Σοβαρότατη καταγγελία αδερφέ η παραποίηση εγγράφων ... δεν ξέρω αν είναι πλημέλλημα ή ποινικό αδίκημα, αλλά όπως και να έχει είναι διωκώμενη πράξη! Φαντάζομαι ότι για να το λές έχεις και τα στοιχεία που το αποδεικνύουν μιας και άνετα μπορεί κάποιος να μεταφέρει τα γραφόμενά σου σε αρμόδια αρχή, με ότι αυτό συνεπάγεται ... εκτός και αν είναι ήδη γνωστό ... και στην ΕΘΕΑ ... οπότε μιλάμε για πολύ βρώμα ... τουλάχιστον ...keravnos wrote: ...
...
...
ΥΓ. Και ένα κουίζ. Ποιος είναι ο οργανωτής που παραποιούσε τις άδειες της ΕΘΕΑ για να γλυτώνει χρήματα? Και σα να μην έφτανε αυτό, χρωστάει κιόλας τα λεφτά από τις μη παραποιημένες.
Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων
Re: Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- superspiounos
lker δεν κατάλαβες.... Η ΕΘΕΑ τον ξέρει ήδη, γιαυτό αποφάσισε να επιβάλει την ετήσια λισανσ παιδιών ώστε τουλάχιστον να εξασφαλίσει τα χρήματα αυτά....lker wrote:Σοβαρότατη καταγγελία αδερφέ η παραποίηση εγγράφων ... δεν ξέρω αν είναι πλημέλλημα ή ποινικό αδίκημα, αλλά όπως και να έχει είναι διωκώμενη πράξη! Φαντάζομαι ότι για να το λές έχεις και τα στοιχεία που το αποδεικνύουν μιας και άνετα μπορεί κάποιος να μεταφέρει τα γραφόμενά σου σε αρμόδια αρχή, με ότι αυτό συνεπάγεται ... εκτός και αν είναι ήδη γνωστό ... και στην ΕΘΕΑ ... οπότε μιλάμε για πολύ βρώμα ... τουλάχιστον ...keravnos wrote: ...
...
...
ΥΓ. Και ένα κουίζ. Ποιος είναι ο οργανωτής που παραποιούσε τις άδειες της ΕΘΕΑ για να γλυτώνει χρήματα? Και σα να μην έφτανε αυτό, χρωστάει κιόλας τα λεφτά από τις μη παραποιημένες.

Και αφού τον ξέρουν ρε παιδιά γιατί δεν τον καταγγέλουν να τελειώνει η ιστορία
και να γλυτώσουμε και μεις δυο φράγκα?
Εμείς κάνει να το μάθουμε?
και να γλυτώσουμε και μεις δυο φράγκα?
Εμείς κάνει να το μάθουμε?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- superspiounos
Ο συγκεκριμένος δεν έγινε "δεκτός" σε ήδη υπάρχουσα ομοσπονδία. Πιθανών γιαυτό και πρωτοστατεί σε κάτι νέο.keravnos wrote: Από την άλλη κάποιες λέσχες απαιτούν, για να παρευρεθούν στη συνάντηση για τη συζήτηση της ίδρυσης ομοσπονδίας, να μη συμμετέχει ο Απόλυτος και Αλάνθαστος Μεγαλοοργανωτής από την Αθήνα και τους κάνει άνω κάτω. Έλα όμως που είναι από τους εμπνευστές και οι άλλοι 2 έχουν πρόβλημα να του το πούν. Ε ρε γλέντια που θα έχουμε. Άρχισαν ήδη τα όργανα.
...
Δυστυχώς αν προχωρήσει και αυτό θα γίνει ότι έγινε στην μοτοσυκλέτα.
Οι διαμάχες εκεί ποτέ δεν σταμάτησαν και πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο μαρασμό. Σκεφτείτε ότι "εκεί" πλέον έχουν αρχίσει να αποσχίζονται αθλητικά σωματεία (αλήθεια ποιοι από τους εμπλεκόμενους είναι αθλητικά σωματεία με ενεργούς αθλητές;) και να προχωρούν μόνοι τους χωρίς έλεγχο δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το χώρο...
Η ιστορία δείχνει καρέκλα...
