Ιδρυτική συνάντηση Ομοσπονδίας 4Χ4

ALEXELIS

Re: Ιδρυτική συνάντηση Ομοσπονδίας 4Χ4

Post by ALEXELIS »

mbg wrote: Ετσι για παραδειγμα τον Κεραυνο μπορουμε να τον λεμε ΜΗΤΣΟ.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΟΟΟ :D :D :D :D :D ετσει λεν εμενα εγω δεν ειμαι σαν αυτον :D βρες του αλλο ονομα :lol: :lol: :lol:
LIFE AND ACTION

Post by LIFE AND ACTION »

Αχ αχ αχ πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που μας ενώνει είναι ένα και μονό το 4χ4
Για αυτό πρέπει να παλέψουμε να ανέβη το ΗΟΒΒΥ
Αφήστε της γκρίνιες για να πάμε μπροστά
meletis

Post by meletis »

Εμένα πάντως Μανιάτης μου κάνει ο κεραυνός, στην καταγωγή λέμε.......
Φωκίων

Post by Φωκίων »

keravnos wrote:Πρώτα από όλα πρέπει να ενημερωθούν όλοι ότι ήδη υπάρχει Ομοσπονδία στο χώρο μας που περιλαμβάνει όλα τα μηχανοκίνητα (ΟΜΑΕ – Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος). Το καταστατικό της για όποιον θέλει να το διαβάσει μπορεί να το βρεί εδώ http://74.52.227.50/~soaave/detail.php? ... &cat_id=28 . Τη Δευτέρα έχει γενική συνέλευση για να εκλέξει το 11μελές ΔΣ. .
Αγαπητε Κε Κεραυνε. ( καθολου ειρωνικό αλλα... δεν ξερω το ονομα σας εστω το μικρό)
Εχετε μια απαντηση οσον αφορα την ΟΜΑΕ - οχι απο μενα..( ποιος ειμαι εγω αλλωστε..) απο καποιον αρμοδιοτερο...

ΘΕΜΑ: Σύσταση ΟΜΑΕ

ΠΡΟΣ: Γ.Γ. Αθλητισμού

Ειδικό τύπο

ΕΛΟΑΑΜ

Αγωνιζόμενους

Διοργανώτριες λέσχες αγώνων αυτοκινήτου

Κριτές- Χρονομετρητές

ΚΥΡΙΟΙ:

Έγκαιρα είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για τις προθέσεις της ΕΛΠΑ σχετικά με τις διαδικασίες που είχαν τηρηθεί κατά το στάδιο ίδρυσης και έγκρισης, της υπό σύσταση ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ), η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ.

Οι επιφυλάξεις μας αυτές βασίζονται στην επί σειρά δεκαετιών ασυνέπεια λόγων και έργων της ΕΛΠΑ, καθώς και την έλλειψη πλαισίου που καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας και ύπαρξης του σπορ. Η επιβεβαίωση των επιφυλάξεων μας αυτών έγινε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, αφού μετά από την κυκλοφορία τριών διαφορετικών εκδόσεων του καταστατικού της υπό σύσταση ομοσπονδίας, και αφού είχε υπογραφεί και είχε γίνει αποδεκτό συγκεκριμένο κείμενο καταστατικού από τα σωματεία -μέλη της ομοσπονδίας, τελικά δημοσιεύθηκε στο αρμόδιο πρωτοδικείο άλλη έκδοση καταστατικού από αυτή στην οποία καλόπιστα τα ιδρυτικά μέλη υπέγραψαν, εξέφρασαν την πραγματική τους βούληση και αποδέχθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΠΑ περί δήθεν λάθους είναι αστεία και προσβάλλει τον κάθε νοήμονα άνθρωπο.

Το καταστατικό, το οποίο έφερε τις υπογραφές, ήταν το μοναδικό που θα έπρεπε να δημοσιευθεί. και, η δημοσίευση όποιου άλλου κειμένου, ανεξάρτητα από τον οποιονδήποτε λόγο, μετά βεβαιότητας συνιστά πλαστογραφία.

Καλούμε τις λέσχες- ιδρυτικά μέλη να μην συμμετάσχουν στις χαλκευμένες διαδικασίες που ουσιαστικά οργανώνονται και επιχειρούνται από την ΕΛΠΑ.

Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμη ενέργεια μας, Καλούμε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ, όπως την πολιτεία, ειδικό τύπο, οδηγούς, κριτές- χρονομέτρες να εναντιωθούν στην παράνομη αυτή διαδικασία ολοκλήρωσης της ίδρυσης της παραπάνω ομοσπονδίας και να πλαισιώσουν και να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις και πρωτοβουλίες.

