Smittybilt XRC
- Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Re: Smittybilt XRC
Σου εστειλα π.μ.
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high..." Ayrton Senna
και ποιά η γνώμησου?gvp wrote:Σου εστειλα π.μ.
if it doesn't break, fix it until it does
Δεν εχω προσωπικη γνωμη,αλλα απο εναν φιλο που ειχε εναν δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια... 

"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high..." Ayrton Senna
ok.
ο λόγος? ξέρουμε?
ρωτάω γιατί γενικότερα η τιμή του είναι πολύ δελεαστική για κάποιον που ψάχνει εργάτη.
αν συγκρίνεις τιμές, είναι μεγάλη η διαφορά. εγώ για παράδειγμα το σκεφτόμουν να πάρω τον 10000lb.
γιαυτό και ρωτάω περισσότερες πληροφορίες. π.χ. τα έφτυσε μετά απο λίγη χρήση? δεν έχει δύναμη? κάηκε? ζεστάθηκε? δεν είναι στεγανός? είναι αργός? κλπ.
ευχαριστώ.
ο λόγος? ξέρουμε?
ρωτάω γιατί γενικότερα η τιμή του είναι πολύ δελεαστική για κάποιον που ψάχνει εργάτη.
αν συγκρίνεις τιμές, είναι μεγάλη η διαφορά. εγώ για παράδειγμα το σκεφτόμουν να πάρω τον 10000lb.
γιαυτό και ρωτάω περισσότερες πληροφορίες. π.χ. τα έφτυσε μετά απο λίγη χρήση? δεν έχει δύναμη? κάηκε? ζεστάθηκε? δεν είναι στεγανός? είναι αργός? κλπ.
ευχαριστώ.
if it doesn't break, fix it until it does
-
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλά απο εμπειρια φιλου μου τα παει μια χαρα...
Αλλα εχει ενα Jimny και δεν ζοριζεται ιδιαιτερα (λογου βάρους).
Αλλα εχει ενα Jimny και δεν ζοριζεται ιδιαιτερα (λογου βάρους).

- black pete
γνωστος τον φωραει(xrc8) σε hi lux χωρις προβληματα
...πάντως Αντώνη σαν κάτοχος του ιδιαίτερου οχήματος XJ δεν πολυχρειάζεσαι εργάτη....τώρα άμα σκέφτεσαι αλτρουιστικά και ανθρωπιστικά και θέλεις να βοηθάς κανέναν ραγκλερά που και που τότε βάλε....πάντως το εξαιρετικό όχημά σου το XJ δεν τον έχει ανάγκη....
Θα πρέπει να σου θυμήσω ότι οι ρανγκλεράδες τώρα έχουν γουρούνες για τα ξεκολλήματα και για αυτό μην πετάξεις τα λεφτά σου...
Παρ'όλα αυτά άν θέλεις να βοηθάς τα φτωχά και αποπροσανατολισμένα αυτά παιδιά, αγόρασέ τους μια γουρουνίτσα....
Θα πρέπει να σου θυμήσω ότι οι ρανγκλεράδες τώρα έχουν γουρούνες για τα ξεκολλήματα και για αυτό μην πετάξεις τα λεφτά σου...
Παρ'όλα αυτά άν θέλεις να βοηθάς τα φτωχά και αποπροσανατολισμένα αυτά παιδιά, αγόρασέ τους μια γουρουνίτσα....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Έτσι όπως το πάμε θα μεταφέρουμε το κάγκουρες κλάμπ σε όλο το 4χ4.