Υ.Γ. link προς τον 2725/1999 -> http://www.handball.org.gr/gr/mngrfiles/N2725_1999.pdf
Υπάρχουν και τροποποιήσεις αλλά ο βασικός κορμός είναι αυτός
Ψέματα, ψέματα και πάλι ψέματα... Δε θα βαρεθείτε ποτέ κύριε Κατσιμαλή;
Ναι, παραβρέθηκα στην ΕΛΟΑΜ, σε συγκεκριμένη συνάντηση. Και με ειδοποιούν - καλούν σε κάθε επόμενη. Και εκδήλωσα πρόθεση να συμμετάσχω. Και μου ζήτησαν συγκεκριμένα δικαιολογητικά. Αν αυτά σημαίνουν για εσάς μή αποδοχή, μάλλον παρουσιάζετε και την ελληνική γλώσσα με το δικό σας μοναδικό τρόπο.
Αν από την άλλη η παρουσία μου στη συνάντηση μίας ομοσπονδίας μου απαγορεύει να δεχτώ τη συμμετοχή μου, σαν λέσχη Ιχχνηλάτης, σε άλλη, τότε μάλλον έχω καταλλάβει λάθος το όποιο ελληνικό δίκαιο! Και κανείς από όσους έχω μιλήσει στη ΕΟΤΑ δεν έχει απορρίψει τη συνεργασία με την ΕΛΟΑΜ, την ΕΛΠΑ ή οποιονδήποτε άλλο φορέα ζητήσει/θέλήσει να συνεργαστεί μαζί της.
Από την άλλη χαίρομαι ιδιαίτερα που η ίδρυση της ομοσπονδίας σας έφερε σε τέτοια δύσκολη θέση. Αυτό αποδεικνύει το πόσο σωστή είναι η κίνηση. Αν τη δεχόσαστε αδιαμαρτύρητα θα ήμουν σίγουρος ότι κάτι πάει στραβά.
Όπως κάτι πάει στραβά και εδώ:
Και σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΟΑΑ στο Ναύπλιο, ο παρανομών οργανωτής δεν είναι απο το χώρο μας, όπως θέλετε, έντεχνα, να εννοηθεί.
Αλήθεια γιατί δεν κάνετε τη συζήτηση στο forum σας; Ξεμείνατε από οπαδούς ή κόλλησαν και αυτοί σε 30 πόντους χιόνι!!!
Ναι, παραβρέθηκα στην ΕΛΟΑΜ, σε συγκεκριμένη συνάντηση. Και με ειδοποιούν - καλούν σε κάθε επόμενη. Και εκδήλωσα πρόθεση να συμμετάσχω. Και μου ζήτησαν συγκεκριμένα δικαιολογητικά. Αν αυτά σημαίνουν για εσάς μή αποδοχή, μάλλον παρουσιάζετε και την ελληνική γλώσσα με το δικό σας μοναδικό τρόπο.
Αν από την άλλη η παρουσία μου στη συνάντηση μίας ομοσπονδίας μου απαγορεύει να δεχτώ τη συμμετοχή μου, σαν λέσχη Ιχχνηλάτης, σε άλλη, τότε μάλλον έχω καταλλάβει λάθος το όποιο ελληνικό δίκαιο! Και κανείς από όσους έχω μιλήσει στη ΕΟΤΑ δεν έχει απορρίψει τη συνεργασία με την ΕΛΟΑΜ, την ΕΛΠΑ ή οποιονδήποτε άλλο φορέα ζητήσει/θέλήσει να συνεργαστεί μαζί της.
Από την άλλη χαίρομαι ιδιαίτερα που η ίδρυση της ομοσπονδίας σας έφερε σε τέτοια δύσκολη θέση. Αυτό αποδεικνύει το πόσο σωστή είναι η κίνηση. Αν τη δεχόσαστε αδιαμαρτύρητα θα ήμουν σίγουρος ότι κάτι πάει στραβά.
Όπως κάτι πάει στραβά και εδώ:
Για να γλυτώσουμε 20 ευρώ ανά αγωνιζόμενο, τον βάζουμε να πληρώσει 160! Και 60 ευρώ στο ΣΟΑΑ. Καλοοοοοοοοοοοοο...superspy wrote:lker δεν κατάλαβες.... Η ΕΘΕΑ τον ξέρει ήδη, γιαυτό αποφάσισε να επιβάλει την ετήσια λισανσ παιδιών ώστε τουλάχιστον να εξασφαλίσει τα χρήματα αυτά....
Και σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΟΑΑ στο Ναύπλιο, ο παρανομών οργανωτής δεν είναι απο το χώρο μας, όπως θέλετε, έντεχνα, να εννοηθεί.
Αλήθεια γιατί δεν κάνετε τη συζήτηση στο forum σας; Ξεμείνατε από οπαδούς ή κόλλησαν και αυτοί σε 30 πόντους χιόνι!!!

