Αγαπητέ μου Δημήτρη,
μην φορτώνεις...
Όσοι σχολίασαν το κλουβί σου, σίγουρα ενδιαφέρονται.
Τα επίπεδα ενδιαφέροντος είναι δύο:
Αρχικά η δική σου ασφάλεια και σε δεύτερο επίπεδο και η δική μας.
Διότι όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η χαλαρότητα με την οποία εφαρμόζονται οι τεχνικοί κανονισμοί
στην ουσία επιβάλλουν στον τεχνικό έφορο να υποθέσει για την στοιβαρότητα μίας κατασκευής και στην συνέχεια να
πάρει την ευθύνη να "περάσει" το αυτοκίνητο και να του επιτρέψει να αγωνιστεί. Και αν γίνει το κακό το πρώτο πράγμα που θα πουν
οι κακές γλώσσες είναι "δεν το είδε ο τεχνικός έφορος?". Και καλά να μείνει στις κακές γλώσσες μόνο...
Και αυτό είναι κακό και γι αυτόν που θα χτυπήσει αλλά και για τους αγώνες μας που φαίνονται επικίνδυνοι ενώ δεν είναι τόσο.
Μην μου πει κανένα εξυπνοπούλι πάλι πως η δουλειά του ΤΕ είναι να κάνει έκθεση και οι άρχοντες να την κάνουν δεκτή ή όχι γιατί
δεν είναι λίγες οι φορές που η έκθεση είτε εξαφανίζεται από τα επίσημα έγγραφα του αγώνα είτε εμφανίζεται μία καινούρια είτε γράφεται
συναινετικά...
Επιπλέον αγαπητέ μου φίλε, όταν ξεκινάς να φτιάξεις έναν κλωβό συμβουλεύεσαι το "πορτοκαλί βιβλίο" ή ρωτάς έναν ΤΕ ή κάτι τελοσπάντων
έτσι ώστε και καλή δουλειά να κάνεις αλλά και σύμφωνος με τους κανονισμούς να είσαι.
Σαφώς βέβαια και σου αξίζουν συγχαρητήρια που μπήκες στον κόπο να "χαλάσεις" το αυτοκίνητό σου βάζοντας κλουβί.
Όμως κατάλαβε και μας και πίστεψέ με κανείς από αυτούς που σχολίασαν το αυτοκίνητό σου δεν έχει κακιά πρόθεση ούτε απέναντί σου ούτε και απέναντι στην λέσχη.
Στάθη, θες να είσαι ο πρώτος διαχειριιστής που θα κάνει ban τον εαυτό του???
Α παράτα μας πρωινιάτικα. Άντε και καλό μας μπάνιο.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".