ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία

Post by XJ ''The Doctor'' »

Καλο! :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Επιτέλους...βρηκα γιατι τα αυτια του Βασιλιας μας (εξωγηινου) ειναι πεταχτα.Διαβαστε το παρακατω ανεκδοτο και θα καταλαβετε.

Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται, ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω... να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO! Πριν προλάβουν να συνέλθουν, ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήι...νος, ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της τρέχουν τα σάλια.Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα.
Τότε ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει:

- Δέχεσαι να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την άλλη;

Η γυναίκα του, αντί να απαντήσει, αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το "εργαλείο" που φανταζόταν, ο εξωγήινος είχε γαριδάκι.

Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή. Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους. Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει "είναι πολύ λεπτό". Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος.

Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί. Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται. Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο, ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος.

Την ρωτάει:

- Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο;

- Τα είδα όλα. Εσύ με τη δικιά σου;

- Χάλια...! Η άχρηστη δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ μου έστριβε τα αυτιά... :x
Image
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Επιτέλους...βρηκα γιατι τα αυτια του Βασιλιας μας (εξωγηινου) ειναι πεταχτα.Διαβαστε το παρακατω ανεκδοτο και θα καταλαβετε.

Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται, ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω... να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO! Πριν προλάβουν να συνέλθουν, ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήι...νος, ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της τρέχουν τα σάλια.Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα.

Η γυναίκα του, αντί να απαντήσει, αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το "εργαλείο" που φανταζόταν, ο εξωγήινος είχε γαριδάκι.

Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή. Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους. Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει "είναι πολύ λεπτό". Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος.

Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί. Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται. Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο, ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος.

Την ρωτάει:

- Χάλια...! Η άχρηστη δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ μου έστριβε τα αυτιά... :x

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Το παιδί είναι στο σαλόνι και παίζει με το τραινάκι του, η
μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές.

Τσαφ τσουφ το τραινάκι, κάνει μια διαρκή φασαρία.

Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός:

- Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή
η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλάκες θέλουν να
ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η
γαμημένη η αμαξοστοιχία!

Τα ακούει αυτά η μαμά, κρανιοεγκεφαλίζεται, τρέχει στο
σαλόνι, πιάνει τον μικρό από το αυτί και του λέει:

- Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες
τιμωρία.

Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!

Πηγαίνει ο μικρός στο δωμάτιο και μετά από κάνα δίωρο
επιστρέφει.

Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τραινάκι.

Τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή
σταματάει.

- Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να
ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και
ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν
και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους,
υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και τους
ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι.

Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες
από την κουζίνα και χαμογελάει.

Ο μικρός συνεχίζει:

- Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη
καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριόλα στην κουζίνα
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:Το παιδί είναι στο σαλόνι και παίζει με το τραινάκι του, η
μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές.

Τσαφ τσουφ το τραινάκι, κάνει μια διαρκή φασαρία.

- Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή
η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλάκες θέλουν να
ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η
γαμημένη η αμαξοστοιχία!

Τα ακούει αυτά η μαμά, κρανιοεγκεφαλίζεται, τρέχει στο
σαλόνι, πιάνει τον μικρό από το αυτί και του λέει:

- Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες
τιμωρία.

Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!

Πηγαίνει ο μικρός στο δωμάτιο και μετά από κάνα δίωρο
επιστρέφει.

Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τραινάκι.

Τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή
σταματάει.

- Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να
ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και
ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν
και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους,
υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και τους
ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι.

Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες
από την κουζίνα και χαμογελάει.

Ο μικρός συνεχίζει:

- Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη
καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριόλα στην κουζίνα
St. Tselios wrote:Επιτέλους...βρηκα γιατι τα αυτια του Βασιλιας μας (εξωγηινου) ειναι πεταχτα.Διαβαστε το παρακατω ανεκδοτο και θα καταλαβετε.