- superspiounos
Γιάννη σίγουρα η προς ίδρυση ομοσπονδία (γιατί για να υπάρχει θα πρέπει πρώτα να πάρει έγκριση από το πρωτοδικείο και από ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει μετά τις 29/5;) δεν με ενοχλεί, τουλάχιστον όχι έτσι όπως θέλεις να περάσεις.
Το πρόβλημα θα παρουσιαζόταν ούτως ή άλλως με τις 2 ομοσπονδίες που πλέον διεκδικούν το χώρο του αυτοκινήτου (και όχι μόνο) και τώρα θα πρέπει να χωριστούν σε παραπάνω «γήπεδα».
Δηλαδή... κλάψτα Χαράλαμπε. Εδώ έχουν περάσει 10+ χρόνια στη μοτοσυκλέτα και τα πράγματα πάνε κάθε χρόνο χειρότερα.
Όμως η συνταγή του να δημιουργείς επί τούτου διαμάχες και φαγωμάρα ώστε μετά να παρουσιαστείς σαν "σωτήρας" και να παρουσιάσεις τη "λύση" είναι κατακριτέο.
Γιατί κάτι τέτοιο παίζει εδώ, αφού βλέπουμε συνεχώς ένα "οχι" και γκρίνια σε όλα.
Τώρα τα 160 είναι για την κανονική αγωνιστική άδεια που πληρώνουν φέτος όλοι οι αγωνιζόμενοι, στις παιδειες είναι 60. Στο κάτω - κάτω καλύτερα να βγάζουν άδεια παρά να τα τρώνε λούφα οι οργανωτές.
Όμως οταν μας ανακοινώθηκε εκείνο το απόγευμα στην ΕΘΕΑ δεν θυμάμαι να έφερες αντίρρηση. Αλλά ξέχασα εκεί δεν είχε «λαό» να πουλήσεις μούρη.
Τώρα για τη συζήτηση στο Off-Road.gr δεν είμαι εγώ που κάνω την ομοσπονδία, σαν τι θέλεις να ανοίξω τη συζήτηση;
Για το χιόνι δε ξέρω τι να σου πώ. Υπάρχουν άνθρωποι που βλακωδώς μπορούν να κολλήσουν σε 30 πόντους παγωμένο χιόνι και να κάψουν ένα αυτοκίνητο και άλλοι που να προβλέψουν και να πράξουν σωστά.
Άντε και καλά κρασά.... και καλά ξεμπερδέματα (στους υπόλοιπους που θα μπλέξουν μαζί σου)

Το πρόβλημα θα παρουσιαζόταν ούτως ή άλλως με τις 2 ομοσπονδίες που πλέον διεκδικούν το χώρο του αυτοκινήτου (και όχι μόνο) και τώρα θα πρέπει να χωριστούν σε παραπάνω «γήπεδα».
Δηλαδή... κλάψτα Χαράλαμπε. Εδώ έχουν περάσει 10+ χρόνια στη μοτοσυκλέτα και τα πράγματα πάνε κάθε χρόνο χειρότερα.
Όμως η συνταγή του να δημιουργείς επί τούτου διαμάχες και φαγωμάρα ώστε μετά να παρουσιαστείς σαν "σωτήρας" και να παρουσιάσεις τη "λύση" είναι κατακριτέο.
Γιατί κάτι τέτοιο παίζει εδώ, αφού βλέπουμε συνεχώς ένα "οχι" και γκρίνια σε όλα.
Τώρα τα 160 είναι για την κανονική αγωνιστική άδεια που πληρώνουν φέτος όλοι οι αγωνιζόμενοι, στις παιδειες είναι 60. Στο κάτω - κάτω καλύτερα να βγάζουν άδεια παρά να τα τρώνε λούφα οι οργανωτές.
Όμως οταν μας ανακοινώθηκε εκείνο το απόγευμα στην ΕΘΕΑ δεν θυμάμαι να έφερες αντίρρηση. Αλλά ξέχασα εκεί δεν είχε «λαό» να πουλήσεις μούρη.
Τώρα για τη συζήτηση στο Off-Road.gr δεν είμαι εγώ που κάνω την ομοσπονδία, σαν τι θέλεις να ανοίξω τη συζήτηση;
Για το χιόνι δε ξέρω τι να σου πώ. Υπάρχουν άνθρωποι που βλακωδώς μπορούν να κολλήσουν σε 30 πόντους παγωμένο χιόνι και να κάψουν ένα αυτοκίνητο και άλλοι που να προβλέψουν και να πράξουν σωστά.
