Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by lker »

Πρώτα απ όλα να πω ότι σε τιμάει πολύ αυτή σου η κίνηση ... το να παραδεχτει κάποιος το λάθος του είναι μεγάλη υπόθεση!!!

Αλλά αυτό μου κάθεται κάπως ...

Τωρα για τις.......σπουδες σου που σε εθιξαν περισοτερο απο ολα Αντωνη, ΜΠΟΡΕΙΣ να εισαι (αν ειναι οπως τις περιγραφεις) ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!!!!

δηλαδή αν δεν είναι έτσι οπως τα περιγράφει ο Αντώνης δεν μπορεί να είναι υπερήφανος κάποιος ? Μην κατηγοριοποιείς έτσι τους ανθρώπους αδερφέ μου .... τους αδικείς ... Με συγχωρείς προκαταβολικά αν δεν κατάλαβα σωστά τα γραφόμενά σου.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
kostas654

Post by kostas654 »

παιδια εγω που εκανα στριπτιζ σε χοντρες κυριες μιλωντας τους γερμανικα για να μπορεσω να σπουδασω.....μετραει...να ειμαι και εγω υπερηφανος? :D
Κώστας Γκιαούρης
lker

Post by lker »

Με γονάτισες στα γέλια ρε κουφάλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τσέλιο σενάριοοοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toro

Post by toro »

[quote="lker".. Με συγχωρείς προκαταβολικά αν δεν κατάλαβα σωστά τα γραφόμενά σου.[/quote]........... Ειναι αληθεια φιλε ''iker'', οτι δυσκολευωμαι να......γραψω, ΑΚΡΙΒΩΣ τη....σκεψη μου!!!!! (Αλλωστε στο......δημοτικο δεν εκαναν.....συντακτικο εκεινα τα....χρονια!!!!!! :lol: :lol: :lol: )
aggas

Post by aggas »

kostas654 wrote:παιδια εγω που εκανα στριπτιζ σε χοντρες κυριες μιλωντας τους γερμανικα για να μπορεσω να σπουδασω.....μετραει...να ειμαι και εγω υπερηφανος? :D
Όχι απλά υπερήφανος..............ΑΞΙΟΣ!!!!!!
ImageImage
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Α γεια μας. :D

Είμαι πολύ περήφανος για την "ποιότητα" των κάγκουρων. :D
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
kostas654

Post by kostas654 »

lker wrote:Με γονάτισες στα γέλια ρε κουφάλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τσέλιο σενάριοοοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν χρειαζεται σεναριο ειναι πραγματικη ιστορια και στην εχω ετοιμη...ξεκολλα ασε τις μ@λακιες και ελα πανω να στην πω απο κοντα
Κώστας Γκιαούρης
johny4x4

Post by johny4x4 »

Πωπω! Γαμ....κατε στο γραψιμο ρε που...δες!!!!
Η αλήθεια πάντος είναι οτι δεν μπορείς με τίποτα να καταφέρεις αυτά που λες να τα απωτυπώσεις στο χαρτί.
Για τους περισσότερους τσακωμούς αυτό ευθύνεται.
Για αυτό σκατά κάγκουρες είσαστε. Αν είσασταν κάγκουρες δεν θα τσαντιζόσασταν με τιποτα!!!
Αντωνάκη έλα θα σου κάνουμε γουτσου γούτσου!!! :lol: :lol:
Και κάτι τελευταίο. Κάντε εκεινο τον τσελιο να τσαντιστει και να βγάζει αφρούς ο π...της να γελάσουμε λίγο!!
Image
lker

Post by lker »

toro wrote:
lker wrote:.. Με συγχωρείς προκαταβολικά αν δεν κατάλαβα σωστά τα γραφόμενά σου.
........... Ειναι αληθεια φιλε ''iker'', οτι δυσκολευωμαι να......γραψω, ΑΚΡΙΒΩΣ τη....σκεψη μου!!!!! (Αλλωστε στο......δημοτικο δεν εκαναν.....συντακτικο εκεινα τα....χρονια!!!!!! :lol: :lol: :lol: )
Όπως είπα να με συγχωρείς τότε.

lker

Post by lker »

kostas654 wrote:
lker wrote:Με γονάτισες στα γέλια ρε κουφάλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν χρειαζεται σεναριο ειναι πραγματικη ιστορια και στην εχω ετοιμη...ξεκολλα ασε τις μ@λακιες και ελα πανω να στην πω απο κοντα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”