Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by georgexj »

γεια σας κ απο μενα.
εισαστε πολυ καγκουρες.ποτε προλαβατε κ γραψατε τοσα.κουραστηκα κ παραλληλα εχω λιωσει στα γελια.
1)Ολα ητανε φανταστικα κ πανω απο ολα το γελιο ητανε παρα πολυ!!!
2)Ο καιρος με το μερος μας κ μας γινανε ολα τα χατηρια κ ασ μην ειχα αυτοκινητο
3)ΣΤΑΥΡΟ με εχεις λιωσει στο γελιο κ οπως λεει κ ο βασιλιας μας εισαι πολυ π@π@ρ@ς!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4)DOCTOR ασε τους περιπτεραδες να λενε.ζηλευουνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5)σημερα ειχα παει αθηνα για δουλειες κ συναντηθηκα με τον βασιλια μας.αν ηξερα τι του ειχατε γραψει κ του τα ελεγα ειμαι σιγουρος οτι θα εψαχνε internet για να μπει μεσα να σχολιασει!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
6)ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ.ΔΕΝ ΚΟΛΑΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΡΑΒΗΞΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(DAGGAS,DOCTOR,TSELIOS,KAGKOYRAS KTL KTL) Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ!!!Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ????
ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αντε να δουμε κ καμια φωτογραφια!!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Image
lker

Post by lker »

Παιδιά επειδή εγώ "σηκώνω" το δεύτερο και μεγαλύτερο μέρος των φωτογραφιών του Πάνου σας ενημερώνω πως θα ολοκληρωθεί περίπου αύριο το μεσημέρι :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote:...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Πάνο βάλε και το mail του Μάνθου για το dropbox.
manthos@to4x4.gr
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Pritanis

Post by Pritanis »

Θέλω κι εγώωωωω!!!

pritanis@imizbiz.com

Μου φαίνεται ότι ήταν μεγάλες οι στιγμές που ζήσατε!
Η βροχή και η λάσπη είναι πράγματι ζηλευτές!
Μπράβο σε όλους που τα κατάφεραν!
Περαστικά σε όσους είχαν ζημιές και ειδικά στον Αρχί που πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τους 60άρηδες!!!

Με το καλό, στην επόμενη!
georgexj

Post by georgexj »

ρε σεις γιατι γελατε????μηπως τα παραλεω???αφου το αυτοκινητο εκανε τα απιστευτα!!!ρε doctor εκει που κολλησαμε δεν ηρθε κ σε τραβηξε????μηπως δεν ειδα καλα???ρε σταυρο εκει που κολλησες εσυ στο πρωτο παιχνιδι που πεξατε δεν περασε ο πανος απο διπλα στο ρελαντι κ σου φωναζε πετα το περιπτερο σου???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pan_terios

Post by pan_terios »

ΟΚ τα mailάκια ;)

Προσοχή στο "dropbox folder"! παίρνουμε ότι θέλουμε με αντιγραφή (copy) και δε σβήνουμε τίποτα!! εκεί μοιραζόμαστε κι αλληλεπιδρούμε όλοι! π.χ. βάζουμε ένα αρχειάκι και σε 10'' μπορούν να το δούν και οι άλλοι... σβήνουμε ένα αρχειάκι το αφαιρούμε κι απ τους άλλλους... ΟΚ? ;)

Dropbox = στικάκι-π@ρτούζα :mrgreen:

...τα λέω έτσι γιατί ξέρω πως μιλάω σε κάγκουρες!!! :lol: :lol: :lol:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΟΧΙ drag n drop!!!!

ΚΑΝΤΕ COPY & PASTE!!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΕΣΑ, Ο 1ος φακελλος ειχε 250 και εχει μονο 193!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΦΑΚΕΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ

ΧΑΖΟΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!! :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”