Φιλικοί αγώνες - Φυτώρια

Post Reply
GENERAL LEE

Re: Λεσχη 4χ4 Ευρίπου Φιλικο Trial Αλμυροποταμος

Post by GENERAL LEE »

Ψιλωμενε και τσιπαρισμενε …κοψε λιγακι !!!
Σε πειραξε το cage καμαρα και δεν σε πειραζουν οι νεροσωληνες και τα ρακορ που εχουμε δει φετος σε αλλους αγωνες ….

Ένα μπραβο στην υπερδραστηρια λεσχη Ευριπου από εμενα :!: και μια προταση αν θελετε να συνεχιστει η συζητηση σε καινουργια ενοτητα . :idea:
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Αρη κι εγω σ' αγαπαω...
ξαναδιαβασε απο την αρχη τι ειπα για την λεσχη..
και για την μεταφορα του νηματος...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Φωκίων wrote:Αρη κι εγω σ' αγαπαω...
ξαναδιαβασε απο την αρχη τι ειπα για την λεσχη..
Μπραβο !!!
Παμε παρακατω κι αν θες ανοιξε καινουργια ενοτητα αν δε θες καφε και κουλουρι αυριο στου Φωτη ...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

GENERAL LEE wrote:[καφε και κουλουρι αυριο στου Φωτη ...
εκλεισε... πρωι ομως ε!!!!
friar

Post by friar »

Πάλι χάσαμε την μπάλα
Καλά έκανε η Λέσχη και έφτιαξε αυτόν τον αγώνα όπως τον έφτιαξε και μακάρι να βρεθούν ακόμα δέκα λέσχες να κάνουν το ίδιο.
Καλά έκανε η ΕΘΕΑ και ενέκρινε αυτόν τον αγώνα
Μην το βλέπετε σαν Trial, ήταν μία φιλική εκδήλωση που περάσανε όλοι καλά.
Δεν ήμουν παρών για να μπορώ να κρίνω τα εμπόδια αλλά μάλλον δεν ήσαν εμπόδια αλλά "διαδρομή επί ανωμάλου εδάφους". Πως σας φαίνεται σαν τίτλος αγώνα, τον παρέχω δωρεάν.
Το πρόβλημα μου είναι μην μου έρθουν αύριο αυτά τα αυτοκίνητα σε πρωταθληματικό αγώνα, κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι εκεί δεν παίζουν και ότι επιβάλεται να είναι σύννομα με τον τεχνικό κανονισμό του αγώνα που θέλουν να λάβουν μέρος και να μην μου πούνε "στον αλμυροπόταμο με αφήσανε εσύ γιατί με κόβεις" Εφόσον αυτό γίνει κατανοητό τότε ραντεβού στην Ερέτρια για την επόμενη "διαδρομή επί ανωμάλου εδάφους"
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Dista

Post by Dista »

friar wrote:Πάλι χάσαμε την μπάλα
Καλά έκανε η Λέσχη και έφτιαξε αυτόν τον αγώνα όπως τον έφτιαξε και μακάρι να βρεθούν ακόμα δέκα λέσχες να κάνουν το ίδιο.
Καλά έκανε η ΕΘΕΑ και ενέκρινε αυτόν τον αγώνα
Μην το βλέπετε σαν Trial, ήταν μία φιλική εκδήλωση που περάσανε όλοι καλά.
Δεν ήμουν παρών για να μπορώ να κρίνω τα εμπόδια αλλά μάλλον δεν ήσαν εμπόδια αλλά "διαδρομή επί ανωμάλου εδάφους". Πως σας φαίνεται σαν τίτλος αγώνα, τον παρέχω δωρεάν.
Το πρόβλημα μου είναι μην μου έρθουν αύριο αυτά τα αυτοκίνητα σε πρωταθληματικό αγώνα, κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι εκεί δεν παίζουν και ότι επιβάλεται να είναι σύννομα με τον τεχνικό κανονισμό του αγώνα που θέλουν να λάβουν μέρος και να μην μου πούνε "στον αλμυροπόταμο με αφήσανε εσύ γιατί με κόβεις" Εφόσον αυτό γίνει κατανοητό τότε ραντεβού στην Ερέτρια για την επόμενη "διαδρομή επί ανωμάλου εδάφους"
Σωστός ο Στάθης, μέσα σε λίγες γραμμές έπιασε όλο το νόημα ;)
Άλλο πράγμα οι αγώνες και τα εμπόδια Trial των Επάθλων και άλλο μιας επίδειξης Trial. Μη ξεχνάτε ότι στείλαμε τα δύο πιο έμπειρα στελέχη σε αγώνες Trial για να το διασφαλίσουμε.
Και όπως λέει και ο Στάθης, όποιος θέλει να τρέξει σε κανονικό αγώνα, πρέπει να φτιάξει το αυτοκίνητό του σύμφωνα με τους κανονισμούς των αντίστοιχων Επάθλων, Κυπέλλων, Πρωταθλημάτων.
Τα υπόλοιπα περί F1, WRC, AutoFestival κλπ δεν έχουν καμιά θέση εδώ και μόνο εντυπώσεις προκαλούν και δεν τα σχολιάζω.
manos

Post by manos »

επιτέλους !

