Φιλικοί αγώνες - Φυτώρια

Φωκίων

Re: Φιλικοί αγώνες - Φυτώρια

Post by Φωκίων »

Οκ Δημητρη οτι πεις...

Απλά ελπιζω να κραταει καλο μπακαπ ο Σταθης...

Παντος αν αυτο σε ικανοποιει σε καποιο βαθμο, πιστευω οτι εγινε οτι εγινε οχι για τα λεφτα οπως ειπε ο Νικολας αλλα απο το πραγματικό ενδιαφερον σας να μπει νεος κοσμος..
Πραγματικά το πιστευω αυτο..
Απλά νομιζω οτι το "στησιμο" ηταν λαθος...
Γιατι τα αυτοκινητα απειχαν μακραν απο Κ0 μηχανολογικά - ασε τα θεματα ασφαλειας... αλλα και σ αυτο συμφωνω.. φιλικός ηταν μην ψειριζουμε και τα παντα στις βελτιωσεις...

σκεψου κι αυτο
Δωσατε "πατημα" για αιτιολογημενη αρα δικαιολογημενη καταστρατηγηση των κανονισμων....

Τελος παντων το κλεινω εδω ( και για το Νασο λαθος κανεις... )
Dista

Post by Dista »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
Dista wrote:
Γιάννης Αθανασίου wrote:Ε, τότε πρέπει να είμαι πολύ μ... που πληρώνω κάποια στελέχη τόσο! Αποζημείωση και όχι έξοδα!
Γιάννη, επειδή όλα τα στελέχη που γνωρίζω εγώ, όταν παίρνουν αποζημίωση, ζητούν αυτά που προβλέπει ο ΕΑΚ, δηλαδή 50 ευρώ όπως γνωρίζεις, στείλε αύριο στην ΕΘΕΑ τα ονόματα και τα στοιχεία που έχεις για να περάσουν πειθαρχικό και να τους πάρουν τις ταυτότητες.
Αν δεν το κάνεις τότε κακώς πετάς λάσπη σε όλους μας.
Αλήθεια, σαν τί να το κάνω; Ούτε καν οργανωτής του αγώνα μου δεν ήμουν!

Για όσους δεν ξέρουν σαν οργανωτής του 24ωρου, όπως και του Hellenic Rally Raid, εμφανιζόταν η ΑΛΦΑΛ, την οποία και ευχαριστούμε. O Ιχνηλάτης δεν είχε αποκτήσει την έγκριση της ΕΛΠΑ!
Δεν σε κατάλαβα. Εσύ γράφεις παραπάνω ότι πληρώνεις πολλά στα στελέχη. Τώρα πετάς το μπαλάκι στην ΑΛΦΑΛ :o :o :o ή μιλάς και καταγγέλλεις για λογαριασμό της ?
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Όχι Δημήτρη μου!

Απλά σε καμία περίπτωση δεν είχα το δικαίωμα να κόβω παραστατικά απο τη μία - ούτε κανένας έχει, αφού δεν είναι επαγγελματική δραστηριότητα να το επιτρέπει - και σίγουρα δεν έχω το δικαίωμα να το καταγγείλω επίσημα στην ΕΘΕΑ απο την άλλη!

Για τα όρια των παραβόλων και το 40% τί έχει γίνει αλήθεια φέτος;
Dista

Post by Dista »

Φωκίων wrote:.........
Απλά νομιζω οτι το "στησιμο" ηταν λαθος...
Γιατι τα αυτοκινητα απειχαν μακραν απο Κ0 μηχανολογικά - ασε τα θεματα ασφαλειας... αλλα και σ αυτο συμφωνω.. φιλικός ηταν μην ψειριζουμε και τα παντα στις βελτιωσεις...
Φωκίωνα κανένας (ούτε η λέσχη ούτε η επιτροπή) δεν μίλησε για κανονικές κατηγορίες χωρισμένες βάσει βελτιώσεων. Οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν ένα φιλικό αγώνα με όλα τα αυτοκίνητα μαζί για να δουν και να μάθουν οι νέοι. Αυτό και τίποτα άλλο. Μη τα μπερδεύεις με τους κανονικούς αγώνες !!!!
Φωκίων wrote: σκεψου κι αυτο
Δωσατε "πατημα" για αιτιολογημενη αρα δικαιολογημενη καταστρατηγηση των κανονισμων....
Άντε πάλι με τους κανονισμούς και τις καταστρατηγήσεις. Κατάλαβε αυτό που έγραψα παραπάνω και μη μπερδεύεις τα πράγματα.
Dista

Post by Dista »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Όχι Δημήτρη μου!

Απλά σε καμία περίπτωση δεν είχα το δικαίωμα να κόβω παραστατικά απο τη μία - ούτε κανένας έχει, αφού δεν είναι επαγγελματική δραστηριότητα να το επιτρέπει - και σίγουρα δεν έχω το δικαίωμα να το καταγγείλω επίσημα στην ΕΘΕΑ απο την άλλη!

