7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος
Re: 7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος
Γειά σου ρε Genaral Lee Παπαρίζου!
Ρε λες το νούμερο να άλλαξε και προτιμήσεις;
Ρε λες το νούμερο να άλλαξε και προτιμήσεις;
γιατι πατας πολλα a στο πληκτρολογιο τρεμεις απο συγκινηση ?
GENERAL no GENARAL
GENERAL no GENARAL
Δεν κρατιέμαι από τα γέλια που μου προκαλεί ένας γελείος!!!

Kατσε κατσε θα πουμε κι αλλα !!χαχαχαχχαχα
Εχει να πεσει γελιο λεμε !!!!

Εχει να πεσει γελιο λεμε !!!!

Δε χρειάζεται να πεις τίποτε. Προκαλείς γέλιο ούτως ή άλλως!!!

Μπουρδέλο το κάνατε πάλι,.... και δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.....
Τι να σας κάνω,.... απλά συγκρατηθείτε λιγουλάκι.....
Fair winds and calm anchorages...
- superspiounos
Γιάννη από το 2004 που τα έσπασες με την Εκάλη γιατί σε κατάλαβαν και άρχισες να κινήσε στο 4Χ4 έχεις κάνει τα απίθανα πράγματα, βρίζεις, μακιαβελίζεις διαρκώς για όλους και για όλα. Υποθάλπτεις κάθε αγνή προσπάθεις και προσπαθείς να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια λες συνεχώς ψέματα, πετάς λάσπη με το τσουβάλι βλέπεις εχθρούς συνομοσίες ίντριγκες πίσω από κάθε τι που γίνεται.
Όλοι τα έχουν μαζί σου (στο μυαλό σου, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δε θέλει να ασχολείται μαζί σου, βρωμάς από όπου και να σε πιάσει κανείς).
Στο έχω ξαναπεί. Πρόσεξε. Αναγνωρίζω την κατάσταση σου - και όλο και περισσότεροι τελευταία - αλλά μην το τραβάς το πολύ. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η υπομονή και τότε θα βγούν τα χατζάρια. Και φίλε υπάρχουν πολλά ράματα για τη γούνα σου και είναι όλα αλήθεια. Από τις μηχανοραφίες του 2004 μέχρι τα ψέματα και τα κορονοπήνια και τα άλλα.
Αντε πια μας τα έχεις κάνει τσουρέκια και πρέπει να σε ανεχόμαστε γιατι είσαι άρρωστός.
http://www.youtube.com/watch?v=slWRbC8txK0

Ειδικά τα τελευταία χρόνια λες συνεχώς ψέματα, πετάς λάσπη με το τσουβάλι βλέπεις εχθρούς συνομοσίες ίντριγκες πίσω από κάθε τι που γίνεται.
Όλοι τα έχουν μαζί σου (στο μυαλό σου, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δε θέλει να ασχολείται μαζί σου, βρωμάς από όπου και να σε πιάσει κανείς).
Στο έχω ξαναπεί. Πρόσεξε. Αναγνωρίζω την κατάσταση σου - και όλο και περισσότεροι τελευταία - αλλά μην το τραβάς το πολύ. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η υπομονή και τότε θα βγούν τα χατζάρια. Και φίλε υπάρχουν πολλά ράματα για τη γούνα σου και είναι όλα αλήθεια. Από τις μηχανοραφίες του 2004 μέχρι τα ψέματα και τα κορονοπήνια και τα άλλα.
Αντε πια μας τα έχεις κάνει τσουρέκια και πρέπει να σε ανεχόμαστε γιατι είσαι άρρωστός.
http://www.youtube.com/watch?v=slWRbC8txK0

- superspiounos
admin wrote:Μπουρδέλο το κάνατε πάλι,.... και δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.....
Ασε ρε Στάθη.