xaxaxaxa...σε εκδρομες ερχεται και πεταει σπυρακια....ξερει τι ειναι τα bogger το 100% μπλοκε,τι μαρκα ειναι το μπλοκε,
τι μαρκα ειναι η αναρτηση,τι καταναλωση εχω κλπ κλπ.....λες να θελει να μπαινει και εδω μεσα να ενημερωνεται....
kostas654 wrote:xaxaxaxa...σε εκδρομες ερχεται και πεταει σπυρακια....ξερει τι ειναι τα bogger το 100% μπλοκε,τι μαρκα ειναι το μπλοκε,
τι μαρκα ειναι η αναρτηση,τι καταναλωση εχω κλπ κλπ.....λες να θελει να μπαινει και εδω μεσα να ενημερωνεται....
Eσύ τις τα έμαθες Κωστάκη;;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
παιδιά, το θέμα έληξε. όλα καλά.
κύριε Μανώλη, αποδεκτή η συγνώμη σου, αποδεκτή και η συγνώμη μου.
τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο pritanis.
στο παρελθόν δεν έχω ξανα ανακατευτεί σε forum και ιντερνετικές συζητήσεις και ο γραπτός μου λόγος παρασύρεται απο τον προφορικό, χωρίς πολλές φορές να γίνεται αντιληπτός απο τον απέναντι αναγνώστη.
προτείνω λοιπόν για να λύνονται οι παρεξηγήσεις, να κάνουμε τις πολυπόθητες συναντήσεις μας όσοι περισσότεροι μπορούμε για να γνωριζόμαστε απο κοντά και να μπορούμε να κατανοούμε την χαλαρότητα-καγκουριά-χαζομάρα-διάθεση-εγκεφαλικήκαι ψυχολογική διαταραχή του κάθ'ενός μας.
ευχαριστώ για την κατανόηση όλων και τα λέμε απο κοντά κάγκουρες.
St. Tselios wrote:Eιναι και αυτο...
Anyway...
Nα κανονισουμε να περασουμε καλα εκει τωρα στην λιμνη.
Θα ρωτησουμε...θα μαθουμε...και θα πραξουμε αναλογως...
ρε κάγκουρες,
τι είναι αυτά που λέτε?
είμαι πολύ επιρεπής σε τέτοιες καταστάσεις
είμαι ικανός να χάσω και το σπίτι μου αν μπλέξω σε τέτοιες περιπτώσεις. στο παρελθόν το έσωσα στο παρα-πέντε. δεν θέλω να ξανακατρακυλίσω σ'αυτά. τα αποφεύγω τα τελευταία χρόνια. μην μου φυτεύεται ιδέες.
λοιπον σε ενα μαγαζακι καθως πρεπει πρεπει να παμε για να πιουμε ενα ποτο σαν ανθρωποι ρε παιδακι μου.οποτε φιλε αντωνη επειδη κ γω ειμαι επιρεπης θα δωσουμε τα κλειδια των αυτοκινητων κ τα λεφτα στον κωστα κ οταν ειναι να φυγουμε να εισαι σιγουρος οτι θα τα εχει δωσει ολααααααα!!!!!!οποτε μην αγχωνεσε!!!!
ΔΙΟΤΙ Κ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Κ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!!!