Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

Καταρχάς κύριε «Λεβέντη»
Διαβάζοντας αυτά που έγραψες, σκέφθηκα να σου απαντήσω με διάφορους τρόπους. Θα μπορούσα να σε βρίσω για την πρώτη σου πρόταση και θα μπορούσα να σε γράψω στ’αρχίδια μου για όλες τις υπόλοιπες.
Θα έπρεπε να είχες καταλάβει τόσο καιρό που βρίσκεσαι σ’αυτό το χώρο ότι «ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΒΑΛΕ» δεν παίζει παρεξήγηση ακόμα και στα χοντρά σχόλια.
Θα παρατήρησες βέβαια ότι αυτά που σου είχα γράψει ήταν «ειρωνικά», «καυστικά», «κοροϊδευτικά», «σαρκαστικα». ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ «ΜΕΓΑΛΕ»
Αλλά τι λέω? Αν το είχες καταλάβει δεν θα έγραφες τις μαλακίες που έγραψες. Όλοι οι άλλοι κατάλαβαν ότι έκανα πλάκα, εκτός απο εσένα. (ποιός έχει τώρα το κόμπλεξ?) αν δεν σηκώνεις το σχόλιο, την πλάκα και το ζόρισμα, κακώς γράφεις εδωμέσα. Θα έπρεπε πρώτα να διαβάσεις καλά αυτό «Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ»

Και αναρωτήσου τώρα. Μήπως πρίν γράψω αυτές τις μαλακίες θα έπρεπε να σκεφτώ πρώτα ότι ο «μικρός» έκανε πλάκα?
Λέω μήπως?
Όποιος παρακολουθεί αυτόν τον χώρο, ξέρει πολύ καλά το ύφος μου και το χαβαλέ μου. Ειδικά αυτοί που με έχουν γνωρίσει απο κοντά, ξέρουν ότι «ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ», κατάλαβες? Εδω γράφουμε και γελάμε, hello … hello… XA XA XA, ξέρεις. Κάνουμε πλάκα, κανείς δεν προσπαθεί να αποδήξει ότι είναι ο καλύτερος. Αυτοσαρκαζόμαστε και κάνουμε πλάκα.
Να σου πώ ρε φίλε και κάτι άλλο? Αν στο παρελθόν δεν είχαμε ανταλάξει ούτε λέξη μέσα απο το χώρο αυτό, δεν θα σου έκανα πλάκα και δεν θα σου έγραφα τίποτα, θεωρώντας όμως ότι επειδή συμμετέχεις και γράφεις εδωμέσα, θα καταλάβαινες και το ύφος των γραφόμενών μου. (όλοι οι άλλοι το κατάλαβαν).

Το θεματάκι για το αν το τζιπάκι σου είναι όλο το χρόνο στο βουνό, είναι δικό σου θέμα. Εγώ τη «βρίσκω» να το λύνω και να το ξαναδένω. Εγώ τη «βρίσκω» να το φτιάχνω μόνος μου όταν χαλάει. Το λίγο χρόνο που έχω τα βράδια τον αφιερώνω στην πνευματική μου χαλάρωση φτιάχνοντας – χαλώντας ή οδηγώντας τον υποπόταμο. Εσύ μπορεί να γουστάρεις μόνο να οδηγάς το τζιπάκι σου. Εγώ γουστάρω και να το μαστορεύω.
Κέφια είναι αυτά... Δέν πούλησα μούρη ποτέ για τις δυνατότητες του υποπόταμου καθώς δεν έχει και τις μεγαλύτερες. (διάβασε παλιότερα αν θές για σπασίματα, για πετρελαιοκινητήρες κ.λ.π. άρα? Τι μούρη πουλάω?)
Και φυσικά δεν είναι τόσο καλό αυτοκίνητο σαν το δικο σου που χαλάει σπάνια.

«Εμπάθεια» ? «κόμπλεξ» ?
ποιός εγώ?
Ρώτα να μάθεις.
Ή ακόμα αν θές διάβασε να καταλάβεις.
Αφού γουστάρεις να γράφεις εδωμέσα, καλά θα κάνεις να κάτσεις να διαβάσεις κάποια απο τα παλιά γραφούμενα για να καταλάβεις με ποιούς συνομιλείς και με ποιό ύφος συνομιλούμε.