Την ρωτάει:

Oυουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ντροπήήήήή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λές να είναι απόγονος του Σπόκ :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

Ο ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

μετα απο πολυωρο ταξιδι κ ενημερωση απο διαφημιστικα φιλλαδια του νησιου φτανει ο Σταυρος εξω απο την ψαρου με το περίπτερό του ξεσκεπαστος στην εισοδο της παραλιας.
τρέχει ο κόσμος να δεί το καινούριο περίπτερο που θα ανοίξει στην περιοχή. όλοι χαρούμενοι θέλουν να πάρουν νερό, τσιγάρα, παγωτάκια... αλλά... μόλις φτάνουν κοντά, βλέπουν ότι δεν είναι ένα απλό κλασικό περίπτερο αλλά είναι ένα wrangler. αρχίζουν όλοι μαζί και βρίζουν, μουτζώνουν και οι πιό ρομαντικοί γελάνε με το περίπτερο :mrgreen:
ταπεινομένος ο Σταύρος μας, φτάνει στο ξενοδοχείο.

-για σας κυριε!!!εχετε κανει κρατηση??
-ασφαλως...Τσελιος...
-Αχ? Τσέλιος? ο μόδιστρος? τι καλά να σας έχουμε εδώ, παρακαλώ περάστε, πείτε μου τι θέλετε?
-όχι, όχι, δεν είμαι ο μόδιστρος. ο Σταύρος είμαι...
-και ποιός είσαι εσύ? έχεις καμιά συγγένεια με τον μόδιστρό?
-όχι, καμία...
-καμία? :evil: και τι θές ρε κύριος?
- Ε... Ε... ένα δωμάτιο
-ρε ούστ, θες και δωμάτιο, ασήμαντε.
-μα ξέρετε, έχω κανει κράτηση.
-άϊντε καλά, να σου δώσουμε και ένα δωμάτιο επειδή σε βλέπω λίγο κάγκουρα...
-Εεε!!να σου πω λιγο στο αυτι??γινετε να με βαλεις καπου που να παιζει κανα γκομενακι ξεμπαρκο??κ οχι με ζευγαρια διπλα μου??
- ;) άτσα ο κάγκορας... θές και γκομενάκια ρε βλαχαδερό?

τελικά τον βάζουν σε ένα δωμάτιο, τακτοποιείται και κατεβαίνει στην πισίνα.

"ΕΙΚΟΝΑ" παντοφλίτσα JEEP μαϊμού, βερμούδα απο τις βερμούδες, made in laika, πουκαμισάκι ανοιχτό να φάινεται ο δασύτριχος μπέτης, γυαλάκι τύπου TOP GUN και καπελάκι με προσαρμοσμένο ανεμιστηράκι για να μην ζεστένεται ο κάγκουρας.

με τα πολλα την πέφτει στην ξαπλωστρα του,αρχιζει ο σταυρος βγαζει το παρεο του,βγαζει τα λαδακια του,παραγγελνει τα κοκτειλ του,αρχιζει την ηλιοθεραπεια του κ ξαφνικα αντιλλαμβανεται μια σκια απο πανω του κ μια γλυκια αισθησιακη φωνη..
"Αγόραρε", "χέλι" http://www.youtube.com/watch?v=OfXQmC-D7j8

-συγνωμη??μηπως σας λενε τσελιο σταυρο??
-μάλιστα.τι θα θελατε??
-μου ειπανε απο την εισοδο οτι εισαστε μονος,δεν εχετε προβλημα για την ξαπλωστρα διπλα σας να κατσω κ εγω!!
-μα ειμαστε σοβαροι??τι προβλημα να εχω!!(κ απο μεσα του ψηθιριζε τι μωρο ειναι αυτο παναγιαααα μου!!!)
-σας ευχαριστω πολυ!!
-να σου πω?μην μου μιλας στον πλυθηντικο?οκ? :lol: :lol:
-οκ!το ονομα σου?εμενα λουιζα!
χαρηκα.Σταυρος! ;) ;)
-διακοπουλες?απο που εισαι?
-Εεε.οχι ακριβως για δουλειες κ εχω κ το εξοχικο εδω κ πηγαινοερχομαι τακτικα.Λαρισσα μενω!εσυ?
-απο αθηνα(εκαλη)αλλα εχω ερθει με τον μαλακα τον αντρα μου κ δεν εχω ορεξη!
-μηπως δημιουργησω καμια αναστατωση?
-οχι μωρε.αφου ειναι 75 χρονων! :lol: :lol:

