Αυτά βρε Γιάννη δεν απαντιούνται έτσι εύκολα!Γιάννης Αθανασίου wrote:Για μένα, προσωπικά, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία:
1. Πόσους αγώνες θα θέλατε, θα αντέχατε, μέσα στη χρονιά;
2. Τί μήκος θα σας άρεσε να έχουν οι αγώνες;
3. Γρήγορες ή απαιτητικές διαδρομές;
4. Δύσκολο έδαφος ή δύσκολη πλοήγηση;
5. Μικρές ή μεγάλες ειδικές;
6. Ναι ή όχι στη νύχτα;
Ας απαντήσουμε σε αυτά και πάμε παρακάτω μετά, σε άλλα θέματα...
Ένα απο τα όμορφα πράγματα του χώρου μας είναι η ποικιλομορφία τόσο του είδους των αγώνων όσο και των ειδών των διαδρομών.
Ασε που έχω απορίες

Τί είδους αγώνες? Μονοήμερους δυήμερους 6ήμερους?
Τι μήκος για πόσες μέρες? Άλλο μήκος έχει ένας μονοήμερος, άλλο ένας διήμερος, άλλο ένας 24ωρος και άλλο ένας 6ημερος!(Διαφορετικό και ανα ημέρα)
Τί σημαίνει απαιτητική διαδρομή?
Δύσκολο έδαφος εννοείς κακοτράχαλο? και πώς γίνεται δύσκολη η πλοήγηση?
Γενικά πάντως εμένα μου αρέσουν οι συνδυασμοί όλων αυτών!
Ένα πρόγραμμα σαν το φετινό αν οι γενικότερες συνθήκες ήταν άλλες και διορθώνονταν και κάποια πράγματα απο όλα αυτά που έχουμε πει είναι θεωρώ καλό!
Το θέμα όμως είναι κυρίως οτι αυτή τη στιγμή τα πράγματα απέχουν πολύ απο το ιδανικό και τι πρέπει να γίνει για να μην ακυρωθούν πάλι αγώνες την τελευταία στιγμή!
Τα trailride όντας ένα ξεχωριστό έπαθλο απο έναν οργανωτή, (!!!) ακολουθεί τη δικιά του στρατηγική και είναι διατεθειμένο να κάνει όλους τους αγώνες που έχει εξαγγείλει!
Στους πρωταθληματικούς μήπως λέω να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μόνο άλλους δύο βία τρείς? Να αποφασίσετε ποιοι πότε πώς, να επικοινωνηθεί νωρίς για να προγραμματίζονται όσοι μπορούν! Αλλιώς φοβάμαι οτι ή δεν θα γίνει κανένας ή θα γίνονται με 10-15 συμμετοχές