Άντε και καλά κρασά.... και καλά ξεμπερδέματα (στους υπόλοιπους που θα μπλέξουν μαζί σου)

Last edited by superspiounos on Thu Mar 25, 2010 19:47, edited 1 time in total.
Και μόνο τό ότι έκανες το post σου κουλουβάχατα, δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Ο πολύς superspy, κυριάρχος στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και να μπερδεύεται στο πώς να κάνει παράθεση; Εκτός εαυτού εντελώς δηλαδή...superspy wrote:Γιάννη σίγουρα η προς ίδρυση ομοσπονδία (γιατί για να υπάρχει θα πρέπει πρώτα να πάρει έγκριση από το πρωτοδικείο και από ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει μετά τις 29/5;) δεν με ενοχλεί, τουλάχιστον όχι έτσι όπως θέλεις να περάσεις.
Τα 160 είναι για την κανονική αγωνιστική άδεια που πληρώνουν φέτος όλοι οι αγωνιζόμενοι, στις παιδειες είναι 60. Στο κάτω - κάτω καλύτερα να βγάζουν άδεια παρά να τα τρώνε οργανωτές.
Άντε και καλά κρασά.... και καλά ξεμπερδέματα.
Άντε καληνύχτα... Και μάλλον θα πρέπει να προσευχηθείς πολύ για να μη γίνει η ΕΟΤΑ στις 29 Μάη...
Ας μείνουμε στο θέμα ρε παιδιά και ας αφήσουμε τις μπηχτές please...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
- superspiounos
Μπα.... μην σκας για μένα, έχω σταματήσει να βγαίνω εκτός εαυτού με την πάρτη σου, μην ξεχνάς ότι γνωρίζω και πολύ περισσότερο αναγνωρίζω την κατάσταση σου.Γιάννης Αθανασίου wrote: Και μόνο τό ότι έκανες το post σου κουλουβάχατα, δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Ο πολύς superspy, κυριάρχος στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και να μπερδεύεται στο πώς να κάνει παράθεση; Εκτός εαυτού εντελώς δηλαδή...
Άντε καληνύχτα... Και μάλλον θα πρέπει να προσευχηθείς πολύ για να μη γίνει η ΕΟΤΑ στις 29 Μάη...
Τώρα για τις προσευχές και πάλι λάθος είσαι. Σιγά μην ασχοληθεί ο θεός με ομοσπονδίες. Αντε και πρόεδρος.
superspy wrote: ...
...
lker δεν κατάλαβες.... Η ΕΘΕΑ τον ξέρει ήδη, γιαυτό αποφάσισε να επιβάλει την ετήσια λισανσ παιδιών ώστε τουλάχιστον να εξασφαλίσει τα χρήματα αυτά....
Δηλαδή για να καταλάβω ... κάποιος εχει παρανομήσει ... κάποιοι το ξέρουν ... και μέσα σε αυτούς και ένα επίσημο όργανο ... και το θάβουν ... ΟΛΟΙ ... για τους δικούς τους λόγους προφανώς ο καθένας ... και το επίσημο όργανο αντί να του σκίσει τα κωλοβάρδουλα βρίσκει μια άλλη λύση η οποία ναι μεν δίνει λύση, αλλά συγχωράτε με είναι λύση συγκάληψης! Ή όχι ?superspy wrote: ...
...
Ο συγκεκριμένος δεν έγινε "δεκτός" σε ήδη υπάρχουσα ομοσπονδία. Πιθανών γιαυτό και πρωτοστατεί σε κάτι νέο.
Άνετα λοιπόν συγκαλείπτει και οτιδήποτε άλλο ... και όχι μόνο αυτό ... αλλά και όποιος άλλος τον ξέρει ... και αυτός ο ... κάποιος ... μπορεί να παίζει ακόμη "μπάλα" με οιονδήποτε τρόπο ... μάλιστα ...
Μιλάμε για πολύ βρώμα τελικά και συμφέροντα! Από όλους προφανώς!!! Ανεξαιρέτως!
Αν αυτό δεν είναι εικόνα διάλυσης τότε τι είναι ? Περιμένουμε τα τυπικά ?
Κρίμα ρε παιδιά ... ακούω από όλους περί αγάπης και ενδιαφέροντος για το αντικείμενο, αλλά μάλλον καλύτερα κουάκος παρά μπροστά και ξηγημένος!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...