Το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ

(Εγω τουλαχιστον το βρηκα απο εδω http://www.facebook.com/#!/?sk=messages ... 5815338487 )

ΥΓ. βρηκα και το επισημο λινκ.. http://www.soaa.eu/main/?p=545
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

LIFE AND ACTION wrote:Αχ αχ αχ πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που μας ενώνει είναι ένα και μονό το 4χ4
Για αυτό πρέπει να παλέψουμε να ανέβη το ΗΟΒΒΥ
Αφήστε της γκρίνιες για να πάμε μπροστά

+1000000
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Να που και ο ΣΟΑΑ κανει παρομοια "λαθη".....

Θέμα: ΘΕΜΑ: Σύσταση ΟΜΑΕ 2
Εκ παραδρομης της γραμματειας στειλαμε προσχεδιο κειμένου το σωστό κείμενο είναι το εξης:
ΠΡΟΣ: Γ.Γ. Αθλητισμού

Ειδικό τύπο

ΕΛΟΑΑΜ

Αγωνιζόμενους

Διοργανώτριες λέσχες αγώνων αυτοκινήτου

Κριτές- Χρονομετρητές

ΚΥΡΙΟΙ:

Έγκαιρα είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για τις προθέσεις της ΕΛΠΑ σχετικά με τις διαδικασίες που είχαν τηρηθεί κατά το στάδιο ίδρυσης και έγκρισης, της υπό σύσταση ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ), η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ.

Οι επιφυλάξεις μας αυτές βασίζονται στην επί σειρά δεκαετιών ασυνέπεια λόγων και έργων της ΕΛΠΑ, καθώς και την έλλειψη πλαισίου που καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας και ύπαρξης του σπορ. Η επιβεβαίωση των επιφυλάξεων μας αυτών έγινε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, αφού μετά από την κυκλοφορία τριών διαφορετικών εκδόσεων του καταστατικού της υπό σύσταση ομοσπονδίας, και αφού είχε υπογραφεί και είχε γίνει αποδεκτό συγκεκριμένο κείμενο καταστατικού από τα σωματεία -μέλη της ομοσπονδίας, τελικά δημοσιεύθηκε στο αρμόδιο πρωτοδικείο άλλη έκδοση καταστατικού από αυτή στην οποία καλόπιστα τα ιδρυτικά μέλη υπέγραψαν, εξέφρασαν την πραγματική τους βούληση και αποδέχθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΠΑ περί δήθεν λάθους είναι αστεία και προσβάλλει τον κάθε νοήμονα άνθρωπο.

Το καταστατικό, το οποίο έφερε τις υπογραφές, ήταν το μοναδικό που θα έπρεπε να δημοσιευθεί. και, η δημοσίευση όποιου άλλου κειμένου, ανεξάρτητα από τον οποιονδήποτε λόγο, μετά βεβαιότητας συνιστά πλαστογραφία.

Το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ

Το νοημα δεν αλλαζει, αλλα........

http://www.facebook.com/?tid=396648784052&sk=messages
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Διωρθωση

το νοημα αλλαζει... το υφος της επιστολής ΣΑΦΩΣ διαφοροποιηται μια και "λειπει" ενα ΠΟΛΥ κρισιμο κομματι....

Αυτο....
Καλούμε τις λέσχες- ιδρυτικά μέλη να μην συμμετάσχουν στις χαλκευμένες διαδικασίες που ουσιαστικά οργανώνονται και επιχειρούνται από την ΕΛΠΑ.

Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμη ενέργεια μας, Καλούμε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ, όπως την πολιτεία, ειδικό τύπο, οδηγούς, κριτές- χρονομέτρες να εναντιωθούν στην παράνομη αυτή διαδικασία ολοκλήρωσης της ίδρυσης της παραπάνω ομοσπονδίας και να πλαισιώσουν και να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις και πρωτοβουλίες.

( αγαπητε μου Λεβγιεδουχε αν ειμαι..... offtopik μετεφερε το κατα το δοκουν)
kwstas koumarianos

Post by kwstas koumarianos »

γιαννη χωστα ο ανθρωπος ειναι μπουφος
Ομοσπονδία 4Χ4 ΕΟΤΑ

Post by Ομοσπονδία 4Χ4 ΕΟΤΑ »

Δείτε και διαβάστε εδώ τις αποφάσεις των Δ.Σ. των ιδρυτικών μελών για συμμετοχή στην ΕΟΤΑ 4Χ4.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”