Pet4x4 wrote:Φωκίων wrote:
... αλλά δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχει να κάνει με ανθρώπους του 2010 οι οποίοι.... βρε αδερφε αντιδρουν αλλιως?????....
και οτι δεν εχουν καμια αγωνια για το πως θα τρεξουν αλλα...... δεν θα τρεξουν???
και ριχνουν και καμια "μουτζα" πισω τους, και πανε "για αλλα"?????? πχ????
Δεν ξέρω Φωκίωνα με πόσους αγωνιζόμενους έχεις μιλήσει στο τηλέφωνο ή κατ’ιδίαν (όχι μαζί μου πάντως!), αλλά φαίνεται πώς είσαι ο μόνος που έχει καταλάβει τι γίνεται και πού πάει το πράγμα! Θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι (Οργανωτές κλπ.) αλλά τότε (τώρα?) θα είναι πλέον πολύ αργά! Εγώ προσωπικά κρεμάω τα γάντια που γράφουν «Αγώνες 4χ4», παίρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία να παίξω, με καλύτερα παιδάκια που τουλάχιστον δεν θα χαλάν το κάστρο μου, επειδή δεν ξέρουν να χωρίσουν δύο γαϊδάρων άχυρα!
Εδώ ο χώρος διέλυσε και δεν αξίζει καμίας επένδυσης πλέον αφού το μέλλον είναι αβέβαιο! Θα είμαι όμως εδώ, στην διάθεση όλων ανεξαρτήτως τον οργανωτών για να βοηθήσω όσο μπορώ και από όπου μπορώ (ΣΕΧ, ΣΕΔ, Πλοηγό, Ουραγό κτλ.) γιατί τον αγαπάω αυτόν τον χώρο, όχι όμως από την θέση του αγωνιζόμενου πλέον!
aapo wrote:
...............................................
Μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων λόγω της οικονομικής κρίσης και οχι λόγω των κανονισμών.
Έτσι θέλεις να πιστεύεις Αλέκο μου…. Τα καμπανάκια βαράνε πολύ καιρό τώρα αλλά βαριακούτε όλοι από τις Επιτροπές, Λέσχες, Οργανωτές, ΕΘΕΑ, κτλ.
Τον πραγματικό λόγο τον λέει ο Δημητριάδης (επίσης εδώ και καιρό!) μέσα σε μία μόνο γραμμή :
stavrosd wrote:
……………………….
Άποψη μου (που έχω ξαναπεί)είναι οτι δεν υπάρχει ακριβό προϊόν (με κάποιο μέτρο πάντα) αλλά κακό παρεχόμενο προϊόν!
…………………………….
Σταύρο… Κοίτα χάλια ρε φίλε… Από τον Σεπτέμβρη έχουμε ξεκινήσει αυτή την γ@μοσυζήτηση για τους κανονισμούς, γράψαμε τόσες σελίδες, εκφράσαμε 1000 απόψεις, προβληματιστήκαμε, τσακωθήκαμε, προσπαθήσαμε να αφυπνίσουμε Επιτροπή και υπευθύνους και ΝΑ τι καταφέραμε…. Να είναι
12 Φεβρουαρίου, να έχει γίνει ήδη ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος και εμείς ακόμα να ψάχνουμε την μπάλα!!! Κατά τα άλλα η οικονομική κρίση μας φταίει… όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει αλλά ο κόσμος δέν έρχετε!