Και τι να κάνει δηλαδή ? Αν ρε συ δε μιλήσετε εσείς οι αγωνιζόμενοι ποιος θα μιλήσει ? Το είπα και το ξαναλέω! Αν δεν υπήρχε η κάβλα σας αγώνες δε θα υπήρχναν! Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!!!

Σταυρο το ξερω...ακριβως τα ιδια γραφονταν και περσι και τα ιδια θα γραφονται και του χρονου και παει λεγοντας...καποιες φορες ομως οταν εχεις αφιερωσει τοσο χρονο σε κατι και βλεπεις τετοια απαξιωση απο αλλους χωρις καν να ειναι εκει...ε σε πιανει κατι...και εσυ νομιζω το ιδιο θα εκανεςSt. Tselios wrote:Αχ,Κωστακη......κολυμπας σε θολα νερα και "θα βαλεις νερο απο το snorkel."
Θα νευριασεις...θα χαλαστεις...και ακρη δεν θα βγαλεις.
Να την βαλουν στο κεφαλι του Βασιλια την καμερα.....και αν δεν γινει...ντοκιμαντερ...kostas654 wrote:Αλλα επρεπε να τους πω για την αλλη ιδιοτητα μου( του καγκουρα)
Να βαλουν μια καμερα στην πλατη και να ερθουν στην Γ΄ αν θελουν να δουν θεαμα και πως γινονται οι πραγματικοι αγωνες
Τί ντοκιμαντερ;St. Tselios wrote: Να την βαλουν στο κεφαλι του Βασιλια την καμερα.....και αν δεν γινει...ντοκιμαντερ...
Καντε για ένα χρόνο (ή στην τελική για όσο χρειαστεί) ότι δεν κατεβαίνετε φιλαράκι και οργανώστε φιλικά ... αντρικούς (από τις αντρικές) ... και καγκουροεκδρομές και σου λέω εγώ αν δεν τους κόψει λόρδα ... γιατί αυτά είναι ντόμινο ... θα αγγίξει από οργανωτές μέχρι και επαγγελματίες του χώρου ... λέω εγώ τώρα ... ο αφελής ή και ρομαντικόςSt. Tselios wrote:Φιλε Λευτερη δεν βγαινει ακρη...
Εχω διαβασει καθε σελιδα που εχει γραφτει και καθε λεξη.
Η υποθεση με θυμιζει Ελληνικο Κρατος.
Χρωσταει μεχρι τον Αρη (Δεν υπαρχουν χρηματα για τους αγωνες 4Χ4)
Σκανδαλα παντου (Σαν αυτο με τις αδειες)
Τα οικονομικα μετρα αλλαζουν καθε χρονο γι'αυτο ειναι δυσκολες οι ξενες επενδυσεις (οι κανονισμοι 4Χ4 αλλαζουν καθε τοσο και χρειαζονται συνεχεια αλλαγες τα αυτοκινητα...και χρημα)
Να πεις οτι και κατι κερδιζεις?
Αυριο που θα ερθεις θα σου δειξω το τροπαιο του Πρωταθλητη Trial του Νταγκα.......(παρε και μεγενθυτικο φακο μαζι σου)
Για να μην σου δειξω το δικο μου (Δευτεραθλητη) και γελας για κανα μηνα...
lker wrote:Καντε για ένα χρόνο (ή στην τελική για όσο χρειαστεί) ότι δεν κατεβαίνετε φιλαράκι και οργανώστε φιλικά ... αντρικούς (από τις αντρικές) ... και καγκουροεκδρομές και σου λέω εγώ αν δεν τους κόψει λόρδα ... γιατί αυτά είναι ντόμινο ... θα αγγίξει από οργανωτές μέχρι και επαγγελματίες του χώρου ... λέω εγώ τώρα ... ο αφελής ή και ρομαντικόςSt. Tselios wrote:Φιλε Λευτερη δεν βγαινει ακρη...
Εχω διαβασει καθε σελιδα που εχει γραφτει και καθε λεξη.
Η υποθεση με θυμιζει Ελληνικο Κρατος.
Χρωσταει μεχρι τον Αρη (Δεν υπαρχουν χρηματα για τους αγωνες 4Χ4)
Σκανδαλα παντου (Σαν αυτο με τις αδειες)
Τα οικονομικα μετρα αλλαζουν καθε χρονο γι'αυτο ειναι δυσκολες οι ξενες επενδυσεις (οι κανονισμοι 4Χ4 αλλαζουν καθε τοσο και χρειαζονται συνεχεια αλλαγες τα αυτοκινητα...και χρημα)
Να πεις οτι και κατι κερδιζεις?
Αυριο που θα ερθεις θα σου δειξω το τροπαιο του Πρωταθλητη Trial του Νταγκα.......(παρε και μεγενθυτικο φακο μαζι σου)
Για να μην σου δειξω το δικο μου (Δευτεραθλητη) και γελας για κανα μηνα...
Προσωπική άποψη πως οι λίγες συμμετοχές δεν είναι μόνο απόρροια έλλειψης χρημάτων για να συμμορφωθούν τα οχήματα με τους κανονισμούς και το γενικότερο κόστος ... ο κόσμος αηδιάζει αδερφέ και το δείχνει ποικιλοτρόπως ...
lker wrote:Καντε για ένα χρόνο (ή στην τελική για όσο χρειαστεί) ότι δεν κατεβαίνετε φιλαράκι και οργανώστε φιλικά ... αντρικούς (από τις αντρικές) ... και καγκουροεκδρομές και σου λέω εγώ αν δεν τους κόψει λόρδα ... γιατί αυτά είναι ντόμινο ... θα αγγίξει από οργανωτές μέχρι και επαγγελματίες του χώρου ... λέω εγώ τώρα ... ο αφελής ή και ρομαντικός
Προσωπική άποψη πως οι λίγες συμμετοχές δεν είναι μόνο απόρροια έλλειψης χρημάτων για να συμμορφωθούν τα οχήματα με τους κανονισμούς και το γενικότερο κόστος ... ο κόσμος αηδιάζει αδερφέ και το δείχνει ποικιλοτρόπως ...
αν μπορώ να απαντήσω εγώSt. Tselios wrote:Προς Nicolas
Πες μας λιγο για τον αγωνα του Βολου.
Θα υπαρχει κανονισμος οπως σε εναν επισημο?
Η κατηγοριες Κ2 & Κ3 θα χρειαζονται roll cage?
Και οτι αλλο παιζει απο τον αγωνα...