Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )
αντωνη δεν εχεις καταλαβει οτι αυτη η μερα δεν αργει γιατι εδω γινεται ενας αγωνας δρομου για το ποιος θα το εχει ετοιμο πρωτος...μαλιστα πεφτουν και πολυ πισωπλατα μαχαιρωματα για να καθυστερησει ο αλλος αλλα οπως και να εχει το πολυ σε 20 μερες πιστευω οτι θα ειμαστε ετοιμοι
Κώστας Γκιαούρης
Καλό Φθινόπωρο δηλαδήantonisxj wrote:δηλαδή να περιμμένουμε να τα φτιάξεται όλοι και μετά να έρθουμε?

Και έτσι να είναι από θέμα κατανάλωσης πάλι με το ντίζελ με συμφέρει να κατέβωSt. Tselios wrote:Εγραψα ''μινι'' για να βρεθουμε και μονο...(δηλαδη με τα ΙΧ μας)aggas wrote:Mέσα και εγώ!!!!!!!!!! Άντε γιατί το όχημα από την απραξία έχει αρχίσει να τρίζει....
Για να παμε ετσι απλα στο Ναυπλιο και να ''περασουμε'' καλα...(νυχτα κλπ.)
Γιατι ουτε το εκει μερος (οπως ειδα) προσφερεται για Καγκουροβολτες
Ουτε και η εποχη με την ζεστη και την σκονη θα μας βολευε.
Δηλαδη ετσι απλα ενα Σ/Κ στο Ναυπλιο.
Κανουμε και το μπανακι αν μας τυχει.

Μιχαλόπουλεεεεεεε αν θες έρχομαι και εγώ να σε βοηθήσω στο δέσιμο. έχω πάρει το κολάϊ πλέον.
μπορώ το πρωί να δουλεύω στ'αμάξι σου, και το βράδυ να ξηλώνω του Κώστα

μπορώ το πρωί να δουλεύω στ'αμάξι σου, και το βράδυ να ξηλώνω του Κώστα

if it doesn't break, fix it until it does
Δηλαδή ο μηχανικός θα βγάλει και το κάτι τις παραπάνω από τις μίζες;;;kostas654 wrote:...μαλιστα πεφτουν και πολυ πισωπλατα μαχαιρωματα για να καθυστερησει ο αλλος

Αυτο του ελεγα του Γιωργου....μαλακα του λεω φαντασου να ηταν εδω και ο Αντωνης και να λυναται μαζι...θα επεφτε πολυ γελιο
Κώστας Γκιαούρης
Eπιδει προέκυψαν και αλλες βελτιωσεις που θελει να κανει ο μιχαλοπουλος στο cherokee θα ειναι ετοιμο την επομενη παρασκευη.το σαββατο το μεσημερι εχουμε το αρνι ,το βραδυ συνεχιζετε το παρτι στα καλοκαιρινα μεχρη το πρωι.το πρωι της κυριακης εχει δοκιμαστικα στην παραλια(κονδυλι)και συνεχίζεται το παρτυ καθολη την διαρκεια της ημερας.
Υ.Γ.ΧΟΡΗΓΟς ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ H VODKA ABSOLUT.
Y.γ.οσο για τους αργοσχολους ραγκλεραδες θα κοιτανε,θα ακουν και θα φανταζονται.
Y.γ.οσο για τους αργοσχολους ραγκλεραδες θα κοιτανε,θα ακουν και θα φανταζονται.
Αρχίσανε οι δηλώσειειειειςςςςςςςςςς.......................ROCKY XXX wrote:Eπιδει προέκυψαν και αλλες βελτιωσεις που θελει να κανει ο μιχαλοπουλος στο cherokee θα ειναι ετοιμο την επομενη παρασκευη.το σαββατο το μεσημερι εχουμε το αρνι ,το βραδυ συνεχιζετε το παρτι στα καλοκαιρινα μεχρη το πρωι.το πρωι της κυριακης εχει δοκιμαστικα στην παραλια(κονδυλι)και συνεχίζεται το παρτυ καθολη την διαρκεια της ημερας.

kostas654 wrote:johny4x4 wrote:Θα στέλνω μυστικούς πράκτορες να σας παρακολουθούν και θα στέλνω sms στον Ντάγκα να ανεβάζει τα άλογα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε οτι και να κανεις ο γιωργος κατι καλυτερο θα κανει στο δικο του...τωρα στα φωτα θα ειναι η μετατροπη,στο χρωμα,μηπως στα θερμενομενα καθισματα που θα βαλει...παντως θα εχει πιο πολλα αλογα απο εσενα...
τα δικα σου θα ειναι ετσι...
ενω του γιωργου καπως ετσι....

Πονυ θα είναι τα δικά μου ρε φιλαράκι;;
Εγώ αν δω οτι δεν είναι τοσο δυνατο οσο του Γιωργου θα τοποθετήσω αυτοκολητάκι ferrari στο καπό και μετά τρέχτε να με προλάβετε!!!!

εισαι τελειως αχαριστος αφου τα παλια σου αλογα εμοιαζαν καπως ετσιjohny4x4 wrote:Πονυ θα είναι τα δικά μου ρε φιλαράκι;;
!!!

Κώστας Γκιαούρης