Pet4x4 wrote:Το "και σάν παρέα θα μας ακούσουν" ξέχνα το... ξέρω τι σου λέω. Θα βγούν μετά απο όλες τις άκρες της Ελλάδας και θα λένε εμάς ποιος μας ρώτησε, κτλ... ΣΟΑΑ και έλυξε η ιστορία, δέν μπορει να πεί κανείς τίποτα, και αυτός στον ΣΟΑΑ θα είναι γραμμένος!
Καλά και απο τον ΣΟΑΑ να έρχεται πάντα κάποιοι θα γκρινιάζουν οτι δεν έχουν λόγο και δεν ακούγονται!
Απλά αυτό που λέω είναι αν η ΕΘΕΑ θέλει πραγματικά τη γνώμη αγωνιζομένων τότε θα ακούσει και την "παρέα" μιας και αυτή η "παρέα" είναι μία σημαντική (η σημαντικότερη θα έλεγα) δύναμη που συντηρεί τους αγώνες
DINIE wrote:
Μην ξεχνάτε ότι της Ζ2 δεν γραφτήκαμε. Και είμαστε σίγουρα οι περισσότεροι.
Πράγματι αυτό το ξέχασα
DINIE wrote:Αν μαζευτούμε δέκα καλά θα είναι. Για λιγότερους μας κόβω. Ας γράψουμε εδώ ποιοί θα ερχόντουσαν σε μία συνάντηση. Έστω την πρόθεση, ασχέτως αν θα τα καταφέρουνε.
Για να δούμε (για να γράψουν και αυτοί που παρακολουθούν αλλά δε συμμετέχουν, ξέρουν αυτοί

)
Πρόθεση παρουσίας σε συνάντηση αγωνιζομένων για τα θέματα των αγώνων αντοχής.
Δημητριάδης Σταύρος