Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων

lker

Re: Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων

Post by lker »

Nicolas wrote:Το οτι έγιναν αγώνες με περισσότερες συμμετοχές από όσες ήταν οι αγωνιστικές άδειες που πληρώθηκαν στην ΕΘΕΑ, προσωπικά το άκουσα πρώτη φορά στο σεμινάριο τεχνικών εφόρων από τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ, Γιώργο Κοσμόπουλο.
Το ανέφερε ως παράδειγμα του γιατί προτιμήθηκαν οι ετήσιες άδειες από τις ημερήσιες.
Φυσικά, παρόλες τις απορίες μας δεν επεκτάθηκε περισσότερο.
Αφέθηκε δε να υπονοηθεί πάντως πως ο εν λόγω οργανωτής δεν έχει σχέση με τον χώρο μας.
Άρα Νικόλα και αν ισχύουν αυτά που είπε ο συγκεκριμένος κύριος δεν υπάρχει καμία σχέση με τον τετρακίνητο κόσμο ... και αν ισχύει αυτό φίλε Keravne χάνεις πολλά points στις απόψεις που εκφέρεις ωντας παραπληροφορητής (και που μάλιστα πολύς κόσμος τις ασπαζετε και επικροτεί), μιας και προφανώς αφού άφησες να εννοηθεί ότι τον γνωρίζεις, τεχνηέντως ήθελες να τον εμπλέξεις με τα 4χ4 δρώμενα ...
Το βήμα πάντως είναι εδώ για να διαψεύσεις ή και όχι.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

lker wrote:
Nicolas wrote:Το οτι έγιναν αγώνες με περισσότερες συμμετοχές από όσες ήταν οι αγωνιστικές άδειες που πληρώθηκαν στην ΕΘΕΑ, προσωπικά το άκουσα πρώτη φορά στο σεμινάριο τεχνικών εφόρων από τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ, Γιώργο Κοσμόπουλο.
Το ανέφερε ως παράδειγμα του γιατί προτιμήθηκαν οι ετήσιες άδειες από τις ημερήσιες.
Φυσικά, παρόλες τις απορίες μας δεν επεκτάθηκε περισσότερο.
Αφέθηκε δε να υπονοηθεί πάντως πως ο εν λόγω οργανωτής δεν έχει σχέση με τον χώρο μας.
Άρα Νικόλα και αν ισχύουν αυτά που είπε ο συγκεκριμένος κύριος δεν υπάρχει καμία σχέση με τον τετρακίνητο κόσμο ... και αν ισχύει αυτό φίλε Keravne χάνεις πολλά points στις απόψεις που εκφέρεις ωντας παραπληροφορητής (και που μάλιστα πολύς κόσμος τις ασπαζετε και επικροτεί), μιας και προφανώς αφού άφησες να εννοηθεί ότι τον γνωρίζεις, τεχνηέντως ήθελες να τον εμπλέξεις με τα 4χ4 δρώμενα ...
Το βήμα πάντως είναι εδώ για να διαψεύσεις ή και όχι.
Ναι, έτσι είναι.
Και εγώ που το είχα ακούσει προσωπικά,
με την αναφορά του κεραυνού νόμιζα πως έχει ξαναγίνει και στον χώρο του 4x4...

Ωστόσο το θέμα εμπλέκεται και με τα τετρακίνητα δρώμενα από την στιγμή που μας ζητάνε να πληρώσουμε
και εμείς, επειδή η ΕΛΠΑ δεν μπορεί να τον κάνει ντα...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

Αυτά είναι τα ωραία της ανωνυμίας ;)
Πετά κάτι και άσε τους άλλους να κουρεύονται, λογαριασμό θα δώσεις
:evil: :evil:
Δημητριάδης Σταύρος
keravnos

Post by keravnos »

Δυστυχώς για εσάς δεν μπορώ να σας αποκαλυφθώ. Αν το κάνω δεν θα μπορώ πια να σας ενημερώνω. Αν θέλετε το δέχεστε όπως δέχεστε την αξιόπιστη πηγή που λέει ένας δημοσιογράφος, το ψευδώνυμο με το οποίο γράφουν άλλοι δημοσιογράφοι κλπ. Όσοι έχετε επαφές στο χώρο ρωτήστε και διασταυρώστε αυτά που γράφω και κρίνετε (ήδη βγήκαν 2 του χώρου, aapo & syperspy κα το επιβεβαιώνουν).
Για το κουίζ θα σας πω ότι ονόματα και αποδείξεις δεν έχω φυσικά αφού δεν είμαι στην ΕΘΕΑ. Σας λέω τι κυκλοφορεί στην ΕΘΕΑ και σε ανθρώπους που γνωρίζουν καταστάσεις. Όμως κάνω και μερικές σκέψεις τις οποίες μπορώ να μοιραστώ μαζί σας και εσείς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Πόσοι από σας που τρέξατε πέρυσι και σε ποιούς αγώνες δεν πήρατε τη μπλε καρτέλα της αγωνιστικής άδειας? Γιατί αίτημα ενός οργανωτή δεν προωθήθηκε από την ΕΘΕΑ στην επιτροπή?
Έχω και μερικά ακόμα αλλά αν σας τα πω θα εκτεθούν άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα και αυτό δεν το θέλω.
Το γιατί δεν το ανακοινώνει η ΕΘΕΑ είναι δικό της θέμα. Οι πληροφορίες μου λένε ότι προσπαθεί να μη τραβήξει τα πράγματα στα άκρα ώστε να βρεθεί μια όσο το δυνατόν ανώδυνη λύση δίνοντας ακόμα χρόνο στους εμπλεκόμενους. Αρκετά προβλήματα είχε και έχει με τους παραλογισμούς μας στα 4χ4. Ούτε και είναι σωστό κατά τη γνώμη μου να βγει η αρχή του χώρου να ανακοινώνει ότι ο τάδε και ο τάδε με κλέβουν ή μου χρωστάνε λεφτά. Για σκεφτείτε το.

