CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
PanosXJ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by PanosXJ »

...άντε καλό απόγευμα σε όλους!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Nicolas wrote:Ναι ρε γιατρέ, τί μύγα σε τσίμπησε?

Δεν με τσιμπησε καμια μυγα.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Drimon

Post by Drimon »

XJ ''The Doctor'' wrote: Απαγορευεται να εχουμε ιδιοκτησια οποιοδηποτε αυτοκινητο μας αρεσει η πρεπει πρωτα ζητησουμε την αδεια αλλων εαν το εγκρινουν?
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πρέπει γιατρέ να πάρεις έγκριση από ανώτατη καγκουροεπιτροπή!
(πςςςςςς τι ιδέα κατέβασα πάλι ο πούστης!) :mrgreen:
aggas

Post by aggas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:oooooππππππππ οοοοοοοοοπππππππππ
Αγγελε στοπ!!!!!!!!!
Δεν παιζουν land rover στους καγκουρες!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Εγώ το ξέρω......... απλά απάντησα στον Doc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...οκ αγαπητέ Γιατρέ μου, θεωρώ ότι έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις τον εαυτό σου και νομίζω ότι πρέπει να το σεβαστώ!
Σου ζητώ συγνώμη άν κάπου έκανα λάθος και σε πρόσβαλα ή σε έβρισα ή υποτίμησα με κάποιο τρόπο την προσωπικότητά σου. (...εδώ θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι κατα καιρούς έχεις γράψει διάφορα πραγματάκια για μένα και διάφορα σχόλια τύπου εξυπνάδας....)

Τώρα, ότι έχω πεί κατα καιρούς για διάφορα αυτοκίνητα -αλλά και γενικώτερα- ισχύουν και αφορούν απόψεις μου και ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται!!!!
Δυστυχώς δεν συμφωνούμε πάντοτε με τις απόψεις των άλλων αλλά τι να κάνουμε; (...βέβαια ένας καλός τρόπος είναι να τους κλείνουμε το στόμα, να τους κόβουμε το κεφάλι, τη γλώσσα ή τα δάκτυλα ώστε να μην εκφράζουν ή να μην πληκτρολογούν τις απόψεις αυτές....)

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για αυτά που έγραψες και τη στάση σου απέναντί μου, στάση εριστική και επιθετική αλλά και στάση που δεν θα έπρεπε να έχει ο Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης μας, Λέσχη που χαρακτηρίζεται -όπως είπα και πρίν- απο την καλή διάθεση, την πλάκα, τον χαβαλέ και το χιούμορ αλλά και τη θετική σκέψη!!!!

(....νομίζω είναι σχετικά πρόσφατη και μια ανάλογη κατάσταση με τον φίλτατο συνλεσχίτη torro η οποία ευτυχώς τελείωσε καλά με την Λέσχη μας να "κερδίζει" και να επικρατεί η ωριμότητα, η καλή διάθεση και η πολύτιμη ελαφρότητα του χιούμορ!!!)
Last edited by PanosXJ on Tue Jun 22, 2010 09:35, edited 1 time in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Αγαπητε και συμπαθεστατε προς εμενα κυρ-Πανο, δεν μου προσεβαλλες η εθιξες ΚΑΜΙΑ προσωπικοτητα μου διοτι πολυ απλα αυτη δεν εξαρταται απο τα εκαστοτε οχηματα που θα τυχει να εχω. Δεν μου αρεσει να μου προσαπτουν ''πινακιδες'' και αν μη τι αλλο περιμενα γραφοντας στους καγκουρες αντιστοιχη χιουμοριστικη αντιμετωπιση οπως ετυχα σε αλλα θεματα και σε αυτο. Δυστηχως ομως οχι και οχι μονο απο εσενα, απλα σε εσενα ετυχε....Για το οτι εχω γραψει στο παρελθον για εσενα προφανως θα ηταν στο αντιστοιχο πνευμα του κλαμπ μας αλλιως εαν ειχα ξεφυγει δεν νομιζω οτι δεν θα μου εκανες αναφορα σε αυτο. Ετσι δεν ειναι?

Αντιστοιχα σε πληροφορω οτι και σε εμενα ειναι απολυτα σεβαστες οι αποψεις του καθενος και προσωπικα δεν δινω καμια σημασια σε οποια πιστευω ειναι αντιθετα με τα δικα μου...

Φυσικα αναγνωριζω οτι αντεδρασα ακραια σε ενα θεμα το οποιο δεν ειχε και την αντιστοιχη σπουδαιοτητα, οποτε και εκ μερους μου ζητω συγγνωμη για τη σταση μου απεναντι σου. Αλλωστε τι ειδους καγκουροκλαμπ θα ειχαμε εαν ολα ηταν ησυχα, χωρις αντιπαραθεσεις, καβγαδες, κλπ που στο τελος θα δωσουν τροφη για νεο κυκλο χιουμοριστικης αντιπαραθεσης?

Σ'αγαπω πολυ υπερτατο καγκουροπνευμα! :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...κι εγώ σε αγαπώ και σε συμπαθώ ιδιαίτερα!!!! Τώρα για το θέμα της εξυπνάδας ή της ειρωνείας σου δηλώνω ότι δεν υπάρχει....ότι έγραψα είτε ήταν προσπάθεια χιούμορ ή δήλωση αλήθειας..... :)
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Ok, μετα τις τελιτσες κανω οτι δεν το διαβασα :mrgreen:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...αφού παντού έχει τελίτσες Γιατρέ μου...... :roll:
XJ RULZZZZZZ!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Ολοι οι κάγκουρες έχουν χεστεί πάνω τους γι αυτό δεν γράφει κανείς!!!
Doctor μας έχεις φοβήσει!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα έρθω κρυφά στην Λάρισα ή αν έρθω δεν θα σε πω κιουρία οταν θα σε δω με το Touareg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ασχετο....ο Τσελιος που είναι??
Η επειδή του κράξανε το φίλο δεν γράφει?????
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”