στην διαρκεια της πολυωρης συζητησης,ενω ο σταυρος εχει αφηνιασει με την γκομενα ερχεται η κουβεντα στα αυτοκινητα....
-ωστε εχεις wrangler??αυτο που ειναι εξω ενα πολυ ψηλο δικο σου ειναι??
- :lol: :lol: ναι!!!το ειδες???ξερεις ειμαι κ σε ενα club γραμμενος!!
-Ααα ναι εε!!πως το λενε??
- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-μα γιατι γελας??τοσο περιεργο ονομα εχει?? :lol: :lol:
-Εεε ναι αλλα δεν πειραζει.το λενε καγκουρες!! :lol: :lol: :lol: :lol:
- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καγκουρες???προτοτυπο ονομα.αλλα να σου πω?
μήπως έχεις λάδι?

(τα χάνει ο Τσέλιος. τι λάδι θέλει τώρα? για τον κινητήρα?) τι λάδι?
-λάδι καλέ, για να μην καώ
-Α!!! κατάλαβα.
-έ! λοιπόν. έχεις?
-!!!!!!φυσικά!!!!!! έχω ένα φοβερό δεκαράκι για το σασμάν!!!!
-και είναι καλό?
-Ε! αν δεν σου κάνει, έχω και βαλβολίνη ενενηντάρα.

τρέχει γρήγορα στο wrangler, πέρνει το λάδι και γυρίζοντας γλυστράει με την παντόφλα, δεν φρενάρει καλά και μπλούμ... στην πισίνα.
βγαίνει βρεγμένος...

-καλέ, τι έπαθες?
-δεν έβαλα dot4 και να τα αποτελέσματα... δεν φρενάρω καλά τώρα.

αρχίζει κ την αλοιφει με λαδι κ κουβεντιαζουνε διαφορα κ ξαφνικα χαθηκε στο πανεμορφο σωμα της.................

μεσα στο μυαλο του
-μωρο μου εσυ!τι αναρτηση ειναι αυτη που φορας?longarm,ποπο παναγια μου(καθως της αλοιφε τα κωλομερια)τι γκρουπ ειναι αυτο?dana 60?ποπο ρε πουστη μου(καθως της αλοιφε τα ποδια)τι ημιαξονια ειναι αυτα?40αρια?τι ταχυτητα θελεις για να στα σπασω?3η?4η?5η?κοντη?την σηκωνεις?κ ξαφνικα συνηδητοποιει οτι η γκομενα του μιλαγε να πανε σπιτι για σεξ γιατι την ειχε αναστατωσει το χερι του σταυρου κ αυτος ταξιδευε.....
-τι θα γινει ρε σταυρο θα παμε απο το σπιτι μου??δεν μπορω αλλο με τοσο λαδι κ χάιδεμα καπως μου εχει ερθει???

ιδρωμενος κ αλαφιασμενος ο σταυρος της απανταει
-κ σπιτι θα σε παω,με κοντα κ με γρηγορα κ τα μπλοκε θα σου σπασω κ τα ημιαξονια κ οτι αλλο θελεις!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-τιιιιι??τι λες ρε σταυρο??σε χτυπησε ο ηλιος στο κεφαλι???
-ξερω εγω τι σου λεω!ελα να στα σπασω ολα να τα παρω στην μασχαλη!
-τι ξερεις ρε παπαρα!!τι με περασες αυτοκινητο?

κ σηκωνετε η γκομενα κ φευγει νευριασμενη κ απογοητευμενη κ γυριζει προς το μερος του κ του λεει
-τελικα εισαι πολυ καγκουρας!!
-τι εγινε ρε πουστη μου!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o
antonisxj

Post by antonisxj »

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :l :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

εγώ δεν έχω σχέση με το κείμενο, αλλά εδώ πληρώνονται όλα ρε φίλε. :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: