Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:...Ελπίζω η "συνοδεία" να μην διαβάζει το forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν νομιζω...γιατι αλλιως...Image
Image
kostas654

Post by kostas654 »

xaxaxaxa...σε εκδρομες ερχεται και πεταει σπυρακια....ξερει τι ειναι τα bogger το 100% μπλοκε,τι μαρκα ειναι το μπλοκε,
τι μαρκα ειναι η αναρτηση,τι καταναλωση εχω κλπ κλπ.....λες να θελει να μπαινει και εδω μεσα να ενημερωνεται.... :D
Κώστας Γκιαούρης
aggas

Post by aggas »

kostas654 wrote:xaxaxaxa...σε εκδρομες ερχεται και πεταει σπυρακια....ξερει τι ειναι τα bogger το 100% μπλοκε,τι μαρκα ειναι το μπλοκε,
τι μαρκα ειναι η αναρτηση,τι καταναλωση εχω κλπ κλπ.....λες να θελει να μπαινει και εδω μεσα να ενημερωνεται.... :D
Eσύ τις τα έμαθες Κωστάκη;;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

παιδιά, το θέμα έληξε. όλα καλά.
κύριε Μανώλη, αποδεκτή η συγνώμη σου, αποδεκτή και η συγνώμη μου.
τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο pritanis.
στο παρελθόν δεν έχω ξανα ανακατευτεί σε forum και ιντερνετικές συζητήσεις και ο γραπτός μου λόγος παρασύρεται απο τον προφορικό, χωρίς πολλές φορές να γίνεται αντιληπτός απο τον απέναντι αναγνώστη.
προτείνω λοιπόν για να λύνονται οι παρεξηγήσεις, να κάνουμε τις πολυπόθητες συναντήσεις μας όσοι περισσότεροι μπορούμε για να γνωριζόμαστε απο κοντά και να μπορούμε να κατανοούμε την χαλαρότητα-καγκουριά-χαζομάρα-διάθεση-εγκεφαλικήκαι ψυχολογική διαταραχή του κάθ'ενός μας.
ευχαριστώ για την κατανόηση όλων και τα λέμε απο κοντά κάγκουρες.
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Eιναι και αυτο...
Anyway...
Nα κανονισουμε να περασουμε καλα εκει τωρα στην λιμνη.
Θα ρωτησουμε...θα μαθουμε...και θα πραξουμε αναλογως... :D
ρε κάγκουρες,
τι είναι αυτά που λέτε?
είμαι πολύ επιρεπής σε τέτοιες καταστάσεις :lol:
είμαι ικανός να χάσω και το σπίτι μου αν μπλέξω σε τέτοιες περιπτώσεις. στο παρελθόν το έσωσα στο παρα-πέντε. δεν θέλω να ξανακατρακυλίσω σ'αυτά. τα αποφεύγω τα τελευταία χρόνια. μην μου φυτεύεται ιδέες.

"Τσέλιο μην σκέφτεσαι πάλι ιστορίες" 8-)
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:"Τσέλιο μην σκέφτεσαι πάλι ιστορίες" 8-)
Οχι πες μου αληθεια τωρα...φταιω εγω μετα??? :lol:
Image
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:
Άστον να λέει.......γράφε εσύImage......στο τέλος της χρονιάς θα τα μαζέψω και θα τα κυκλοφορήσωImage
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

λοιπον σε ενα μαγαζακι καθως πρεπει πρεπει να παμε για να πιουμε ενα ποτο σαν ανθρωποι ρε παιδακι μου.οποτε φιλε αντωνη επειδη κ γω ειμαι επιρεπης θα δωσουμε τα κλειδια των αυτοκινητων κ τα λεφτα στον κωστα κ οταν ειναι να φυγουμε να εισαι σιγουρος οτι θα τα εχει δωσει ολααααααα!!!!!!οποτε μην αγχωνεσε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΙΟΤΙ Κ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Κ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:αφου συνοδευομουνα ρε τσελιο τι ηθελες να κανω.....ημουν μαγκομενος
ειχε πεσει σε νεροφαγωμα κ δεν τον εβγαζε ουτε εργατης!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:

πως καναμε στο σχολειο μικροι
ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ,ΓΙΟΥΠΙ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”