http://www.youtube.com/watch?v=oqqE4bWZk00
τέτοια να βλέπεις να ξεθαρέβεις.aggas wrote:Προτείνω του Βασιλιά μας αυτό εδώ το project για να σταματήσει να προβληματίζεται με τον Ιπποπόταμο......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=oqqE4bWZk00
ΡΕ!Nicolas wrote:Εγώ πάντως βλέποντας τον Βασιλιά σε δράση πιστεύω πως ακόμα και οι 44άρηδες
τσάμπα θα πήγαιναν. Κατά τα άλλα τους 2.5 τόνους μου τους τράβηξε άνετα και αθόρυβα.
Ρε πιπίδη είσαι σίγουρος πως ο ιπποπόταμος είναι μαζούτ? Ούτε λίγο κάπνα?
Όσοι βρέθηκαν πάντως πίσω από τον Τσουμάνη, κρατούσαν αποστάσεις![]()
Το άτομο ρε είναι ο Βασιλιάς Κάγκουρας.
Ήταν ο πρώτος που το έβαζε όπου έμπαινε και ο Ντάγκας.
Και το αμάξι του Ντάγκα να του δώσεις, χαρτοπόλεμο θα το κάνει.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο δηλαδή...
Εδω εισαι αδικος...antonisxj wrote:...είμαι ανήμπορος να σας ακολουθήσω, έχετε τα καλύτερα και ισχυρότερα αυτοκίνητα. δεν σπάτε ποτέ, δεν κολάτε πουθενά και είσαστε οι υπερήρωες και υπερκάγκουρες...
St. Tselios wrote:Αυτα τα αυτοκινητα σιγουρα δεν μπορει να τα ακολουθησει κανενας...
Αυτα δεν ειναι αλλα απο του Drimon & Πανου...
St. Tselios wrote:Τα καλυτερα αυτοκινητα ειναι αυτα που δεν κολανε,δεν σπανε,πανε παντου αερας και δεν καινε τιποτα...
Αυτα τα αυτοκινητα σιγουρα δεν μπορει να τα ακολουθησει κανενας...
Αυτα δεν ειναι αλλα απο του Drimon & Πανου...
Διαλογος κεντρου επιχειρησεων Αεροποριαςantonisxj wrote:ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ?
ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ F.I.R.
είναι που λέει το τραγούδι "να μπορούσα στα σύνεφα να είχα εγώ βενζινάδικο"St. Tselios wrote:Διαλογος κεντρου επιχειρησεων Αεροποριαςantonisxj wrote:ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ?
ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ F.I.R.
-Πιανω ενα αγνωστων στοιχειων αντικειμενο
-Που ακριβως ειναι?
-Κοντα στην Θεσσαλια,πανω σε βουνο πρεπει να ειναι.
-Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειναι?
-Για κατσε...τωρα θα παρω εικονα απο δορυφορο
-Για λεγε...τι βλεπεις τωρα
-Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι...αλλα βλεπω εναν ανθρωπο απο κατω σκυμμενο...με κλειδια στο χερι