Την ηλικία την έθιξα λόγω της CAYEEN, πλάκα έκανα. HELLO!!!!!!!! Πλάκα λέμε!!!!!!
Και εδώ να σου εξηγήσω ότι αν διαβάσεις εδωμέσα έχει γίνει αναφορά απο πολλούς ότι τα μεγάλα, ακριβά, ευρύχωρα, άνετα, ταξιδιάρικα αυτοκίνητα (τύπου CAYEEN, Cherokee, terrano, κ.λ.π.) είναι αυτοκίνητα για μεγάλους σε ηλικία κ.λ.π. εκεί κόλαγε και το «Π»
ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ.

Αν σε πείραξε αυτό «πέρασε ο πούλος και είπε να τον πάρεις» τότε συγνώμη. (είναι γκρουπάκι στο facebook και κάνουμε πλάκα)

Αυτό που με ενόχλησε όμως περισσότερο απο όλα...
«Αν οπως λες, εχεις.........σπουδασει (μηχανικος;;;) , τοτε συγχαρητηρια!!!!!! Χαλαλι τα λεφτα που ξοδεψε ο Πατερας σου γι'αυτο!!!!!!»
Και που με ξέρεις ρε και τα λές αυτά?
Ξέρεις εμένα? Ξέρεις τον Πατέραμου?
Ξέρεις εσύ ρε πως σπούδασα εγώ?
Επειδή δεν γουστάρω να μου λέει κανείς για τις σπουδες μου, για τον Πατέρα μου και για τη δουλειά μου, πρέπει να σου απαντήσω γιατί είναι ντροπή να σχολιάζεται.
Δεν έχεις ιδέα πως σπούδασα, δεν μπορείς να ξέρεις άν κάποιος πλήρωσε τις σπουδές μου ή αν δούλευα υδραυλικά στις οικοδομές για να πληρώνω το νοίκι μου. Δεν με ξέρεις και καλό θα είναι να μην με γνωρίσεις και ποτέ.
Θά έπρεπε να ντρέπεσαι γιαυτό που έγραψες. Είσαι και μεγάλος άνθρωπος.

Τέλος πάντων...
Καλή καρδιά...
Επειδή στη ζωή μου δεν έχω κάνει εχθρούς και δεν έχω σκοπό να κάνω μέσω ίντερνετ, δίνω τόπο στην οργή, σταματάω να ασχολούμε εδώ.
Σου εύχομαι κύριε καλή συνέχεια, καλούς αγώνες, καλές εκδρομές, καλά να περνάς και μακάρι να καταφέρω κι’εγώ να φτάσω τα 56.
Καλά να περάσετε στη Λίμνη Πλαστήρα. Εγώ λέω να πάω στη βάφτηση του agga μιας και δεν θα μπορέσει να έρθει λόγω αλλαγής τη ημερομηνίας.

Φυσικά και δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου κύριε, αφού το χιούμορ μας απέχει μερικές χιλιετίες.
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...ίντα 56 καλέ μου Πρόεδρέ; .....εκουζουλάθηκες; 156 θα φτάσεις με τη τσικουδιά και με τη στάκα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: (άντε και με καμμιά σοκοφρέττα ενδιάμεσα!!!!)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!!!! (...και σε όποιον αρέσει....)

....και δεν πάμε όλοι στη βάφτιση του αγγά;!!!! :)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!!!! (...και σε όποιον αρέσει....)
ψιλομαλάκας είμαι που κάθομαι και ασχολούμε αλλά τέλος πάντων...
καλή καρδιά κυρ-Πάνο.
άντε κι'εσύ, αν στο παρελθόν σου έγραψα κάτι και σε στεναχώρεσα πές μου να σου ζητήσω συγνώμη. :|
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Τί λέτε μωρέ κάγκουρες?

Άντε ξεκολλάτε...
Άμα θέλετε πάμε όλοι μαζί στην βάφτιση του agga, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Μην ακούω ιστορίες "εγώ εδώ εσείς εκεί" κλπ κλπ κλπ...

Άντε και έχω κανονίσει και άδεια από την γυναίκα μου (δυσκολεύτηκα είναι η αλήθεια...).

Μανώλη, έχασες το νόημα του καγκουροκλάμπ.
ΧΑΒΑΛΕΣ!

