Ναι τον είδαμε και αυτόν!!!!!!!!!!Παιδικές κατασκευές κάνειXJ ''The Doctor'' wrote:Αλλος ειναι ο ''μιζαδορος'' που εχει και κατασκευαστικη![]()
![]()
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
ναι! παίρνω μίζες απο την ανηψιά μου για να της φτιάξω τσουλήθραaggas wrote:Ναι τον είδαμε και αυτόν!!!!!!!!!!Παιδικές κατασκευές κάνειXJ ''The Doctor'' wrote:Αλλος ειναι ο ''μιζαδορος'' που εχει και κατασκευαστικη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έλα doc ξεμασκαρεύτηκες.....
είσαι και εσύ ένα golden boy που παίζει με τα εκατομύρια που κλέβαν τόσα χρόνια οι κολλητοί σου υπουργοί.
όσο για σ'ένα aggas, τι να πώ? εσύ κι'άν είσαι golden boy. τά'χεις κονομήσει και μας πουλάς τρέλλα.
ο Τσέλιος? golden boy φιλαράκι κολλητό με τον doc. όλο και κάπου έχει χωθεί στις μίζες.
για Μιχαλόπουλο και Σία δεν το συζητάω κάν. αυτοί έχουν ανοίξει υποκατάστημα με golden boys στο Ναύπλιο.
if it doesn't break, fix it until it does
-
St. Tselios
Kαλυτερα golden boy,παρα golden...girl.antonisxj wrote: ο Τσέλιος? golden boy φιλαράκι κολλητό με τον doc. όλο και κάπου έχει χωθεί στις μίζες.
Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
Αντε να βαλουμε τα αργα σιγα-σιγα,γιατι βλεπω να γινεται γρασσος η βαλβoλινη του transfer...

Τα αργά;;;;
Τι ειναι αυτό ρε Σταύρο;
Οι λέξεις αυτές δεν μου θυμίζουν τίποτα;
nten ekei aftokinito kardia mou!!!

Τι ειναι αυτό ρε Σταύρο;
Οι λέξεις αυτές δεν μου θυμίζουν τίποτα;
nten ekei aftokinito kardia mou!!!

-
St. Tselios
Δεν χρειάζεται να πάμε πουθενά ιδιαίτερα για να δουλέψουν οι βαλβολίνες.St. Tselios wrote: Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
Αντε να βαλουμε τα αργα σιγα-σιγα,γιατι βλεπω να γινεται γρασσος η βαλβoλινη του transfer...
Εδώ και μια βδομάδα, που πάω μπροστοκίνητος, το τράνσφερ έχει "ιδρώσει" από τις υπερωρίες!
Για golden boys δεν θα το έλεγα.antonisxj wrote: για Μιχαλόπουλο και Σία δεν το συζητάω κάν. αυτοί έχουν ανοίξει υποκατάστημα με golden boys στο Ναύπλιο.
Για υποκατάστημα με παλιοσίδερα (όπως η αυλή σου) μπορεί.
Κάτι πρέπει να πουλήσω και εγώantonisxj wrote:όσο για σ'ένα aggas, τι να πώ? εσύ κι'άν είσαι golden boy. τά'χεις κονομήσει και μας πουλάς τρέλλα.
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Εσυ παιζεις με τον πονο μας.......St. Tselios wrote:
Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
χθες ειχα γαμο 500 ατομων κ σημερα βενζιναδικο!!!!!
κ εχουν σκασει ποσες Τσεχες απο το μαγαζι κ δεν μπορω να κανω ενα μακροβουτι στα αυτοκινητα τους να χαθω...............................................!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω ολη μερα μπουτακια κωλαρακια βυζακια κ εγω καθομαι εδω!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Μην μπαίνεις στον πειρασμό Ντουμάνη!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: βλεπω ολη μερα μπουτακια κωλαρακια βυζακια κ εγω καθομαι εδω!!!!!!!!!
ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!! (όπως λέει και στην ταινία)
Εγώ πάω σ' ένα μπιτσόμπαρο τώρα, γιατί πήρε τ' αυτί μου ότι κυκλοφορούν κάτι χορεύτριες μούρλια.
Καλή βάρδια Ντουμάνη!!!