Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ!!!!!
Ε! ΧΕΣΕΜΕ κυρ-Πάνο.
if it doesn't break, fix it until it does
για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
εγώ, καγκουροσυνάντηση που να μην χρειαστεί να μπώ σε καράβι για να έρθω, δεν τη δέχομαι.
χαλάει η συνήθεια. δεν γίνεται.
να αλλάξουμε τοποθεσία να χρειαστεί να μπώ σε καράβι για να έρθω.
προτείνω να γίνει εκεί που είναι το φαντασματάκι για να δούμε και τις φοβερές διαδρομές που πηγαίνει με το ghostmobile.
εγώ, καγκουροσυνάντηση που να μην χρειαστεί να μπώ σε καράβι για να έρθω, δεν τη δέχομαι.
χαλάει η συνήθεια. δεν γίνεται.
να αλλάξουμε τοποθεσία να χρειαστεί να μπώ σε καράβι για να έρθω.
προτείνω να γίνει εκεί που είναι το φαντασματάκι για να δούμε και τις φοβερές διαδρομές που πηγαίνει με το ghostmobile.
if it doesn't break, fix it until it does
...επίσης να μην ξεχνάμε την Πελοπόνησσο η οποία είναι πραγματικά ευλογημένος και Άγιος τόπος με μοναδικές ομορφιές και μαγευτικούς τόπους!!!!
Άς την έχουμε υπόψη για την Ε΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ που όπως υπολογίζω θα πρέπει να γίνει το φθινόπωρο.....
(...μπορεί η Δ΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ να γίνει σαν τον 48ωρο γύρο που έγινε για το χαμόγελο του παιδιού....δηλαδή να "αντιγράψουμε" μέρος ή ολόκληρη τη διαδρομή αυτή ή τα καγκουρο-παιδιά απο το Ναύπλιο να βγάλουν μια άλλη original και δεόντως σκληρή με τεντο-διανυκτερεύσεις ώστε και καγουριές να κάνουμε, και να υπάρχει θέμα αντοχής και καταπόνησης αλλά και να γνωρίσουμε την σχεδόν παραμυθένια Πελοπόνησσο!!!!)
Άς την έχουμε υπόψη για την Ε΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ που όπως υπολογίζω θα πρέπει να γίνει το φθινόπωρο.....
(...μπορεί η Δ΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ να γίνει σαν τον 48ωρο γύρο που έγινε για το χαμόγελο του παιδιού....δηλαδή να "αντιγράψουμε" μέρος ή ολόκληρη τη διαδρομή αυτή ή τα καγκουρο-παιδιά απο το Ναύπλιο να βγάλουν μια άλλη original και δεόντως σκληρή με τεντο-διανυκτερεύσεις ώστε και καγουριές να κάνουμε, και να υπάρχει θέμα αντοχής και καταπόνησης αλλά και να γνωρίσουμε την σχεδόν παραμυθένια Πελοπόνησσο!!!!)
Last edited by PanosXJ on Fri May 28, 2010 10:59, edited 1 time in total.
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
Γινεται και αυτο...antonisxj wrote:...εγώ, καγκουροσυνάντηση που να μην χρειαστεί να μπώ σε καράβι για να έρθω, δεν τη δέχομαι.
χαλάει η συνήθεια. δεν γίνεται...
Θα πας οδικως στον Αγιο Νικολαο,θα παρεις το καραβι και θα ερθεις στα Χανια...

...Πρόεδρε για διάβασε αυτά που γράφω για την Ε΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ....μήπως μπορεί να φορμαριστεί πάνω της η Δ΄......
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:...Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ (όπου κι άν γίνει στην Ελλάδα!!!!)
1. antonisXJ
2. DOCTOR
3. St.Tselios
4. PanosXJ (.....η υπέρβαση έγινε.....)
5. .........
6. ........
7. .........κλπ κλπ κλπ.......
...ναι ,ναι ξερω, η σκεψη σου και το πνευμα σου θα ειναι μαζι μας.....

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...και σαν ιδέα νομίζω ότι είναι αρκετά ενδοιαφέρουσα.....θα έχει πολλά χαρακτηριστικά μιας δύσκολης εκτός-δρόμου περιπέτειας με πολλά και εναλλασόμενα στάδια δυσκολίας, ομορφιάς, τοπίων και τόπων και επίσης, θα ξεφύγουμε απο την "στατικότητα" των έως τώρα συναντήσεων....και θα περιλαμβάνει τις διανυκτερεύσεις σε πανέμορφα σημεία μέσ΄τις μαγικές καλοκαιρινές νύχτες της Πελοπονησσιακής φύσης!!!!!!!...
(....και θα περιλαμβάνει καράβι για τον Πρόεδρό μας.....)
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ..........
(....και θα περιλαμβάνει καράβι για τον Πρόεδρό μας.....)
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ..........
Last edited by PanosXJ on Fri May 28, 2010 11:12, edited 3 times in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...όχι Γιατρέ μου, κατά 99,9% θα είμαι μαζύ σας!!!!! 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...σας χαιρετώ τώρα, καλό Σ/Κ και τα λέμε Δυτέρα πρώτα ο Θεός!!!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:...όχι Γιατρέ μου, κατά 99,9% θα είμαι μαζύ σας!!!!!
Αυτο το ''μαζυ'' μου φαινεται υποπτο....μιας και οχι σωστα κατα την νεοελληνικη διατυπωμενο, αφηνει περιθωρια
αμφισβητησης των επακολουθων ενεργειων σου, κοινως κλασιμο και παλι και λαδι ο κυρ-Πανος...

Να εγραφες ''μαζι'' να πω οτι αρχισες να με πειθεις

Καλο Σ/Κ επισης!!!!

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's