Βασιλιά μου, μην μας αναγκάσεις να έρθουμε Κρήτη να σε σούρουμε μέχρι την λίμνη...
Θα βάλουμε το drimon με το jimny να σε τραβάει όλη την Εθνική :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....η συγνώμη σου Πρόεδρε δεν γίνεται δεκτή και δεν γίνεται δεκτή για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν χρειάζεται.....δεν είπες κάτι που να απαιτεί συγνώμη.....και άν είπες ήταν στα πλαίσια του χιούμορ και της γενικώτερης όμορφης διάθεσης και χαβαλέ!!!!

...τώρα δεν είναι ώρα για στεναχώρια και απογοήτευση....τώρα που έρχεται το καλοκαίρι ακάθεκτο και ο ήλιος ο καβλερός θα ζεστάνει τις ψυχές και τις καρδιές μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

...άς ανυψωθούμε στο υψηλώτερο στερέωμα και άς αφεθούμε ανάλαφρα.....μακρυά απο τα μυάσματα της κάθε ημέρας μας....και άς εξαγνιστούμε απελευθερωμένοι και στροβιλιζόμενοι μέσα στην έκσταση που νιώθει ο κολυμβητής στην κορφή του κύματος.....
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...καβλερός...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε!
χέσεμε!

antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...άς ανυψωθούμε στο υψηλώτερο στερέωμα και άς αφεθούμε ανάλαφρα.....μακρυά απο τα μυάσματα της κάθε ημέρας μας....και άς εξαγνιστούμε απελευθερωμένοι και στροβιλιζόμενοι μέσα στην έκσταση που νιώθει ο κολυμβητής στην κορφή του κύματος.....
:shock: ΤΙ ΛΕΕΙ? :shock:

:?: :roll: :? :shock: :o :geek: :ugeek:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...άντε μέχρι και ποίηση επιστράτευσα για να σε εμψυχώσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...επίσης πρέπει να σημειώσω ότι δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ ούτε την ίδια ποιότητα αυτού....κάποιοι δε, δεν την διαθέτουν καθόλου!!!
Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι δεν χρειάζεται να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για τέτοια θέματα.....
Last edited by PanosXJ on Mon May 03, 2010 11:12, edited 1 time in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Αααααααααααααχ...
Απο που να αρχισω?
Σας γνωριζω και τους δυο (απο κοντα...οχι ''ιντερνετικα'')...
Πως τα καταφερατε να παρεξηγηθητε...ενας ΚαγκουροΘεος το ξερει.

Μανωλη...

Δεν τον γνωρισες τον Αντωνη και δυστυχως το απροσωπο Ιντερνετ σε εκανε να παρεξηγησεις τα γραφομενα του.
Μην κανουμε σαν παιδια και ''μουτρονουμε'' με ασημαντες αιτιες.
Θα μου πεις ''ρε Τσελιο εσυ τα λες αυτα?Ξεχνας τι εγινε με τον Doctor?''
Nαι...εγω τα λεω.
Τα λεω γιατι και εγω απο μ@λ@κι@ μου,του,μας...εγινε η παρεξηγηση και ευτυχως τα ειπαμε απο κοντα και ειδαμε απο χαζομαρα γινανε ολα.
Λοιπον...το καλυτερο που εχει να γινει ειναι να ερθεις στην Συναντηση (ακομα και κουτσος) για να βρεθουμε,να τα πουμε,να Καγκουριασουμε και μετα θα δεις πως εσας τους δυο δεν σας χωριζει ΤΙΠΟΤΑ.

Αντωνη...

Τα καταφερες ακομα μια φορα... :lol: :lol: :lol:
Σε ξερω καλα και ειμαι 1000% σιγουρος πως αυτα που εγραψες τα εγραψες για την πλακα - πειραγμα
Αλλα...δεν σε γνωριζουν ολοι καλα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ελπιζω να ηρεμίσεις και να σκεφτεις πως χωρις εσενα ΚαγκουροΣυναντηση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...(και εδω δεν κανω πλακα)

Υ.Γ. Οχι τιποτε αλλο...αλλα θα χασω την μεγαλυτερη κοντρα ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ που εγινε ποτε.
Ειστε και οι δυο τοσο Καγκουρες που θα ειναι σαν να χανεις αγωνα Σεννα - Σουμαχερ. :lol:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....ααααααα άν δεν έλθει ο Πρόεδρας δεν έρχομαι κι εγώ...... :roll:
XJ RULZZZZZZ!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”