ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
τετοια να διαβαζω να ερθω κ χωρις να παρουμε την μηχανη που θελει ο κωστας.δηλαδη ρε σταυρο εσενα δεν σου αρεσουν αυτου του ιδους τα μαγαζακια???αναγκαστικα θα πας??????????ποσα ξερειιιιιιιιιιιιιςςςςςςςς!!!!!!!!

-
St. Tselios
Koita...
Egw to exw ksanadilwsei...
Paw pantou,akouw ta panta kai genikws me kali parea na eimai...kai opou thes.
Egw to exw ksanadilwsei...
Paw pantou,akouw ta panta kai genikws me kali parea na eimai...kai opou thes.

Θα έχει και φορτωτή η βραδιά;St. Tselios wrote: Θα παμε και στο μαγαζι που αρεσει στον Γιωργο (στυλ Βιετναμ)...![]()
Drimon wrote:Θα έχει και φορτωτή η βραδιά;St. Tselios wrote: Θα παμε και στο μαγαζι που αρεσει στον Γιωργο (στυλ Βιετναμ)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν κανω λαθος χωραει το jimny στην κουταλα του φορτωτη????εεεε σταυρο????
Το λέω, γιατί αν δεν έχετε κανονίσει, βάζω ένα λεμπίδι στο jimny κι έρχομαι για ζημιά!!!!georgexj wrote: αν δεν κανω λαθος χωραει το jimny στην κουταλα του φορτωτη????εεεε σταυρο????
ναι μη σκιστείς κι'εσύ να τρέξεις...Drimon wrote:Το λέω, γιατί αν δεν έχετε κανονίσει, βάζω ένα λεμπίδι στο jimny κι έρχομαι για ζημιά!!!!georgexj wrote: αν δεν κανω λαθος χωραει το jimny στην κουταλα του φορτωτη????εεεε σταυρο????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως ήρθες και στην συνάντηση.
βρέ μήπως είσται συγγενείς με τον κυρ-Πάνο?
if it doesn't break, fix it until it does
Όχι φίλε. Εγώ υπάρχω!antonisxj wrote: βρέ μήπως είσται συγγενείς με τον κυρ-Πάνο?
re file mporei na se exoume dei alla oi upoloipoi den se exoun dei k me exoune zalisei oti eisai o apogonos tou panou!!!!Drimon wrote:Όχι φίλε. Εγώ υπάρχω!antonisxj wrote: βρέ μήπως είσται συγγενείς με τον κυρ-Πάνο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ' έχουν δει οι του Ναυπλίου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ!!!georgexj wrote: re file mporei na se exoume dei alla oi upoloipoi den se exoun dei k me exoune zalisei oti eisai o apogonos tou panou!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Drimon on Fri May 21, 2010 09:13, edited 1 time in total.
Περιμένω να έρθουν σε καμια συνάντηση να μου αποδείξουν το αντίθετο 2 landrover!!St. Tselios wrote:Auto me to Land Rover...giati to evales?
H malon gia poion to evales?
Gia ton proedro sas?
Περιμένω να με κάνουν να αλλάξω γνώμη!!!