Θα έχει και φορτωτή η βραδιά;St. Tselios wrote: Θα παμε και στο μαγαζι που αρεσει στον Γιωργο (στυλ Βιετναμ)...![]()
Drimon wrote:Θα έχει και φορτωτή η βραδιά;St. Tselios wrote: Θα παμε και στο μαγαζι που αρεσει στον Γιωργο (στυλ Βιετναμ)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το λέω, γιατί αν δεν έχετε κανονίσει, βάζω ένα λεμπίδι στο jimny κι έρχομαι για ζημιά!!!!georgexj wrote: αν δεν κανω λαθος χωραει το jimny στην κουταλα του φορτωτη????εεεε σταυρο????
ναι μη σκιστείς κι'εσύ να τρέξεις...Drimon wrote:Το λέω, γιατί αν δεν έχετε κανονίσει, βάζω ένα λεμπίδι στο jimny κι έρχομαι για ζημιά!!!!georgexj wrote: αν δεν κανω λαθος χωραει το jimny στην κουταλα του φορτωτη????εεεε σταυρο????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι φίλε. Εγώ υπάρχω!antonisxj wrote: βρέ μήπως είσται συγγενείς με τον κυρ-Πάνο?
re file mporei na se exoume dei alla oi upoloipoi den se exoun dei k me exoune zalisei oti eisai o apogonos tou panou!!!!Drimon wrote:Όχι φίλε. Εγώ υπάρχω!antonisxj wrote: βρέ μήπως είσται συγγενείς με τον κυρ-Πάνο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ' έχουν δει οι του Ναυπλίου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ!!!georgexj wrote: re file mporei na se exoume dei alla oi upoloipoi den se exoun dei k me exoune zalisei oti eisai o apogonos tou panou!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω να έρθουν σε καμια συνάντηση να μου αποδείξουν το αντίθετο 2 landrover!!St. Tselios wrote:Auto me to Land Rover...giati to evales?
H malon gia poion to evales?
Gia ton proedro sas?