johny4x4 wrote:Λοιπον παιδια έτυχε να είμαι μπροστά οταν του τηλεφώνησε του Γιώργου ο Ηλίας και ακολούθησε η εξης κουβέντα:
Ηλιας: Γιώργο πές μου που είσαι και τι κάνεις
Γιώργος: Έλα Ηλία μου έσενα σκεφτόμουν μόλις τώρα!
Ηλίας: Ασε τα γλυψήματα δια του τηλεφώνου αυτά τα θέλω απο κοντά! Πάλι μες τις μουντζόυρες είσαι?
Γιώργος: Ρε Ηλία μου μόλις έβαλα τις μπάρες τι να κάνω?
Ηλίας: Ποιες μπάρες βρε αυτές για να σου χορεύω?
Γιώργος: Οχι βρε δεν κατάλαβες, κατι μπάρες για να μην χαλάει το αμαξι οταν τουμπάρω!
Ηλίας: Καλα και επρεπε να βαλεις μπάρες δηλαδή? Βρε κουτο αν σου χαλάσει θα σου πάρω άλλο, ελεος!!!
Γιώργος: Ε δεν θέλω να υποχρεώνομαι! Αν θες να μου αγοράσεις κάτι άξονες φορτηγίσιους για να μην σπάω!!!
Ηλίας: Μωρη τρελή αμα σπάσεις θα σου βάλω γύψο με τα χεράκια μου!!!
Γιώργος: Πάλι δεν με καταλαβες αξονες είναι και αυτοι για το αυτοκίνητο! Επισης βάζω και καινουριο μοτερ για να πηγαίνω ταπα και να γ@μ@ω wrangler! Και τέλος θέλω και άλλα ζαντολάστιχα πιο μεγάλα γιατι αυτά δεν κάνουν! Ετσι θα τους γ@μ@ω πιο ευκολα!!!
Ηλίας: Καλα γιωργάκη τράβα γ@μ@ κανα αμάξι γιατι εμένα δεν το βλέπω! Ασε που τώρα δεν σε θέλω!
Αντε να χαθείς κάγκουρα ε κάγκουρα!!!
Γιώργος: Πάνε οι χορηγιες ρε γαμώτο!!!!
Kαλα...ακομα δεν σας εχει φερει την ατυνομια η γειτονια?johny4x4 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=6FUwGZG-SMQ
Τσέλιο πες του Ντάγκα να συντομεύει δεν μπορώ άλλο θα τρελαθώ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q0-2rG3E8qMXJ ''The Doctor'' wrote:Οι ποιοι?
Οι 3 Ναυπλιωρερος???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα εγω θα τελειωνα πρωτος αλλα δυστυχως ο μαγιακος στην αθηνα ειναι μεγαλος ΠΑΠΑΡΑΣ και μας στελνει τα πραγματα με το σταγονομετρο και οχι οπως ειχαμε συμφωνησει αρχικα....τα νεα μεχρι στιγμης ειναι οτι μοτερ και πλεξουδα μηχανης ειναι ετοιμα βιδωμενα και θελουμε ακομα την πλεξουδα της καμπινας να αλλαξουμε γιατι με την αλλη περισευαν πολλα φισακια και για να μην κανουμε μονωσεις ειπαμε να την αλλαζαμε ολοκληρη ,εγω θα εχω τα πραγματα δευτερα και 2-3 μερες ακομα το πολυ μεχρι να το παρω.St. Tselios wrote: Ο Κωστακης τι κανει?
Ειχα την αρχικη εντυπωση πως θα τελειωσει πρωτος.
Μετά βλεπω και διαβαζω πως βοηθαει τον Μιχαλοπουλο να τελειωσει το XJ του.
Ηρεμησε Κωστακη και κανε υπομονη...kostas654 wrote:Τελικα εγω θα τελειωνα πρωτος αλλα δυστυχως ο μαγιακος στην αθηνα ειναι μεγαλος ΠΑΠΑΡΑΣ και μας στελνει τα πραγματα με το σταγονομετρο και οχι οπως ειχαμε συμφωνησει αρχικα....τα νεα μεχρι στιγμης ειναι οτι μοτερ και πλεξουδα μηχανης ειναι ετοιμα βιδωμενα και θελουμε ακομα την πλεξουδα της καμπινας να αλλαξουμε γιατι με την αλλη περισευαν πολλα φισακια και για να μην κανουμε μονωσεις ειπαμε να την αλλαζαμε ολοκληρη ,εγω θα εχω τα πραγματα δευτερα και 2-3 μερες ακομα το πολυ μεχρι να το παρω.