μετα από 5 σελίδες ο Σταθης και ο Dista εδειξαν πως μπορεί να δεί κανείς το θεμα χωρίς πάθος

Σταθη, να είσαι σίγουρος ότι οι 'παιχνιδιάρηδες' της λεσχης μας ξερουν ότι υπαρχει τεχνικός κανονισμός για καθε είδους αγώνα αυτοκινήτου. Φροντίζουμε εμείς για αυτό.
Γιαυτό ρωτήσαμε ΠΡΙΝ το παιχνίδι , αν μπορούμε να παίξουμε όπως είμαστε
Τα παιχνίδια αυτά είναι μόνο φυτώριο. Από τα 20 αυτοκίνητα μόνο 2 - 3 θα ακολουθήσουν του χρόνου το πρωταθλημα ( στη σημερινή Κ2 ) , αν γίνει. Με τις καταλληλες προδιαγραφές, εννοείται. Υπαρχουν και 3 ετοιμα αυτοκίνητα στη Κ3 , που περιμένουν.
Πρέπει να κολλήσει κάποιος το μικρόβιο για να είναι ετοιμος να επενδύσει χρήμα και χρόνο σε ένα αυτοκινητο. Αν δεν μπεί σε ένα φιλικό παιχνίδι , πώς να δεί αν του αρέσει ???

Τι λετε , χρειάζεται νεο αίμα στους αγώνες ?

Μακαρι να ήταν τόσο ευκολο να βρεθούν νεα πληρώματα και για τους αγώνες αντοχής ( ειναι το δικό μου μαράζι )....

Μια παρακληση στο DIsta ,
αν ειναι δυνατόν, ο κανονισμός του 2011 να προβλέπει τετοιους αγώνες φιλικούς , ωστε να δίνεται η ευκαιρία στις λεσχες να οργανώνουν τοπικα παιχνιδια !
friar

Post by friar »

Μάνο,
από την πρώτη στγμή σας είπα
Ομορφος φιλικός αγώνας
δεν χρειάζεται κανονισμούς ούτε γενικούς ούτε ειδικούς
απλά κέφι φαντασία και μεγάλη ψησταριά

δεν τα λέμε όμως Trial βαφτίστε τα αλλιώς
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
katsulas

Post by katsulas »

Φίλε Φωκίων,

κατ' αρχάς να σου πω πως ότι λέω το λέω με όλη τη βαρύτητα και το σθένος.
Αν δεν έγινα κατανοητός να το ξαναπώ. Έχει γίνει μια άσχετη συζήτηση σε ένα άσχετο topic. Είμαι πολλά χρόνια στη πληροφορική και έχω υποστηρίξει πολλά φόρουμς. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες συζητήσεις αλλά στα σωστά σημεία.

Εγώ προσωπικά είμαι ο administrator του forum της Λέσχης Ευρίπου και δεν επιτρέπω σε κανένα και πόσο μάλισα σε εμένα τα of topic.

Η Λέσχη Ευρίπου είναι Περιηγιτική και όχι αγωνιστική. Κάποια από τα μέλη της διαθέτουν αγωνιστικά οχήματα και τρέχουν και στο πρωτάθλημα σε μεγάλες κατηγορίες με πολύ καλές θέσεις και πρωτιές.

Προσωπικά δεν τρέχω στο πρωτάθλημα. Σιγά σιγά ετοιμάζω ένα αυτοκίνητο που ελπίζω του χρόνου να λάβω μέρος μέρος σε κάποιους αγώνες. Σίγουρα τηρόντας τους κανόνες.
Ο Μάνος είπε κάτι πολύ σωστο. Κάποιοι πρέπει να κολλήσουν το μικρόβιο. Εγω από κάποια παιδιά μέσα απ τη λέσχη το κόλλησα.
Είπαμε, συνέβη κάτι πολύ άσχημο στο AutoFestival και εγώ ήμουν αυτός που μόλις το είδα στο troktiko τσαντίστικα. Υπάρχουν σε forums καταχωρήσεις μου με κραυγές απόγοήτευσης. Τι να κάνουμε τώρα?? Ετσι είναι το σύστημα...

Δεν είναι ένα πρωτάθλημα. Ένα παιχνιδι είναι, αν δεν κάνω λάθος λέγεται trial. Για αυτό και το ονομάσαμε ΦΙΛΙΚΟ ! ! !
Αλλιώς θα το λεγαμε επίσημο αγώνα trial.
Δεν πάνε ολοι σε αυτά τα ΦΙΛΙΚΑ trials για να σπάσουνε τα αυτοκίνητα τους αλλά για να δοκιμάσουν κάτι ποιο οργανομένο και να υπάρχει κάποιος φιλικός ανταγωνισμός ή συναγονισμός (όπως θέλεις πες το).

Στατηγέ μου, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Μάλλον εσύ κατάλαβες τι είδους παιχνίδι κάναμε...

friar έβαλες τα πράγματα σε μια σειρά γιατί ξεφευγανε λίγο νομίζω.

Δεν έχω με κανέναν να μοιράσω τίποτα. Αλλά το forum είναι μια δημόσια συζήτηση που τη βλέπουν πολλοί (σχετικοί και μη)και είναι σωστό ο καθένας να προσέχει τι γράφει και που...

Όποιος έχει οποιοδήποτε ενδιασμό τον προσκαλώ στις 7 και 8 Αυγούστου στο Festival 4κίνησης, το οποίο θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ TRIAL, και εκεί θα μπορέσει να κρίνει με τα ίδια του τα μάτια την οργάνωση και τα μέτρα ασφαλειας που τηρούνται

Ευχαριστώ
Image
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Ευχαριστω για την ευχαριστη και επιπεδου συζητηση αν μη τι αλλο..

Μανος = Μια παρακληση στο DIsta ,
αν ειναι δυνατόν, ο κανονισμός του 2011 να προβλέπει τετοιους αγώνες φιλικούς , ωστε να δίνεται η ευκαιρία στις λεσχες να οργανώνουν τοπικα παιχνιδια !
επιτέλους !

friar = δεν τα λέμε όμως Trial βαφτίστε τα αλλιώς

Εδω ειναι το θεμα
Τελος ομως μην ξαναλεμε τα ιδια
Απο καρδιας καλη επιτυχία στο φεστιβάλ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”