φοβερό το sorento? μετά απο το test drive, αγόρασε ένα ποδηλατάκι με ροδάκια στο γιό του. (μα πιό αξιόπιστο είναι)St. Tselios wrote:Καλα,ε?aggas wrote:...Μόνο στην ΚΙΑ όταν πήγα να κάνω τέστ ντράιβ το Σορέντο, ο πωλητής με πήγε Πεντέλη και λίγο άσφαλτο για να μου δείξει τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο. Και πίστεψέ με δεν το κάνουν αυτό πολλοί.
Πρεπει να επαθες μεγαλη πλακα...
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
if it doesn't break, fix it until it does
Με το ΚΙΑSt. Tselios wrote:Καλα,ε?aggas wrote:...Μόνο στην ΚΙΑ όταν πήγα να κάνω τέστ ντράιβ το Σορέντο, ο πωλητής με πήγε Πεντέλη και λίγο άσφαλτο για να μου δείξει τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο. Και πίστεψέ με δεν το κάνουν αυτό πολλοί.
Πρεπει να επαθες μεγαλη πλακα...
Το αυτό ισχύει και για τον αρχικάγκουρα
Αν τα ήξερα αυτά πιο πριν δεν θα έχανα την ευκαιρια!!!
Είχα βρει ενα σορεντο 5000 και το αφησα!!!
Κρίμα!!!

Είχα βρει ενα σορεντο 5000 και το αφησα!!!
Κρίμα!!!

-
St. Tselios
Nαι ρε Αγγελε...aggas wrote:Με το ΚΙΑ![]()
![]()
Κι όμως όσο και να κοροιδεύεις εντυπωσιάστηκα με κάποια πράγματα τα οποία δεν έχεις φθάσει ακόμα σε ηλικία τέτοια για να τα κατανοήσεις..........
Το αυτό ισχύει και για τον αρχικάγκουρα![]()
![]()
![]()
Μεγαλο,δυνατο (βενζινα),με τα αργά του,με τον πισω αξονα......αλλά
Η ποιοτητα κατασκευης?
Που την βαζεις?
Δεν μιλαμε για ενα 1000ακι...που και να χαλασει κατι,ποσο θα εχει?
Αν αυτο το ζορισεις λιγο και αρχιζουν η ζημιες,τι γινεται?
Δεν ειναι σαν το Nissan που εχεις.

- XJ ''The Doctor''
Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε με γιαπωνοζοκορεατικες μ@λ@κιες.... Οι μονοι αξιολογοι απω ανατολιτικοι εκπροσωποι σε αυτη τη κατηγορια ειναι τα Land Cruiser και τα Mitsubishi. Ολα τα αλλα ειναι για φτυσιμο, τζαμπα τα λεφτα που δινεις για να τα αγορασεις.
Αποψη μου.-
Αποψη μου.-
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Άκου.........καταρχήν έκανα τέστ ντράιβ το πετρέλαιο. Κατα δεύτερον για την χρήση που το ήθελα εγώ δεν νομίζω να αντιμετώπιζα πρόβλημα αξιοπιστίας. Βέβαια εκ των υστέρων το σημαντικότερο πρόβλημα που βγήκε ήταν στα πλούσια μοντέλα που έχουν το σύστημα Torque on Demand, το οποίο να στο πώ απλά δουλευει με διαφορά τάσης και το οποίο είναι χαρακτηριστικά αργό στις αντιδράσεις του με αποτέλεσμα να υπάρξει ο κίνδυνος να σε αφήσει εκτεθειμένο!!!!Ποιότητα κατασκευής μπορώ να σου πώ ότι ήταν πολύ ανώτερη από του Terrano που ως γνωστόν κατασκευαζόταν στην Ισπανία.Όσο για τα ανταλλακτικά του είναι στα ίδια επίπεδα με του Terrano.Από εκεί και πέρα δεν παίρνει και πολλά-πόλλά από βελτίωση αν και ξέρω ότι ο Αμόργιανος έχει φτιάξει ένα με ψηλώματα, μπλοκέ πίσω και μέχρι εκεί.Από εκεί και πέρα ναι να συμφωνήσω μαζί σου ότι στα πολλά σκληρά να μην αντέξει όμως και πάλι εξαρτάται για τι το θέλεις. Ο σκληροπυρινικός σαφώς και δεν θα το πάρει.St. Tselios wrote:Nαι ρε Αγγελε...aggas wrote:Με το ΚΙΑ![]()
![]()
Κι όμως όσο και να κοροιδεύεις εντυπωσιάστηκα με κάποια πράγματα τα οποία δεν έχεις φθάσει ακόμα σε ηλικία τέτοια για να τα κατανοήσεις..........
Το αυτό ισχύει και για τον αρχικάγκουρα![]()
![]()
![]()
Μεγαλο,δυνατο (βενζινα),με τα αργά του,με τον πισω αξονα......αλλά
Η ποιοτητα κατασκευης?
Που την βαζεις?
Δεν μιλαμε για ενα 1000ακι...που και να χαλασει κατι,ποσο θα εχει?
Αν αυτο το ζορισεις λιγο και αρχιζουν η ζημιες,τι γινεται?
Δεν ειναι σαν το Nissan που εχεις.
-
St. Tselios
Eιδικα τωρα που τα μεταχειρισμενα εχουν πεσει πολυ...XJ ''The Doctor'' wrote:...Ολα τα αλλα ειναι για φτυσιμο, τζαμπα τα λεφτα που δινεις για να τα αγορασεις....

Εεεπππ..............ξέχασες το απόλυτο, το ανυπέρβλητο, το τεθωρακισμένο, το άσπαστο, το τέλειο, το πιο όμορφο..............XJ ''The Doctor'' wrote:Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε με γιαπωνοζοκορεατικες μ@λ@κιες.... Οι μονοι αξιολογοι απω ανατολιτικοι εκπροσωποι σε αυτη τη κατηγορια ειναι τα Land Cruiser και τα Mitsubishi. Ολα τα αλλα ειναι για φτυσιμο, τζαμπα τα λεφτα που δινεις για να τα αγορασεις.
Αποψη μου.-
NISSAN PATROL GR
-
St. Tselios
Αν ειναι και Καγκουρας...σιγουραaggas wrote:...Ο σκληροπυρινικός σαφώς και δεν θα το πάρει...

Δεν είναι και άσχημο πάντως.
Τουλάχιστον το εσωτερικό του και τα πλαστικά του είναι κλάσεις ανώτερα από τα δικά μου και φυσικά πιο αθόρυβα.
Πρακτικά έχω δει sorento να ακολουθούν πολύ πιο καθαρόαιμα οχήματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς προβλήματα.
Δεν είπαμε να του φορέσεις και 35άρια...
Δεν μου αρέσει αλλά δεν θα απέτρεπα και κάποιον από το να το πάρει...
Μου φαίνεται πολύ τίμιο.
Τουλάχιστον το εσωτερικό του και τα πλαστικά του είναι κλάσεις ανώτερα από τα δικά μου και φυσικά πιο αθόρυβα.
Πρακτικά έχω δει sorento να ακολουθούν πολύ πιο καθαρόαιμα οχήματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς προβλήματα.
Δεν είπαμε να του φορέσεις και 35άρια...
Δεν μου αρέσει αλλά δεν θα απέτρεπα και κάποιον από το να το πάρει...
Μου φαίνεται πολύ τίμιο.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".