι τα πάντα είναι γραμμένα και αποτελούν μία βάση για τη συνέχιση της όποιας συζήτησης (αρκεί μα μή σβηστούν πάλι
).
Υπομονή !
Δυστυχώς το πόσο πολύ θέλουν οι αρμόδιοι να λυθούν τα θέματά μας και να υπάρχει διαφάνεια στις διαδικασίες, έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν
Υπομονή και επιμονή!
Αν και δε ξέρω κατα πόσο "ιδρώνει το αυτί" τους μιας και η πραγματική δύναμή μας είναι περιορισμένη έτσι όπως κινούμαστε!
Δυστυχώς Φωκίων έχεις δίκιο, το θέμα έκατσε

Ελπίζω οτι είναι απλά θέμα περιόδου, αν και μου κάνει εντύπωση το ταυτόχρονο πάγωμα απο όλους τους οργανωτές.

Το καλό είναι οτι τα πάντα είναι γραμμένα και αποτελούν μία βάση για τη συνέχιση της όποιας συζήτησης (αρκεί μα μή σβηστούν πάλι

Υπομονή !
Δυστυχώς το πόσο πολύ θέλουν οι αρμόδιοι να λυθούν τα θέματά μας και να υπάρχει διαφάνεια στις διαδικασίες, έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν

Υπομονή και επιμονή!
Αν και δε ξέρω κατα πόσο "ιδρώνει το αυτί" τους μιας και η πραγματική δύναμή μας είναι περιορισμένη έτσι όπως κινούμαστε!
Δημητριάδης Σταύρος
Εεεε τώρα βρε Στάθη …..friar wrote:General Lee, χωρίς να αμφισβητώ την βαρύτητα του κριτηρίου σου,
θα έλεγα ότι μάλλον δεν είναι βασικό στην περίπτωση μας και πιθανόν και εκτός θέματος.
43 σελίδες εντός θέματος τα δικά μου τα παπάκια έπιασες εκτός ???

Ρε παιδιά και λίγο γέλιο μετά από τόσες σελίδες δεν είναι κακό!!!GENERAL LEE wrote:Εεεε τώρα βρε Στάθη …..friar wrote:General Lee, χωρίς να αμφισβητώ την βαρύτητα του κριτηρίου σου,
θα έλεγα ότι μάλλον δεν είναι βασικό στην περίπτωση μας και πιθανόν και εκτός θέματος.
43 σελίδες εντός θέματος τα δικά μου τα παπάκια έπιασες εκτός ???
Ηρακλής
-
Re: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ “ΑΘΗΝΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά;
Ότι θέλει ο καθένας ανακοινώνει.
Και επικαλείται και την εθεά που σιγά να μην έχει εγκρίνει.
ΥΓ.Αυτό το TT-Sport τι είναι πάλι; Καινούργιο μαγαζί;
Εγω περιμένω εναγωνίως, να δω μετα απο ποσες σελίδες θα έρθουν και ποια θα ειναι αυτα τα ακρα... τα ανω, τα κατω ή τα μέσω??????S.Doukeris wrote:Χθες για μια ακόμη φορά ο Θεός έβαλε το χέρι του.
Για να μη λέμε πολλά λόγια, αγώνας χωρίς ρολ κέητζ τουλάχιστον από τη λέσχη μας, δεν ξαναγίνεται. Έτσι απλά.
Το είπα και στη Λάρισα για τα κέητζ, το είπα και στην επιτροπή και δεν συγχωρώ τον εαυτό μου που δεν επέμεινα όσο έπρεπε.
Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τους πελάτες;
Φοβηθήκαμε μήπως δεν γίνουν αγώνες;
Ας μη γίνουν ποτέ.
Αυτή τη φορά είμαι διατεθειμένος να φτάσω στα άκρα.
Σε λογικές του «αν χάσουμε και κανα δυο ανθρώπους το χρόνο είναι στο πρόγραμμα» που έχουν ειπωθεί από οργανωτές, εγώ δεν μπαίνω.
Τέλος

Live free or die
Απλές απαντήσεις ΜΟΝΟ.S.Doukeris wrote:Καταλάβατε τώρα γιατί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά;
α. Η ΕΘ.Ε.Α είναι ενήμερη εχει γίνη και σχετική ενημέρωση
β. ΤΤSport Λέσχη οργάνωσις διεθνών αγώνων Regularity του Κου Νέγκα. Σήμερα αναχωρουν για Μιλάνο στον διεθνή αγώνα Πρασίνων Αυτοκινήτων.
γ. Τον Δεκαμβριο και Ιανουάριο δεν υπάρχει κανένας Αγώνας
δ. Οι περιφεριακές Λέσχες είναι ενήμερες.
Αλεκος Αποστολίδης
-
Τι θα πει δεν υπάρχει αγώνας Δεκέμβριο και Ιανουάριο; Πρέπει να έχουμε κάθε μήνα και ένα μαραθώνιο;aapo wrote:Απλές απαντήσεις ΜΟΝΟ.S.Doukeris wrote:Καταλάβατε τώρα γιατί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά;
α. Η ΕΘ.Ε.Α είναι ενήμερη εχει γίνη και σχετική ενημέρωση
β. ΤΤSport Λέσχη οργάνωσις διεθνών αγώνων Regularity του Κου Νέγκα. Σήμερα αναχωρουν για Μιλάνο στον διεθνή αγώνα Πρασίνων Αυτοκινήτων.
γ. Τον Δεκαμβριο και Ιανουάριο δεν υπάρχει κανένας Αγώνας
δ. Οι περιφεριακές Λέσχες είναι ενήμερες.
Αλεκος Αποστολίδης
Πέρσι όλοι μαζί "βρίζαμε" τον Doc αν θυμάμαι καλά γιατί τον θεωρούσαμε υπεύθυνο για τους τόσους πολλούς αγώνες.
Το 2010 τι θα γίνει; Για την επιτροπή δεν ρωτάω καν.
Απλά μια διευκρινιστικη ερωτηση να δω αν καταλαβα καλα
Μεσα οκτωβριου 3 μερες 1000 χλμ
( σε ενα μηνα)
Μεσα Νοεμβριου 3 μερες 1000 χλμ
( σε 20 μερες)
Τελη Νοεμβριου 2 μερες 1000 χλμ
( σε ενα μηνα ξανα)
1 Ιανουαριου 5 ( ενεργες ) μερες 1500 χλμ
Μεσα οκτωβριου 3 μερες 1000 χλμ
( σε ενα μηνα)
Μεσα Νοεμβριου 3 μερες 1000 χλμ