Nicolas ο ΣΟΑΑ δεν ξέρει και δεν ενημερώνετε για το χώρο μας αφού μέχρι στιγμής δεν ασχολείτε μαζί μας.
keravnos

Post by keravnos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Νέα από την Κεραυνούπολη

1. Οι γιατροί αδυνατούν να βρουν λύση στην κατάθλιψη στην οποία έπεσε ο κεραυνός μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Και δε να βρουν για ποιά SMS μιλάει!

2. Η κατάσταση δείχνει σοβαρή, ιδίως μετά τις κρίσεις φαντασιώσεων που παρουσίασε, ανακαλύπτωντας ανύπαρκτες καταστάσεις.

3. Και βέβαια ανίατη φαίνεται η ονείρωση ότι θα παραμείνει να ελέγχει τα όσα γίνονται στο χώρο της τετρακίνησης και των αγώνων, ιδίως τη στιγμή που τον σταματούν 30 εκατοστά χιόνι!

ΥΓ. Αλήθεια ο superspy γιατί δε συζητά το θέμα στο δικό του site;
Κύριε Αθανασίου μη ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης πετώντας και πάλι τη μπάλα έξω από το γήπεδο όπως κάνετε πάντα.
Απαντήστε ή σχολιάστε αυτά που γράφω. Εσείς ξέρετε καλύτερα από κάθε άλλον τι γίνετε. Εκτός και αν τα παραμύθια με τα οποία προσπαθείτε να αποσυντονίσετε το χώρο τα έχετε πιστέψει και εσείς ο ίδιος. Μήπως σας έχουν γίνει δεύτερη φύση?
Astrapi

Post by Astrapi »

keravnos wrote:Δυστυχώς για εσάς δεν μπορώ να σας αποκαλυφθώ. Αν το κάνω δεν θα μπορώ πια να σας ενημερώνω.
Tην ρ. . . .ά(στο ευγενικότερο πληροφορια) ,πολλοί αγάπησαν τον ρ . . . .νο (στο ευγενικότερο πληροφοριοδότη) ΚΑΝΕΙΣ ;)
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

keravnos wrote: Nicolas ο ΣΟΑΑ δεν ξέρει και δεν ενημερώνετε για το χώρο μας αφού μέχρι στιγμής δεν ασχολείτε μαζί μας.
Κοίτα το σεμινάριο ΤΕ δεν είναι για τα 4x4, είναι γενικώς για όλα τα μηχανοκίνητα.
Ο Γιώργος ο Κοσμόπουλος παρεβρέθηκε στα δύο τελευταία σεμινάρια αν δεν απατώμαι και άκουσε τα προβλήματά μας.
Ξαναθυμίζω οτι επρόκειτο για την ετήσια συνάντηση ΤΕ και τα όποια θέματα ήταν επί του αντικειμένου.
Για να μην αναφέρω οτι ανάμεσα στους παλαιούς και νέους τεχνικούς εφόρους που παρεβρέθησαν πανω από τους μισούς ήταν τετρακίνητοι.
Κατά συνέπεια, η μεγαλύτερη και εντονότερη κουβέντα που τράβηξε μέχρι αργά ήταν περί 4x4. Όπως αντιλαμβάνεσαι μπορεί ο ΣΟΑΑ να μην ασχολείται επίσημα μαζί μας ωστόσο ο πρόεδρός του έχει μία καλή γνώση του τί συμβαίνει.

Και σε τελική ανάλυση, κόφτε το τροπάρι με τους κεραυνούς και τις αστραπές.
Αρχίζουν πλέον και ξεπερνιούνται και τα δικά μου όρια στο θέμα της ανωνυμίας.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
keravnos

Post by keravnos »

Αφήστε αυτό το ρίσκο να το πάρω εγώ. Για την ουσία δεν έχετε να πείτε τίποτα?

Και καλά εσείς αλλά όλες αυτές οι λέσχες που έχετε βάλει σαν υποψήφιες δεν έχουν μιλιά? Δεν έχουν άποψη? Γιατί δεν μας λένε και εμάς τις απόψεις τους?
keravnos

Post by keravnos »

Έχω και μια ακόμα ερώτηση προς τους ιδρυτές της ομοσπονδίας.
Θα κάνετε πρώτα μερικές συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους στους αγώνες για να βρείτε μια κοινή συνιστώσα τόσο στους κανονισμούς όσο και στο πρόγραμμα ή θα πάτε σε συγκέντρωση μόνο για ίδρυση και μετά βλέπουμε? Για δοκιμάστε τον πρώτο τρόπο να δούμε αν θα έχει μέλλον η προσπάθεια μη τα σκατώσουμε τζάμπα όλα.
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Και τιμητής της ομοσπονδίας τώρα; Πολύπλευρη προσωπικότητα!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν αξίζουν σχολιασμού ψευδείς πληροφορίες που εκτοξεύονται ανώνυμα, ρουφιανιές κατα το ελληνικό. Αν δεν έχεις το θάρρος της γνώμη σου, με γειά σου χαρά σου. Το να μην το εκτιμώ και να το απορρίπτω δικό μου δικαίωμα.

Αν θες απάντηση στα ΨΕΜΑΤΑ σου, υπέγραψε τα γραφόμενα. Στους ανώνυμους ταιριάζει η περιφρόνηση. Χάρισμά σου λοιπόν...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”