Για τα όρια των παραβόλων και το 40% τί έχει γίνει αλήθεια φέτος;
Ρε συ Γιάννη, αφού δεν έχεις στοιχεία, ονόματα δεν μας λές τότε γιατί βγαίνεις και πετάς τη ρετσινιά σε όλα τα στελέχη? Το βλέπεις δίκαιο? Σκέψου όσοι δεν τους γνωρίζουν όλους αυτούς τι θα σκεφτούν αύριο για τον Τεχνικό Έφορο, τον Αλυτάρχη, τον Αγωνοδίκη, τον Κριτή κλπ που είδαν και θα δούν στον αγώνα σου.
Dista

Post by Dista »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Για τα όρια των παραβόλων και το 40% τί έχει γίνει αλήθεια φέτος;
Δεν μας έχει γίνει καμία αναφορά ή κουβέντα από κανένα ότι ζήτησε έκπτωση σαν νέος αγωνιζόμενος και του αρνήθηκε η οργάνωση.
Για τα παράβολα το ίδιο. Αν υπάρχει κάπου θέμα, να μας το πείς.
Γιάννης Αθανασίου

Δεν κατάλαβες καλά. Καθόλου καλά. Στοιχεία έχω. Και είναι δικό μου θέμα αν και πότε θα τα δημοσιοποιήσω... Απλά το πως παίζεται το όλο παιχνίδι είναι ενδεικτικό του τί παίζεται απο πίσω. Και καλό είναι να αρχίσουν να το μαθαίνουν όλοι. Παραστατικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξουν, άρα και στοιχεία. Και αν υπάρξουν, πας μέσα για παράνομη οικονομική δραστηριότητα. Πόσο μάλλον τη στιγμή που δεν είσαι ο οργανωτής! Αλαλούμ για να έχουμε τον έλεγχο...

Απόδειξη για τα παράβολα παίρνει άραγε κάποιος οργανωτής από την αρχή του σπορ; Αντίγραφο του ασφαλιστικού συμβολαίου;

Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα δεν αφορούν τους Τεχνικούς Εφόρους, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ και τους κριτές, αφού τα τελευταία 4 δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οι γνωστοί πτυχιούχοι της ΕΛΠΑ, αλλά τους υπόλοιπους των στελεχών. ΟΚ;

Και βέβαια για τα όρια των παραβόλων και το 40% ούτε κουβέντα! Εκεί δεν υπάρχει η ανάγκη για προσέλκυση νέων αγωνιζόμενων; Μόνο με την καταστρατήγιση των κανονισμών γίνεται αυτή.

ΥΓ. Πέρσι που υπήρξε παράβολο 500 ευρώ σε αγώνα 4Χ4 τί κάνατε αλήθεια; Παρόλο που μέλος της επιτροπής το ανέφερε;

ΥΓ2. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι το 40% πρέπει να το ζητήσει ο αγωνιζόμενος. Μάλλον πρέπει να το προσφέρει de facto ο οργανωτής με βάση την αγωνιστική άδεια, η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. Αλλά τί λέμε τώρα;
Φωκίων

Re: Λεσχη 4χ4 Ευρίπου Φιλικο Trial Αλμυροποταμος

Post by Φωκίων »

aapo wrote:με την εγκριση της ΕΘ.Ε.Α[/size] στην ίδια περιοχή μεσα σε εναν μήνα. Συμμετοχες 23 σε καθε αγώνα.

Ωραια εγω να μην δωσω σημασία το ανωτερω τοτε πως κολλάει εξηγησε μου

αυτο
dista wrote:Άντε πάλι με τους κανονισμούς και τις καταστρατηγήσεις. Κατάλαβε αυτό που έγραψα παραπάνω και μη μπερδεύεις τα πράγματα.
ειπατε και στην ΕΘΕΑ??? και ειπε ναι???? Σορρυ ρε Δημητρη αλλα αμαλες "εχω την εγκριση της εθεα" υποθετω ( εσφαλμενα οπως μου λες) οτι πας και με τους κανονισμους της...
Σημερα εμαθα οτι η ΕΘΕΑ δινει το οκ και σε καταστασεις που δεν τηρουν τους κανονισμους της αλλα "κατα περιπτωση" συνεπικουρουμενο στο να παρει αποφαση και στο "αναλλογως τα στελεχη"..

ε καλα τωρα...

τελος - πραγματικα - παντων πλεον... γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν γραφω καλα ελληνικά οποτε δεν γινομαι κατανοητός και λεμε τα ιδια και τα ιδια...

απλά κακως αναφερατε την ΕΘΕΑ κακως κακιστα
ή κακως την εμπλεξατε in the first place που λενε...
καλα το ειπε ο Σταθης
Πορεια επει ανωμαλου εδαφους, και καθαριζατε...
Last edited by Φωκίων on Mon Jul 12, 2010 22:19, edited 1 time in total.
meletis

Post by meletis »

Το τραγικό σε όλη την ιστορία είναι ότι άνθρωποι που ξόδεψαν περιουσίες, καταστράφηκαν επαγγελματικά και οικονομικά, έδωσαν ψυχή και χρήμα για τους αγώνες, παράτησαν οικογένειες για μέρες, έκαψαν διακοπές, ευκαιρίες, να αφήνουν υπονοούμενα μεταξύ τους για την κονόμα και τα κουκιά και άλλα γραφικά. Ας μου υποδείξει κάποιος κάποιον που "πρόκοψε" απο το νταραβέρι μας.
Και αυτό ισχύει για όλους αγωνιζόμενους και διοργανωτές.
Ντροπή δεν είναι???
Γιάννης Αθανασίου

Από τη στιγμή που την "πίττα" την πληρώνει ο αγωνιζόμενος, ναι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! Και καλώς ή κακώς έχουν υπάρξει άνθρωποι που θησαύρισαν από τους αγώνες στην Ελλάδα... όχι τόσο οργανωτές, όσο "πάροχοι" υποστηρικτικών συστημάτων...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”